Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (57)
Raspunsuri - Pagina 5
MissJJ spune:
Buna fetele!
Aparem si noi prin zona.
La Multi Ani Sibylle si Flo! Sa fiti fericite si sa aveti o zi de nastere minunata si bebeii sanatosi si papaciosi.
Ralu aha ok ai o scuza da dupa ce termini cu nestig-ul neaparat sa pui poze.
Ralu, Oana si eu iau hainutze pt fata de la tesco is f bune din bumbac rezista mult la spalat si tarait si is si ieftine. De ex cel mai bun prosop al fetei e de la tesco ii luasem un set de scos din spital cu roo cangurul din winnie the pooh si avea si prosop la el.
Turtu aha, well si tu ramai datoare cu poze, macar dupa ce vii din ro sa pui din ambele excursii poze.
Anka ma bucur sa aud ca Ligia e ok.
Narcisa ma bucur mult sa aud ca Paka se simte mai bine si ma bucur ca a venit masina de spalat si va apucati de renovari. Nu ma supar ca nu ma chinui. Pupici si la mica sirenutza.
Gabriela, Ina, Gini .
Lori felicitari pt cele 30 de saptamani.
Vicky felicitari pt noua acizitie, ma bucur ca ati gasit ceva pe placul vostru. E f fain caruciorul.
Tecky, Dara, Jjovana
Camy uita-te si la alea de la graco ala www.clip-trade.ro/store/view.php?prod=4010028&brid=2" target="_blank">mosaic este unul fain roz cu niste carouri si floricele, am vazut pe un site din ro cand cautam carucioare, pe link-ul care l-am dat nu arata excelent asa culoarea aia dar sunt si altele super faine si mai este modelul www.clip-trade.ro/store/view.php?prod=4010038&brid=2" target="_blank">mojo care am vazut ca este si in ro. Nu stiu cat is de scumpe da ca firma is bune si is si usoare ambele si valabile de la nastere. Vezi pe site-ul de la bestkids este pe bej si portocaliu iarasi f fain.
Sper ca nu te superi ca ti-am zis.
Noi azi nu mai mergem la vecina ca sotul ei e liber azi si dupa amiaza merg in oras dupa ce termina ea munca deci ramane pe alta zi, intr-un fel e bine cas cam obosita si e si mai urat azi afara ca ieri.
Si va rog uitati-va ce semnatura am.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acumcu Amira Maya
AMR 10 saptamani
dma2007 spune:
tecky merci de raspuns, poate reusesc sa ajung pe acolo intr-o zi cand o sa fiu mai bine
sun da eu vin astazi, o sa stau in pat pana atunci
si pe mine m-a luat raceala
si eu zic sa bagi ceai cu fffffffffffff multa lamaie
laptele cu miere e bun pt gat!
21s+! surpriza
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
mcoca spune:
Mada, mi-ai furat numele .
Glumesc :). TAre frumoase amandoua si mai ales al doilea :).
Ai cumva idee de ce origine e Amira? Eu am paranoia cu discriminarea dupa nume :).
Siby, la noi nu e Aubert :((. Noi ne gandeam sa facem la Autour de bébé, dar aia ne-au zis ca la produsele din lista nu se aplica solduri, ca iti fac ei o reducere de cacao de 10% la sfarsit.
Vicky 29+ si Maya
Bebele casei
M&M spune:
Si eu prin zona!!!
SYBILLE , FLO , LA MULTI ANI!!! SA FITI SANATOASE, IUBITE, SI SA VA BUCURATI DE BEBEI!!!!
Turturel, multumesc mult de complimente!!! Sa ne povestesti cum a fost la curs.
Narcisa, suntem bine!!! Bebe Mihaitza e jucaus si pe deasupra ne-a si tachinat ca nu ne-a lasat sa ii vedem deloc fata...MA buuc ca Paka este mai bine si il veti avea de maine acasa. Deci mica sirena si mamica ei sunt ok!!
Vicky, felicitari pentru carucior!!!
Tecky, na , ca eu nu am cumparat niic carucior si nici patut...Bafta multa!!!
Mada, super semnataura!!!
Ma laud si eu cu 2 perechi de sosetute cumparate pentru bebe!!!
Am vazut ca vorbeati in capitolul trecut despre betisoarele de urechi pentru bebei ca nu sunt bune!!! Eu am vazut niste pompite de aspirat secretiile din nasucul si urechiusele bebeului. Sunt bune de ceva, merita cumparate sau mai rau ma complic???
