Acusi mamici de mai-iunie 2008 (58)
Raspunsuri - Pagina 13
gabitzam spune:
Aici sunt, supraveghez burta sa nu o ia la fuga, bebe Raducu joaca fotbal ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
mihaser spune:
Andreea eu am baietii afara si fac ciorbita de vacuta...azi am lenevit en gross!
Stai linistita ca se descurca el tati! 
Fetele nu avem nr Getutei? Un SMS ar fi bine daca i-am da...ca azi nu a venit la raport...sau mai bine trag eu o fuga la ARAD!
Poate il vad pe bebe!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
Andree27 spune:
Gabitzule si pe al meu l-a apucat joaca!!hihihi
Eu astept sa mai sughita ca aseara ,ca e a doua oara cand l-am simtit ca sughite si asa mi-a placut!!hihihi
Mihaser,harnicuta esti!!
eu nu am nr Getutzei,dar oare nu l-a trecut si ea pe mail!Ma uit imediat!!Ca deja ne da de gandit ca azi nici un mesaj!!
Poze
Andreea
32+in asteptare de un ingeras:
Eric
AMR: 8 saptamani!!!
MissParker spune:
Fetelor, voua va da voie cu mobile in maternitati? Ca la noi e strict interzis, avem voie sa venim cu cartele de telefon si sa sunam de la aparatele lor.
Felicia
30+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
Andree27 spune:
Nu e trecut nr de tel al Getutzei!!!!
Oare cum sa facem sa dam de ea sa vedem daca e bine sau a venit barza la Arad?
Poze
Andreea
Eric
Andree27 spune:
quote:
Originally posted by MissParker
Fetelor, voua va da voie cu mobile in maternitati? Ca la noi e strict interzis, avem voie sa venim cu cartele de telefon si sa sunam de la aparatele lor.Felicia
30+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
Da Miss Parker,aici e voie cu mobil!!!!
Poze
Andreea
EricAMR: 8 saptamani!!!
Andree27 spune:
Atata le trebuia sa nu ne lase nici cu mobil!!!!La noi nu mai sunt aproape deloc telefoane publice!Acuma asa moda e aici ca si pustiul din clasa intaia are mobil!!!
Poze
Andreea
Eric
gabitzam spune:
Numai in sala de operatie n-am avut mobilul la mine, in rest in permanenta l-am avut.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
mihaser spune:
I-am facut azi lu` Cri o www.dropshots.com/khron#date/2008-04-16/12:20:56" target="_blank">poza haioasa...e cu boxeri! Au scapat si neudati! A facut la oala!![]()
Fetele am un morcov...eu nici camasa nu mi-am luat...am numai pijamale...Oare te opereaza fara camasa?![]()
Getutza ori se streseaza cu deretecatul ori a nascut...ne tine in sah!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
cenia spune:
Silvia: ziceai ca ai picioarele umflate: fa-le baie in apa rece intr-un llicgean si se mai dezumfla. eu asa fac si merge treaba. bea multe lichide si ceai de codite de cirese gasesti la plafar.
Simonacip: si aici se bea ulei de ricin si mi se parea ciudat! il combina cu suc de portocale si ceva foarte iute. ca sa poti asimila toate astea faci niste paste si le manicnci cu uleiul asta si le iutesti si le stingi cu sucul de portocala. na! asa fac gravidele pe aici. mi se pareau babisme dar uite ca au o explicatie: uleiul provoaca purgatie, purgatia provoaca contractii, iuteala provoaca contractii.
eu mai am 4 saptamini, am fost la dr degraba a avut o urgenta. saptamina viitoare voi merge. aici nu se fac ecografe multe , am obtinut aprobarea pt asigurare (multumesc lui Dumnezeu pentru asta, nici nu stiti citi bani am economisit:6500 usd) si o sa solicit sa platesc o ecografie numai sa fiu sigura ca e pozitionata corect printesa mea.
asteptam poze si cu camerele cum le-ati decorat, sau patutul, la mine o sa o tin in chirie la mine in camera o luna si dupa aceea o mut. o sa fac si eu o poza patutului...pina l aurma nu voi cheltui asa multi bani pt lenjerie somptuoasa ci am hotarit cu tati sa cumparam un aparat foto performant semiprofesionist ca noi avaem camera video care puteai face si poze dar numai daca era lumina puternica, nu avea blitz. am zis ca o sa aprecieze mai mult pozele decit lenjeria de satin.
mi-am luat scaun de alaptat, nu am vazut in romania, sunt foarte comode si te legeni in el, e super, david sta pe el si tot zice ca e al lui!
facem si noi galerie: simona si dordia! nastere usoara!