Bebitz... prin acupunctura ?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_mm spune:

Daca zici ca nu ai auzit decat de bine ... ce poti sa faci dect sa mergi mai departe. Incercarea moarte n-are! Indiferent ce faci nu-ti pierde increderea. Si nu te speria!!!!
Bafta si tine-ma la curent in continuare, Oana

OMM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

scuze , am uitat sa-ti spun ptr. ce vreau sa ma-ntep ...
pai , ca sa fac un bb ...care se incapataneaza sa nu apara ..nu sufar de nimic asa grav , am facut acum o luna o laparoscopie si toate au iesit bune si frumoase ... cred ca nu am ovulatie ... si acum ma stimulez ..pe toate caile ...
aoleuuuu , pleci !
..si pe noi cui ne lasi ?
te pupic

Mergi la inceput

Daca zici ca analizele au iesit OK probabil ca il vei avea pe bb mai repede decat te astepti!!!! Poate chiar dupa prima serie de ace!!! Poate pana ma intorc eu din concediu ... mai stii??? esti deja doi!!!

OMM

Mergi la inceput

sa te auda Dumnezeu !...si mi-as dori sa aud de bebici multzi la toate fetele de pe forum ...
si tu oana , te roooog sa nu te descurajezi , te rooog !
poate te-ntorci ...
deci zici tu sa continui ... nu ma intereseaza banii ...ci sa nu dau dintr-una intr-alta ... de aceea te intrebam de efecte secundare ..am cautat si pe internet ceva informatii dar nu am gasit mare lucru ...
dar ai putea sa ne recomanzi pe cineva ?
te pupic

Mergi la inceput

Imi pare rau dar nu prea stiu medici acupunctori in Bucuresti. Dar daca te duci la mare iti dau adresa de la cabinetul tatalui meu si poti merge acolo!!
Daca nu ... poate in octombrie ne facem curaj si un program accesibil si iti fac eu tratamentul.

OMM

Mergi la inceput

ufff ..eu sunt din Constanta ! ..dar soarta(sotul) m-a adus in Bucuresti !... azi plec la mare ! spune-mi te rog frumos adresa... si daca are program in weekend ...
azi noapte am avut niste "junghiuri "in spate ... ca sa zic asa ..ca nu am mai avut asa ceva ... o fi bine , o fi rau ?
am simtit si niste "sageti " in ovare ... intamplare ? coincidenta ? nici semne nu mi-au ramas de la ace ...
te pup oana ...si multumesc mult pentru sfaturi ... esti o dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cali spune:

Oana, eu sunt din Constanta, si as vrea sa incerc si eu "intepatul", am inteles ca tatal tau are cabinet, imi poti da detaliile (telefon, adresa), multumesc . Imi poti scrie daca vrei la emel@glykon.ro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Draga Oana ,
eu am facut anul trecut acupunctura pentru fertilitate dar nu a dat rezultat, insa doctorul care a facut procedura mi-a zis ca fiecare organism reactioneaza diferit.Am facut 10 sedinte in iulie2002(o zi da si o zi pauza si stateam cu acele 20min) si 10 sedinte in septembrie 2002 si urmatorul ciclu care trebuia sa vina normal avand in vedere ca nu am luat nici un medicament , a venit la 45 de zile .Deci acupuctura are efect dar pe fiecare organism altfel.Daca ai timp spune-mi parerea ta despre experienta mea.Am citit mai sus ceva de punctele in care se pun acele pentru fertilitate .Poti sa mi le spui si mie?
Pupici si bebici
ASI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura V. spune:

Oana HELP!

Am fost la acupunctura marti si joi. Am spus ca eu nu pot sa vin decat dupa amiaza si a ridicat din umeri, pe restul ii chema in fiecare zi. La Centrul national de acupunctura este infiorator de murdar, ma duc cu cearsaful dupa mine, iar acele se plimba cu ele intr-o cutie neacoperita si nu stiu cat sunt de sterile. Doctorul mi-a spus ca in zona ovarelor nu este nici o miscare energetica.Este de rau? nu se poate vindeca?M-a durut cand m-a intepat, dar putin. Mancarime nu am simtit decat la vreo doua ace, iar semne in afara de o vanataie nu am decat cate un punctulet unde au fost acele. Ace mi-a pus pe picioare, maini, zona ovarelor, uter, piept, spate , cap. M-a intrebat daca simt ceva, dar eu nu am nimic in plus sau in minus. As vrea sa ma duc la un cabinet particular dar numai dupa amiaza si nu stiu unde.Oare am sanse ca pana la sfarsitul celor 10 sedinte sa se deblocheze energiile? Te rog cand ai timp sa-mi raspunzi. Eu vin la servici luni, cand ar trebui sa ma duc acolo de dimineata sau sa ma caut in alta parte. Multumesc Laura

Mergi la inceput