Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (57)
Raspunsuri - Pagina 12
dara_d spune:
Buna dimineata fetelor.
Astazi facem 28 de saptamani de sarcina ,ce bucurie mare mai este un pic.
Aseara ce credeti ca faceam eu cu sotul montam patutul copilului,ca mi l-a trimis nasa,dar trebuie sa ii iau saltea ,l-am masurat si este 120 cu 60 cm pana la urma ,deci cred ca o sa gasec saltea .Incepe sa prinda contur camera bebelinei,are patut ,sambata luam o comoda cu sertare si salteluta de infasat,am deja acolo un pat mare de o persoana,birou si calculatorul-care nu ii trebuie fetitei.
Am si eu o intrebare ce detergent pot folosi pentru rufele bebelinei???? Ce marca si unde se gaseste in bucuresti???Ca parca am citit ca sunt detergenti speciali de bebelusi.
Sambata mai am ceva cumparaturi de facut si vreau sa scap si de asta ,ca trebuie sa ii spal lucrurile acre le-am cumparat cu ceva si nu stiu cu ce.
Pupici multi pentru toate fetele.
28+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
jjovana80 spune:
quote:
Originally posted by dara_dquote:
Originally posted by jjovana80quote:
Originally posted by dara_d
Jjovana unde este exact magazinul ala ,cum se numeste??
Multumesc pentru raspunsuri.
27+
Magazinul este dupa intersectia Miciurini, cand vii dinspre Piata Victoriei pe partea stanga. De la Miciurini mai mergi cca 500 m. Daca vrei ma uit azi ca trec pe acolo si iti spun exact. Oricum se vede din bvd, este un magayin unde se vand metraje, perdele, nu are o denumire. Iti zic maine mai exact daca vrei.
oana silvia si pruncuta Daria.. 27 sapt
Multumesc de explicatii daca treci tu pe acolo intreaba te rog daca fac pe comanda saltea 120 cu 80cm si cat costa.Noi mai devreme de sambata nu ajungem in zona ,stam in berceni.
Multumesc mult
27+
Cu mare placere, din pacate nu ma opresc pe la magazin ca stau prost cu finantele ( am multe flori in week end ul asta :)) si sigur gasesc ceva care sa ma ispiteasca. M-am uitat ieri si scrie mare afaara Tapiterii.
Succes. Va pupam.
oana silvia si pruncuta Daria.. 27 sapt
dara_d spune:
Multumesc Jjovana de explicatii vad eu cum rezolv sambata treaba asta ,nu trebuie sa mai treci tu pe acolo .
Si eu il am pe finul nostru Florin,asa ca trebuie sa ii iau un cadou.
Pupici
28+
jjovana80 spune:
quote:
Originally posted by boticelina
Of, venim si noi abia in faptul serii, am mai tras un oki peste zi, si asa m-as fi bagat sa mai dam din bot dar si la mine e ca la Anka, o perioada nebuna...
Sibylle, Flo LA MULTI ANI! sa aveti parte doar de bebeloni minunati, sanatosi si bucurosi!
Anka uite ca la aspectele astea legale nu ma gandisem, mama ce de hartoage sunt de facut, ufff... O sa caut si eu in masura timpului disponibil si-o sa pun pa mail ce gasesc, poate sunt diferite de la zona la zona, stiu io...
Am pus si noi niste pozute cu camera gargaritzei, e santier mare, dar va faceti voi o idee... o sa mai fac pe parcurs, am facut rost de-o camera, nu-i cine stie ce, mai da rateuri, dar...
Monica 27+ si gargaritza Nancy
bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - sneak peak (santier)
"If you are unware of your choices, then you have none"
Felicitari !!!
Arata super camera. Esti talentata .... a iesit superb, se vede ca e pictat cu dragoste :)
oana silvia si pruncuta Daria.. 28 sapt
vias spune:
'Neata burtici..
am venit la servici...deja m-am enervat, dar ma simt mult mai bine fata de ieri...acum am doar o durere de burta ca la ciclu....sper sa-mi treaca curand...pt ca stiti voi cum este...suportabila dar sacaitoare....
Bujo...foarte fain carutul, sa-l stapaniti sanatosi si voiosi!!!
Boti...SUPER camera....as sta mai degraba acolo in camera gargaritei decat in a mea...
Cami 27s, cu Timeea Cristina
pustai
MIKYCRIS spune:
neata fetelor!
SIBYLLE,FLO LA MULTI ANI!fetelor cu intarziere
felicitari fetelor care au inceput si terminat cu decorarea camerei pt bb si de asemenea felicitari fetelor care au cumparat deja carucior pt bb.am accesat si eu unul din lincurile date de voi si mi se par fff scumpe caruciaorele-la un pret de 4 sute si ceva de euro?,pai cred ca eu personal am sa fiu caruciorul lui bb!si eu care ma gandeam ca vreau un carut care sa fie bun de cand se naste bb si pana pe la vreo 2 ani-ha!
fetelor,care ma ajuta si pe mine sa calculez saptamanile de sarcina caci eu nici nu le mai stiu socoteala si ma stresez aiurea caci de fiecare data imi iese altfel!?
UM-25 septemrie 2007 si imi venea la 30-31 de zile.
multumesc pentru ajutor
MIKYCRIS
dana81 spune:
buna burtici!!!
acum vin de la dr de familie mi-am luat 2 sapt cm, aseara am fost la eco si bebelina e bine insa pe mine m-a certat rau doamna dr. pt ca m-am ingrasat prea mult si m-a facut sa ma simt tare vinovata, asa ca de azi ADIO PAINE SI DULCIURI!!!
Imi curge nasul si am o stare de rau, dar bine ca voi sta acasa si ma voi odihni1!!!
MIKYCRIS- mie mi-au iesit 29 de sapt dupa cum spui tu!!!Sa fie bebe sanatos si tu pregatita ca ai intrat in ultimul trimestrupupici!!!
ma duc sa ma culc ca toata noaptea m-am foit!!!
puici si aveti grija de pepenasi!!!
25 si CLARA ANDREEA
M&M spune:
..neata..sunt in zona...fara chef prea mult!!!
Boti, am vazut camera Gargaritei!!! Superba!!! MAi ce talent ai si ce rabdare!!
Cristina 22+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
oanasm spune:
hei burtoase
ana merci de date! aha..deci se pot pune toate (landou, scoica, sport) si cu fata si cu spatele la directia de mers!? superrrrr!
boti wooow!!!!! ce faina e camera gargaritzei!!!!! imi place ffff tare!!! bravo mamik!!!! pacat ca noi deocamdata avem ap. cu 2 camere...
dara felicitari pt cele 28de saptamani! ce a trecut timpul...
sunule multzam de lista utila (sa vad mie ce-mi va trebuie..ca nasc in ungaria)..si mada multzam ca o pui pe prima pagina!
Oana
21+ cu
o noua viata
filmuletz bb