Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (57)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jjovana80 spune:

quote:
Originally posted by dara_d

Neata fetelor.
Si eu am citit de indemnizatia de maternitate si pentru mine este ok ca nu depasesc 6000 lei pe luna.Nu castig chiar asa de bine,dar sunt multumita de ceea ce am la ora actuala.Salariul minim pe economie este 500 lei.
Eu una conduc inca si am de gand sa merg cu masina pana la nastere daca nu sunt contraindicatii de la medic.Sper sa reusesc in continuare la cum este traficul in bucuresti.
Fata de ieri azi am o stare mai buna azi ,cred ca o sa imi schimb medicul si spitalul unde o sa nasc ,eu mergeam la municipal dar incerc sa ma duc in alta parte unde am niste cunostinte cu o recomandare mai buna .O sa va tin la curent,daca reusesc vineri ar trebui sa merg la noul medic, poate voi face si o eco sa vad iar bebelina.
Sunt bucuroasa ca am primit si prima de Pasti deja pe card, asa ca pot sa mai cumpar una alta pentru bebe.
Apropo am nevoie de ajutor unde pot gasi saltea pentru patut de lemn de 120/80cm ,ca marimea asta nu am gasit-o nicaieri????? Poate o fi in vreun magazin sau se poate comanda undeva la un pret rezonabil.
Pupici multi si astept raspunsul vostru.

27+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Salut
Eu stiu un magazin pe Bvd 1 Mai sau ion Mihalache, cum ii zice acum, unde fac saltele la comanda la ce dimensiune vrei tu. Am inteles ca sunt din nu stiu ce fibra ecologica, speciala. Pe mine ma interesa 120/60 si ma costa 60 lei.

oana silvia si pruncuta Daria.. 27 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

SYBILLE si FLO1980 LA MULTI ANI si sa aveti bebei frumoasi si sanatosi .
Am vazut ca s-a oprit ploaia asa ca e mai bine ,parca mi se mai schimba starea de spirit.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

SYBILLE si FLO1980 LA MULTI ANI !
Sa aveti bebei sanatosi si frumosi!

Gini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Jjovana unde este exact magazinul ala ,cum se numeste??
Multumesc pentru raspunsuri.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna fetele,

La multi ani Siby! La multi ani Flo! Sa aveti parte de tot binele din lume si inca putin peste! Si de bebei perfect sanatosi la finalul odiseei! O zi frumoasa va doresc!

Narcis ce ma bucur ca Paka e bineeeee. M-am tot gandit la el, mititelu! Si Sirenutza e bine, dar asta stiam deja! N-am racit ci doar am gatul complet terminat....nu prea inteleg! Ehhh, ii spun lu' Galu ca ti-e dor de ea....cred ca si ei ii lipsesti!

Vic foooarte frumos carutul si foarte frumoasa culoarea! Imi place! Sa-l stapaniti sanatoase si sa se plimbe Maya muuuult!

Cu salariile/indemnizatia nu mai zic nimic, pt ca-i un subiect care ma doare:)...noroc ca am un sef minunat!

Capri/Dma veniti azi la curs? Eu vin dar sa stiti ca vorbesc foarte greu pt ca ma doare cumplit gatul si ma tzine, asa!

Condusul...ar fi mers el mult si bine, daca cineva nu injura, nu i se intarea burta toata si nu profita de destuii cp pe care-i are sub capota.:)) Asa ca altcineva mai cerebral a hotarat ca nu.:)

Ma'c sa incalzesc lapte....desi e vax albina, cum e si homeogenul...noh, asta e!

SUN 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Flo, Sibylle LA MULTI ANI ! ! ! Bebei sanatosi si norocosi de care sa va bucurati multi, multi ani.

Sibylle sa stapaniti sanatosi casuta.
In alta ordine de idei, voi ati facut liste de naissance ? Si daca da, cum ati anuntat prietenii ? ? Noi ne-am gandit sa facem, ca avem tare multi prieteni, facem si botezul imediat si decat sa primim 100 de costumase pe care sa nu apuce sa le poarte, mai bine sa ia chestii de care chiar avem nevoie (tzarc, scaun pentru papa, etc).

Tecky si Sun, merci .

Vicky 29+ si Maya

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Am carucior yupiiiiii L-am ridicat aseara de la posta si l-am butonat, l-am probat cu toate cele si cu o papusha pe post de bb Sa traiesti Boti.
LA MULTI ANI SIBY SI FLO, MULTA SANATATE SI FERICIRE
Sun am luat si io Homeogene si l-am luat absolut degeaba. Vezi ca laptele mai rau irita. Mai bine bea un ceai cald.

bujo 26+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

Flo, Sibylle La multi ani si de la noi! cu muulta fericire in noua formatie!
intrebare intrebatoare de cat concediu de odihna bebneficiez? adica....se calculeaza zilele pana in momentul in care intru in CIC-care echivaleaza cu momentul suspendarii contractului de munca, sau se calculeaza pana in momentul in care intru in concediu prenatal?
eu stiu de prima varianta...dar o colega de la servici si-a luat acum concediu si ii calculeaza zilele pt anu' asta pana ce intra in prenatal...
e cumva o lege care reglementeaza chestia asta???

Oana
20+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Daca ziceti ca la intrarea in CIC se suspenda contractu de munca, ce se intampla cand te intorci la munca? Semnezi alt contract sau cum?

bujo 26+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Multumesc mult de urari. Deocamdata ziua a inceput bine.

Vicky, noi nu am facut lista nici la Vladimir si cred ca nici acum nu facem. Ar fi fost super, dar nu am avut cum. De obicei oamenii sunau inainte si ne intrebau ce sa ne aduca. Acum nu mai facem pt ca avem cam tot ce ne trebuie de la Vladi. Daca puteti faceti o lista la Aubert, mai ales ca vin soldurile si e posibil ca oamenii sa dea o suma pt un anumit obiect, iar acesta sa intre la reducere si asfel sa uteti cumpara mult mai multe cu suma adunata. Noi asa am patit la nunta, de am ajuns sa ne echipam toata casa profitand de reduceri. Aubert pare un magazin scump, dar cand sunt promotii si reduceri e chiar foarte interesant.

Sibylle saptamana 30

Nasterea ariciului junior Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput