Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (16)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Burtici - pe unde sunteti???dormiti??...

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu sunt aici...

==========
Corina 6+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Hera, Gynie sa fiti sanatoase, iubite si sper ca ati petrecut bine!
Biaz, stai linistita in pat si ai grija ce doctor alegi de data aceasta. La profilul tau nu scrie orasul dar dupa numele doctorului parca ai fi din Iasi. Cere si tu recomandari de la cunostinte si nu te mai stresa ca nu ai dat destul spaga, dca poti chiar evita spaga ca nu-i un obicei bun.
Dandusa, m-a mai linistit mesajul tau. Si eu la prima sarcina m-am cam chinuit, uite acum nu am nimic. Din cand in cand stari de greata, dar e mult mai bine ca prima data, nici nu-mi vine sa cred ca se poate si asa. Poate facem baieti acum, mai stii .
Monicabo, Julia16, Miky-ea, Micky bine ati venit, sarcina si nastere usoara sa aveti, bebelusi sanatosi, norocosi si cuminti!
Monicabo, ce diferenta mica veti avea, sunteti curajosi, esti tare bine pentru copilasi, putin mai greu pentru parinti in primii doi ani.
Micky, ce harnicuti sunteti voi, ma bucur ca de data asta v-ati revenit mai repede dupa "accident", ca parca data trecuta s-a lasat cu lacrimi pe la cabinetul doctorului. Sa va traiasca minunile mici!
Alexutele si celelalte fete mai suparacioase, si eu sustin parerea lui Mav, fara suparare. Suntem aici sa impartasim experienta sarcinii, sa intrebam referitor la sarcina si sa ajutam pe altcineva daca stim un raspuns. Bineinteles ca petrecand o odisee impreuna se vor lega prietenii frumoase si trainice, sa speram. Imi place sa vad fetele cum intra dimineata si spun ca sunt bine, eu nu as vrea sa intru de la servici asa ca citesc tot ce s-a scris seara. Dar nu prea vad rostul pupicilor in exces, floricelelor si de nici un fel al intrebarilor "unde este X" mai ales daca voi vorbiti si pe messenger sau daca persoana respectiva a scris de curand ca este bine.
Mav, te balonezi cumva de la branza sau lactate? Cam asa arata si burta mea seara, nu mereu dar e exagerat de mare, nici nu-mi place sa o pozez. Am facut niste poze dimineata, doar pe acelea am curaj sa le pun.
Spiridusul, nici eu nu cred ca voi rezista ritmului. Pai cand deschid seara vad ca s-a schimbat capitolul si deschid vechiul capitol si incep sa raspund intr-o alta fereastra la capitolul nou. Altfel nu se mai poate.
Scriai la capitolul trecut ceva de "tzetzuiala", la ce te referi?
Norvegienii sunt politicosi dar daca fac gesturi de curtoazie si-o fura de la neveste sau ma rog de la persoana careia ii fac un favor daca se intampla sa fie de aceeasi natie. Asa ca stau in banca lor.
Mariak, tu povesteai de sot ca lesina? Asa si al meu, l-am rugat de cateva ori sa vina mearga sa-si faca Rh-ul. Pana la urma a mers la un cabinet privat, l-a convins doctorul ca tocmai testeaza o metoda mai usoara de luat sange. Din fericire n-a lesinat, s-a convins ca exagereaza si ca era tare important sa stim cum stam in familie cu Rh-ul.
Maryb, la fel stiu si eu ca poate avea bb un icter prelungit. Nu-ti mai face griji ca aspectul acesta nu-i asa grav precum incompatibilitatea Rh-, de aceea nici toti doctorii nu recomanda dozari pentru incompatibilitate grupe.
Toriceli, mi-ai descretit fruntea, gata, esti pofticioasa sefa pe aici.
Miky-ea, bine ai venit, sarcina si nastere usoara!
Scrie repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare pentru ca acum mesajele tale apar tarziu si fetele nu le mai vad. Daca vrei in listuta scrie-ne datele tale.
Loren@, ce faci mami te tine Bia ocupata? ai scapat de raceala?

Tocmai era sa pierd mesajul acesta kilometric cand am incercat sa scriu @ la laptop, am apasat din greseala si un Alt si a trecut la o cautare pe google , am inghetat ca am muncit o ora la mesaj. Ma duc sa spal vasele si sa fac un dus si cred ca repejor la nani ca nu mai rezist.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Corina cum te mai simti???
Otilia - multumim de precizari...

MariaK - cum esti??? ceva serios??? si tin pumnii!!!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Otiliav multumesc pentru urari!

Mikkyy bun venit la odisee! O sarcina cat mai usoara iti doresc si un bebe sanatos!

ginye 10+

Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze

Bebe sapt9

Mergi la inceput

Alexutza-ma simt mai bine. Inca imi petrec mare parte din zi in pat , dar sper sa-mi revin. Daca se face frumos afara ma mut in gradina sa-mi pun burta (inexistenta) la soare. Vreau si eu sa am burtica . sunt ca o scandura.

==========
Corina 6+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

La mine merge net-ul execrabil. Asa ca ma duc la nani. Somn usor!

==========
Corina 6+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

buna seara burtici
de la amiazi am inceput sa sangerez. am ajuns pe la 19 in cluj la medic. era de garda. mi-a facut eco abdominala. nu se vede desprindere de sac, dar nici embrion. mi-a dat utrogestan si m-a chemat maine dimi la 8 la eco intravaginala. eu nu prea pot sa mai sper. oricat as vrea. dupa um ar trebui sa fiu in sapt 8-9. sapt trecuta la eco se vedea sac de 6 sapt.... deci....
chiar daca incerc sa ma linistesc, nu pot si nici sa ma obisnuiesc cu ideea.

Maria, mamica 6

bebitzul nostru

My Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Offf, nu stiu ce sa zic... totusi doctorul nu ti-a dat vesti proaste...
Hai ca poate o sa fie bine maine! Doamne ajuta!

Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Off Maria, doamne ajuta sa fie bine, fii puternica!

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

BB2

Mergi la inceput