Cristina 22+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
mcoca spune:
Am si eu 2 intrebari pentru mamicile cu experienta:
1. Voi ati cumparat pubela pentru pampers-i, ca sa nu miroasa?
2. Vreau sa-mi iau un robot de bucatarie si mama zicea sa-mi iau unu care face si storcator, ca o sa am nevoie pentru bebe. Voi le-ati dat sucuri de fructe? CA eu am vazut ca mai nou se dau numai piureuri ... In plus eu am detestat intotdeauna sucurile astea de fructe+legume pe care le beam cand eram mica.
Vicky 29+ si Maya
Bebele casei
anaxena spune:
ia explicati-mi voi mie cum e cu concediul medical
situatzia mea este urmatoarea: eu am cartea de munca la societatea tatalui meu si-mi plateshte saracutzul impozitele,dc intru in prenatal,adiq cele 63 zile,cine imi da salariul?angajatorul sau casa de sanatate sau cine se ocupa de asta..ca l-ash scuti pe tata de 2 luni de plata..apoi iau prenatalul si de cand se nuamara 2 ani concediul de maternitate
cine ma lamureshte?
Ana-Maria30+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 10 saptamani
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!
AnnaBaby spune:
Buna fetele.
revin si eu dupa pauza de ieri cand nu a mers netul la serviciu iar acasa cand am ajuns am luat direct somn, ca de la vremea oribila toata ziua am cascat. Din fericire azi e soare, parca am alt chef de viata.
Sun, Mada ms pt ca ati intrebat de tata. . Deocamdata nu stim nimic sigur, urma sa mergem saptamana asta din nou la Iasi sa continue investigatiile, sa faca o colonoscopie si analize la sange, insa intre timp s-a razgandit, nu mai vrea sa mearga acolo, merge tot aici sa le faca. In fine, n-am reusit sa-l convingem asa ca de acum asteptam sa vedem ce iese. Oricum s-a eliminat varianta pancreatitei, Slava Domnului!!!
Lcazangiu si mie mi-a zis dr de familie ca la 7luni si jumatate trebuie facut vaccinul antitetanos - sincera sa fiu nu stiu ce rost are, dar ma rog... O sa merg sa-l fac.
Sibylle si Flo LA MULTI ANI, sa fiti sanatoase, fericite si iubite, si sa aveti copii frumosi si sanatosi!
Alina Maria am vazut ca intrebai de activitatea la orizontala . Noi suntem codasi la capitolul asta, adica nu ne-a interzis dr, insa nici nu am prestat decat de vreo 3 ori, ca am avut asa o "jena", mi-a fost oarecum teama de contractii si altele. In fine, de acum chiar ca nu prea mai merge, ca am inteles ca dupa saptamana 27,28 nu mai e voie.
Anna 26+ cu Maria
AMR 14
vinebarza
bebe
poze
anaxena spune:
cum adiq dupa sapt 27-28 nu mai e voie??eu prestez cel putzin o data pe sapt si n-am nicio contractzie ,nimik
mey fetelor m-ati derutat de tot cu indemnizatia pt concediul pre si post natal,dati-mi si mie un link sa citesc undeva ca sunt in pom rau de tot!!!
tot n-am scapat de gingivita!!!
am o burta mareeeeee!!zici ca nasc in mai!!si bb e tare ALIEN!!
mi-am cumparat si draperia la camera lui bb si sunt foarte incantata,imi vine sa stau in camera aceea toata ziua!
Ana-Maria30+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 10 saptamani
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!
SunSmile spune:
Sor'mea...nah, io stiam numele si ti-am zis ca-mi plac amandoua!
Bujo sa-l stapaniti sanatosi si sa-mi plimbati baiatul muuult si bine! Sar'na de grija da' io cam detest ceaiul. Doar sa-mi fierb lamaie si sa beau zeama aia...ehhh, mai vad!
Oana depinde de reglementarile firmei. Daca merge dupa contractul colectiv de munca sau are propriile reguli.
Dma ok, ne vedem acolo! Da' zici tu ca ti-e bine sa iesi din casa asa racita?
Vic io o sa iau "pubela" pt pampersi, categoric! Cu sucurile nu stiu, dar e bun robotul cu storcator!
Cris aia ma intrebam si eu aseara, cand faceam liste si listutze cu ce sa mai cumpar. Pt nasuc cred ca o sa iau "batista bebelusului" iar pt urechiute coltul de la prosop si gata! Sa vedem ce ne spun si mamicile cu experienta!
Mi-e lene...atat de lene incat ma doare:)). Si galu imi da craci in capul pieptului...
SUN 29+
Caprioara spune:
Buna fetele,
Eu azi sunt pe fuga rau de tot. Acusi trebe sa plec la o sedinta.
Sun si Dma, sper sa ajung si eu azi la curs, daca totul decurge conform planului.
SYBILLE si FLO1980 LA MULTI ANI !!!
Va pup pe toate si fug, ca intarzii!
Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud