Acusi mamici de mai-iunie 2008 (58)
Raspunsuri - Pagina 14
gabitzam spune:
Miha, trebuie sa aiba si cei din spital ceva camasi, cand am fost eu internata puteai cere si de la ei camasa pentru nastere. Nu erau ele prea fancy, dar mergeau la mozoleala ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Andree27 spune:
quote:
Originally posted by mihaser
I-am facut azi lu` Cri o www.dropshots.com/khron#date/2008-04-16/12:20:56" target="_blank">poza haioasa...e cu boxeri! Au scapat si neudati! A facut la oala!
Fetele am un morcov...eu nici camasa nu mi-am luat...am numai pijamale...Oare te opereaza fara camasa?
Getutza ori se streseaza cu deretecatul ori a nascut...ne tine in sah!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
Vai ce scump e!!!!Sa-ti traiasca!!Eu 2 camasi de alaptat mmi-am luat!Nu stiu ce sa-ti raspund daca te opereaza sau nu ,dar mai bine e sa ai ca poate iti dau de acolo si nu cred ca iti convine!
Si eu vreau sa iau una pt cand va trebuyi sa nasc dar habr nu am de care?
Poze
Andreea
32+in asteptare de un ingeras:
EricAMR: 8 saptamani!!!
elenuca spune:
Simonelu, ce faci? cum esti ? luasi uleiul de ricin? sa fii barbata, da? o sa fie bine !
Laura zici ca azi ai dormit tot timpul? inseamna ca la noapte o sa fii fresh ![]()
Daca nu o sa am somn, ne " citim " pe forum.
Miss Parker am avut colege care si in sala de operatie au intrat cu telefonul... din punctul asta de vedere, sistemul nostru medical e permisiv.![]()
Fetele, azi am mai facut o repriza de cumparaturi pentru bebe, nu ma mai pot opri, ce ma fac? as cumpara non stop ... cred ca nu trebuie sa mai am cardul cu mine, e clar... altfel il duc la faliment pe tati.
Andreea27, stai linistita o sa vina tati repede , nu te stresa, vrei sa-l superi pe tati?
Elenuca
32 sapt in asteptarea minunii noastre
Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 8 Saptamani !!!
Andree27 spune:
Ma duc sa ma uit a Dadaca de pe Pro cinema ca daca mai stau mult umplu eu un capitol!!;))))
Poze
Andreea
32+in asteptare de un ingeras:
Eric
AMR: 8 saptamani!!!
babyname spune:
ELENUCA si eu golesc buzunarul sotului..azi am mai cumparat asa cate cava pt bb...deci tre sa plec de acasa fara portifel![]()
simona...inca o data bafta maine.....sis sa ne anunte...
Andreea hai ca acu trece timpul si sotul e acum acasa.
si eu voi merge luni la dr..sa vedem ce zice dr...ce mai face colul neu...am niste dureri de ligamente..parca acum iese bb....
abia astept sa va cunosc.
apropo de sexul lui bb...eu am burta tuguiata, dar la toate eco mi-a zis ca am fetita, sper sa ramana as...ca am patuul roz, carutul rosu, si lucrusoare de fetita.
iulia 34s
cu
ALEXIA NICOLE+
DELIA BIANCA(21.06.02)
AMR 5 SAPTAMANI
chinabulina spune:
mihaser, e atata de simpatic pustiul tau!!! 
35+
maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png
socrate spune:
Cred ca am intrat in somaj din cauza vremii oribile.
Eu continui cu arsurile, aveti cuvantul meu ca inainte de sarcina nu am stiut ce e aia arsuri de stomac, dar de 9 luni am invatat. Sunt la 1l de lapte pe zi si 2 Rennie seara si noaptea. Asta asa ca ziua beau lapte ca sa nu iau Rennie.
In rest stau cat pot de cuminte ca sa evit acele surprize de care as putea avea parte, adica contractii sau sa se rupa apa. Sunt hotarata sa il tin pe bebe pana dupa Paste. Mai ales ca ma sperie un pic ideea ca o sa iasa si eu ce fac cu el dupa. Stiu ca e o prostie dar acum asta e starea mea.
El a fost activ azi, dar nu excesiv. Ce e clar ca o sa imi fie dor de burtica mea.
Fetelor mie doctorita mi-a zis ca durerile ca la CM nu sunt contractii. Si mi-a apasat burtica un pic cat stateam pe spate si mi-a zis ca daca simt asa, atunci sunt contractii. Asta asa ca idee.
Noemi, mami de Edvin Sebastian 37+
MissParker spune:
quote:
Originally posted by chinabulina
mihaser, e atata de simpatic pustiul tau!!!
35+maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png
Subscriu, e bestial pustiul! Si pozitia, asa smecheroasa, lasandu-se pe un picior... MORTAL

Felicia
30+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
mihaser spune:
Fetele multumesc si un pup din partea noastra: Gabitza, Andreea, China si Felicia 
Eu am bani la mine si card, insa am noroc cu Cris...ca decat sa intru cu el intr-un magazin mai bine stau in banca mea...Fetele de la 2 ani supermarketul e o reala pb ptr parinti...pun termitele tot in cos! Noi tre sa avem viteza ca altfel ajungem la faliment!
Si faza cu tel mobil din clasa 1 ma ingrozeste...Eli cred ca o sa vrea de la 3 ani!
Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
iulia83 spune:
seara buna. am revenit. barfa multa pe aici se pare. foarte dulce bebele cri!!
dar nici tricoul nu e mai prejos. el vrea o surioara, dulcicul de el!!! chiar surioara o sa fie? mie imi zice toata lumea ca am burta de baiat. mi-a pus mama sare in cap si am dus mana la nas, am baut bere (fara alcool) ca disperata toata sarcina, mai ales in primele luni si la eco imi zice ca e fata..loveste totusi ca un baiat
si inca ceva...pe toata perioada sarcinii, am simtit si simt in continuare nevoia sa beau sucuri acidulate. nu ma mai satur. e vreo problema oare? adica incerc sa reduc, dar nu ma pot abtine, daca nu beau ceva cu acid mi-e sete intr-una.
Poze Iulia
32+ http://bd.lilypie.com/BA7sp3.png