Bebitz... prin acupunctura ?

Bebitz... prin acupunctura ? | Autor: BLUE ANGEL

Link direct la acest mesaj

A auzit cineva de asa ceva ? se poate substitui tratamentul de stimulare hormonala cu ceva "intzepaturi " ?
Sau alte metode de medicina alternativa ?
n-ar fi rau daca as incerca si asa ceva , nu ?

blue

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_mm spune:

Eu am auzit!!!
Acum doua sapatamani am terminat prima cura de 10 sedinte de acupunctura pentru asa ceva. Nu zic ca inlocuieste tratamentul clasic dar pot sustine sus si tare ca in mod sigur il potenteaza. Unde incerci atatea .... de ce nu ai incerca si asta. Atat eu cat si tatal meu suntem practicieni. Vechimea mea este de numai 1 an dar a tatalui meu ... vreo 25! Stiu multe persoane la care a dat rezultate nemaipomenite, printre care se numara chiar asistenta tatalui meu de la sanatoriu. Daca vrei si te hotarasti, pot sa iti dau reteta de puncte de acupunctura care trebuiesc stimulate.
Ai incredere in medicina alternativa pentru ca merita intr-adevar mult mai mult de cat i se acorda. Oana

OMM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

am primit o recomandare foarte buna ptr. dr RAzvan Ionescu ...
pe tine te-as putea gasi undeva ?
blue

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Oam mm, m-ar interesa si pe mine, am facut acum 10 ani pentru dureri de coloana si mi-a folosit, si as face si acum pt. BB. Unde si cum, help, please!

V.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia1172 spune:

si eu vreau si pentru mine si pentru mama mea pentru coloana si picioare.se merge diferit in functie de boala?

Mergi la inceput

Dragele mele pe mine ma gasiti in Bucuresti, in zona Dristor si la telefon 6475856 sau 0723658376. Cabinet deocandata nu am dar asta nu insemana ca nu pot incerca sa va ajut. Daca vreti ... abia astept sa va intep.

OMM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana P spune:

Si eu , Si eu ,Si eu.
Oana draga, dar pentru tiroida si sunculite, dai inteparuri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Oana draga, eu stau foarte aproape de tine. Poti sa ma intepi si pe mine? Eu am probleme cu tiroida(nu mai am jumatate)si cu un ovar. Pupici, Usulica si astept vesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Oanamm, pana aici ti-a fost, ai pus-o, venim la tine la intepat!!!!!!!!!

V.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura V. spune:

Buna ziua fetelor. Am aparut si eu dupa o saptamana de concediu.Pe 19 august sunt programata la acupunctura pt. durerile mele din zona pelviana. As vrea sa stiu daca dor intepaturile sau daca exista niste indicatii speciale pt. perioada in care faci sedintele?

Mergi la inceput

Pot sa va intep pentru o groaza de afectiuni, dar in ceea ce priveste rezultatele nu pt garanta. Mai ales pentru sus numitele sunculite. Nici de ale mele nu sunt foarte mandra!!! Dar,... daca va hotarati putem incerca. Am si un soft de acupunctura care ma ajuta sa aleg punctele cele mai bune pentru fiecare afectiune in parte. Rezultatele cum va spuneam depind de fiecare organism in parte. Pot fi spectaculoase, sau pot lasa de dorit la inceput. Oricum Acupunctura se recomanda sa se faca in reprize de cate 10 sedinte o data la 2-3 luni. Pentru fertilitate de exemplu, eu urmeaza sa incerc sa imi pun singura acele o data pe luna cate zece sedinte. IH!!! Mai am doua saptamani sa-mi fac pregatirea psihologica la a-mi pune singura acele!
Va pup si va astept. Atentie -= eu la sfarsitul lui august plec din Bucuresti doua saptamani, dupa care organizez o intalnire cu cineva la Lamaze International - stiti voi cei cu pregatirea femeii gravide pentru nastere. Deci daca vreti sa incepeti ceva luati in calcul cel tarziu 15 august, da?
Va pup pe toate, Oana

OMM

Mergi la inceput