Bebitz... prin acupunctura ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura V. spune:

Buna Oana. Tu vad ca ai experienta in acupunctura, cand ai timp poate imi raspunzi la intrebarea care am pus-o mai sus. Cele 10 sedinte trebuie sa se faca in fiecare zi? Multumesc

quote:
Originally posted by oana_mm

Pot sa va intep pentru o groaza de afectiuni, dar in ceea ce priveste rezultatele nu pt garanta. Mai ales pentru sus numitele sunculite. Nici de ale mele nu sunt foarte mandra!!! Dar,... daca va hotarati putem incerca. Am si un soft de acupunctura care ma ajuta sa aleg punctele cele mai bune pentru fiecare afectiune in parte. Rezultatele cum va spuneam depind de fiecare organism in parte. Pot fi spectaculoase, sau pot lasa de dorit la inceput. Oricum Acupunctura se recomanda sa se faca in reprize de cate 10 sedinte o data la 2-3 luni. Pentru fertilitate de exemplu, eu urmeaza sa incerc sa imi pun singura acele o data pe luna cate zece sedinte. IH!!! Mai am doua saptamani sa-mi fac pregatirea psihologica la a-mi pune singura acele!
Va pup si va astept. Atentie -= eu la sfarsitul lui august plec din Bucuresti doua saptamani, dupa care organizez o intalnire cu cineva la Lamaze International - stiti voi cei cu pregatirea femeii gravide pentru nastere. Deci daca vreti sa incepeti ceva luati in calcul cel tarziu 15 august, da?
Va pup pe toate, Oana

OMM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_mm spune:

Experienta mea este de aproximativ un an. Insa pot sa ma laud ca am avut si am in continuare un profesor super!
Cele zece sedinte le poti face in fiecare zi sau la doua zile. Daca mergi la un doctor la cabinet atunci in mod sigur vei face pauza in week-end. La cabinetul tatalui meu de exemplu in afara de week end este pauza si joia. Depinde de fiecare medic in parte. Exista medici care iti fac tratamentul o data sau de doua ori pe saptamana pentru ca urmaresc obiective diferite de cele ale medicinii clasice. Eu am facut pentru fertilitate, in fiecare zi. La ce medic te duci? Dupa ce te duci prima oara sa imi scrii si sa imi povestesti impresiile. Incearca sa retii punctele unde iti pune acele si poate mi le spui si mie! Fiecare medic are reteta personala de puncte pentru diferite diagnostice. De Durut nu doare decat foarte putin, cateodata chiar deloc. Indicat este sa simti o fulgeratura care se duce in sus sau in jos de punctul respectiv. Si daca in timpul tratamentului sau dupa el simti ca o mancarime pe zona respectiva si iti ramane o roseata ca un banut, este ideal raspunsul organismului tau. Succes si tine-ma la curent, te rog.

OMM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura V. spune:

Multumesc frumos. Ma voi duce la Centrul National de Acupunctura la dl. dr Bergher (parca - nu am trimiterea la mine si am uitat).Eu nu pot sa merg decat dupa amiaza, deci ar fi doar martea si joia, nu stiu daca asta va fi o problema.

quote:
Originally posted by oana_mm

Experienta mea este de aproximativ un an. Insa pot sa ma laud ca am avut si am in continuare un profesor super!
Cele zece sedinte le poti face in fiecare zi sau la doua zile. Daca mergi la un doctor la cabinet atunci in mod sigur vei face pauza in week-end. La cabinetul tatalui meu de exemplu in afara de week end este pauza si joia. Depinde de fiecare medic in parte. Exista medici care iti fac tratamentul o data sau de doua ori pe saptamana pentru ca urmaresc obiective diferite de cele ale medicinii clasice. Eu am facut pentru fertilitate, in fiecare zi. La ce medic te duci? Dupa ce te duci prima oara sa imi scrii si sa imi povestesti impresiile. Incearca sa retii punctele unde iti pune acele si poate mi le spui si mie! Fiecare medic are reteta personala de puncte pentru diferite diagnostice. De Durut nu doare decat foarte putin, cateodata chiar deloc. Indicat este sa simti o fulgeratura care se duce in sus sau in jos de punctul respectiv. Si daca in timpul tratamentului sau dupa el simti ca o mancarime pe zona respectiva si iti ramane o roseata ca un banut, este ideal raspunsul organismului tau. Succes si tine-ma la curent, te rog.

OMM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Oanamm, unde ne intalnim pentru intepaturi? La mine sau la tine? Mamaaa ce replica!!!Pupici, Ursulica

Mergi la inceput

Daca nu ti-e frica de caini, prefer la mine! A-propos! mi s-a schimbat azi numarul de fix. este 3250546. Suna-ma sa ne intalnim sa stam de vorba si eventula sa incepem distractia.

OMM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

oana, oana ...
am fost azi la prima sedinta de acupunctura ...
am ales un cabinet mai aproape de biroul meu , ca sa pot merge in pauze : -)))) ca altfel am un program distrugator si nu stiu cand as fi ajuns la tine ...
m-a intepat pe tot spatele din cap pana-n picioare ... mi-a apasat niste puncte si am simtit ca ma sui pe pereti de durere ...m-a intrebat daca am probleme cu rinichii ? din cate stiu eu , nu ...dar cine stie cate probleme nedescoperite or fi ...uite nici nu mi-a trecut prin cap ca ma voi chinui atata sa am copii ...
asa stiai si tu ?...
acupunctura , daca nu este practicata cum trebuie poate avea efecte secundare ?
spune-ne tot ce stii ?

merci
te pup
blue

Mergi la inceput

Efecte secundare? Da poate da si asa ceva desi mai greu! Dar pentru ce te-ai dus sa iti puna ace??? Punctele pe care le stiu eu nu sunt pe spate!!! La cine ai fost??
Acuma rinichii sunt mai putin importanti din moment ce nu iti fac probleme asa ca ... ce naiba are una cu alta?!
Se poate sa faca o acupunctura din aia un pic ... fantezista care merge pe ideea ca se fac echilibrari generale de energie a organismului si ca odata ce te-a echilibrat energetic se rezolva toate problmele indiferent ca sunt legate de limba sau de hemoroizi. Eu una nu stiu ce rezultate da un astfel de tratament. Ceea ce stiu eu este sa fac acupunctura diagnostica, ca sa zic asa. Adica - te doare piciorul iti tratez piciorul, te doare ficatul iti tratez ficatul etc. Chiar ma intereseaza cum vei evolua.
De obicei, daca un punct este apasat si doare tare la apasare inseamna ca acolo exista un dezechilibru energetic. Dar, dupa parerea mea, nu poti trata CU SUCCES tot odata. Eu cred ca cele mai bune rezultate se obtin pe rand, cate un pic.
Sper ca nu te-am descurajat, dar ai grija. Sunt foarte putini acupunctori adevarati in tara asta. Eu inca nu sunt unul dintre ei pentru ca sunt prea incepatoare, dar tatal meu este. A fost chiar si la un congres in China invitat de onoare cu o lucrare despre circulatia energiei in organismul uman. El intelege si practica acupunctura astfel incat sa urmeze niste idealuri dar sa si trateze pacientul.
Te pup si sper ca nu te-am plictisit cu teoriile mele, Oana

OMM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Oana draga, eu o sa intru inconcediu doua saptamani, plec la mare. Spune-mi inca o data cand esti disponibila? Vreau sa te intreb exista un loc special unde se pun acele pt. fiecare organ. Adica pt. rinichi se pun in partea dreapta a urechii( de exemplu). Pupici, Ursulica

Mergi la inceput

Pentru rinichi exista un meridian intre care pleaca de la pricior si ajunge pana la cap, dar asta nu inseamna nimic. Exista puncte si pe alte meridiane. FIECARE AFECTIUNE IN PARTE are punctele sale. Este foarte greu sa spui precis este asta sau ailalta. Depinde de dereglarea specifica a organului respectiv.
Eu plec din Bucuresti pe 29 august si ma intorc in 20 septembrie. Cu exceptia acestei perioade, oricand doresti esti bine venita!

OMM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

nu , nu m-ai plictisit , din contra .... vroiam parerea ta ptr. ca si mie mi s-a parut ciudat ..ce are rinichiul cu alea, alea ... ciudat !
si unde ar trebui sa ma intepe sa dau "roade " ????
deci eu merg la sotii Ionescu (Ioana si Razvan ) pe Calea Victoriei vis-a vis de un muzeu ...am ajuns acolo in urma unor recomandari ...
este foarte aglomerat si am tras cu urechea in stanga si-n dreapta sa vad ce spune lumea ... numai de bine !
dar si pe mine m-a mirat avalansa de ace de pe spate ...cred ca data viitoare ( daca ma mai duc ) mi le pune pe fata , apoi in cap si asa mai departe ... sunt tare derutata !
locuiesc in celalalt capat al orasului fata de tine ...timpul meu liber este fffff limitat ... ce sa fac ?
aici imi era foarte comod ...
sunt in ceata !
pupici si multumiri o mie

Mergi la inceput