Mamici de Martie-Aprilie 2008 !! (151)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns serry_ann spune:

Bubu mercic de agitata dar cred ca mai am de asteptat..nu vine el asa cand vreau eu.. Tuchita bun venit printre randunici..

Serry39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serry_ann spune:

Mami succes pentru maine..sa stii ca eu presimt ca n-o sa ai nevoie de inducere..ai nevoie doar de mai multe agitate..asa ca.. HAI HONEY LA MAMI!!!!

Serry39+ LUCAS-CRISTIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

naty, ai aceleasi reactii ca si mine la nervi si mai ales, oboseala!!icei sa treaca!noroc cu mama, a reusit recordul absolut, sa-l adoarma la ea pe umar de la 5,30!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

fetelor o mana de ajutor daca se poate

inca nu am reusit sa intru in program sa pot reveni pe crenguta la ciripit

problema: azi a fost doctorita de fam sa-l ia in evidenta pe Luca si i-a luat temperatura printre altele. luata rectal a fost 38,3 si mi-a recomandat antibiotice (eritromicina de 125) si paracetamol supozitoare. in rest doarme bine, mananca bine, azi a fost putin agitat. se justifica tretamentul la varsta de 6 zile? nu tuseste, nu pare un copil bolnav. nici nu mi-as fi dat seama ca e ceva cu el daca nu lua temperatura. este temperatura de fapt?
CE SA FAC??? De la 8 ar trebui sa incep cu tratamentul, please help!

40s+6z
Scor: Miha 2 - Luca 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Pai ma Bubule, hai sa iti explic: bebe al tau, 3.400, al meu 3.300 acum 3 saptamani. Ei, ce zici, am motive sa ma sperie povestirea expulziei?? Fie-va mila de mine si de plansul meu...

Miha, nu stiu ce sa zic, tu i.ai mai luat temperatura dupa? Cat era?

Mai bagati si pentru mine o agitata, poate poate maine vin cu vestea cea mare... a, si maine aflu daca scapai de infectia urinara...

O seara frumoasa.

Nicoleta 39+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)

AMR putiiiiiin (sper)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Acu oi fi io supi, dar nu rezist: Mihatp, ti-as sugera sa-i mai iei temperatura, acum la 8 si maine dimineata. Daca tot e peste 38 trebuie combatuta febra, e periculoasa la bebei. dar eu i-as da Panadol siropel, care se da fara probleme de la nastere, n-as sari cu antibiotic fara sa stiu cauza febrei SI MAI ALES Eritromicina care e taaare rea cu stomacelul. Deci 1) daca tot are peste 38 da-i Panadol si daca CU Panadol maine tot mai are febra da-i antibiotic. 2)Daca nu mai are febra lasa copilu in pace.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

miha, mie mi se pare cam extrem eritromicina, dar nu ma pricep,
nu stiu ce sa zic...sanatate multa!!

Mami, bafta maine!!! aaa, si Nicoleta, tot pt maine!!
cui mai facem galerie??!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

citesc, citesc...dar nu tin pasul cu voi din pacate.
Felicitari maxime fetelor:Ariel,Gecko,Kya pentru puiuti!Sa va traiasca , sa fie sanatosi si fericiti!
Am regasit in sfirsit puiul cu freza cea mai tare : e Andreiutul Butucicai! L-am tot cautat, nu mai stiam al cui e, am vrut sa-l arat si familiei
Eu trebuie sa spun ca va invidiez..aveti o energie de speriat, nu stiu cind faceti voi trebusoare prin casa (si am vazut mincarele interesante, nu gluma), cind mai leganati bebeii si cind mai si scrieti atit....eu sunt mai dezordonata cred,asta trebuie sa fie
Am inceput acest mesaj acum o ora, iaca dovada
Si cum mi-au fugit toate ideile, fug si eu.Ma "bag la naftalina" iar ca nu-mi iese asta cu socializarea vad!
pe toata lumea si anunt ca am zmuls cu greu citeva zimbete baietelului meu serios!

Simona,mamica de Teo (14 ani) si Vlad Alexandru (1 luna si 2 zile)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

M-am dus sa mai pun la fiert niste apa plata pt biberoanele gagicii si ce sa vezi?? Pe tot ibricul (folosit, evident, numai pt asta) s-a depus un strat serios de "praf" alb-ceea ce nu s-a mai intamplat niciodata pana acum. Ieri randunoiul a luat un bidon de apa plata de care n-am mai auzit in viata mea si am inceput sa-i pregatesc cu ea de azi-noapte. Ori, ea de azi noapte e rau . Dumnezeu stie ce o fi in apa aia, mi-e o frica groaznica; trimis acum randunoiul dupa alta apa, sa vedem daca va reactiona altfel...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns witchy_witch spune:

Buna ziua proaspetelor mamici. Eu sunt mamica de august 2007, asa ca piticotul meu e un pic mai maricel, si va pot asigura ca totul devine din ce in ce mai frumos alaturi de el. Sper sa fie toti bebeii vostri sanatosi si sa va bucurati de ei.

Am intrat aici pentru ca stiu ce dificil e sa gasesti local liber pentru botez, atat din proprie experienta cat si de la cumnata mea care e colega cu voi de odisee, iar azi am aflat de la o colega de un restaurant nou. De fapt 2 saloane de bal, care se vor deschide pe 10 mai si care sunt libere inca pe anul acesta pentru botezuri si nunti, de abia au inceput sa le ocupe. Nu vreau sa le fac reclama, nu lucrez acolo, nu e al meu.... as fi vrut eu . Doar ca respectivii au rugat-o pe colega sa spuna la cat mai multi prieteni despre el, pentru nunti. Si eu m-am gandit sa va anunt pe voi, pentru botezuri. Tacamul este extrem de ieftin pentru nivelul actual, ceea ce m-a socat. Este in zona de Nord a orasului, pe langa Hotel Caro. Daca va intereseaza detalii va rog sa imi scrieti pe privat. As pune si aici linkul dar tare imi e sa nu fie considerata reclama, oricum incerc. Pe Ghidul Miresei (scris intr-un cuvant si apoi cu .ro la coada) la Restaurante de Nunta il gasiti, se numeste Rina Style.

Pupicei, sper sa va ajute pe cele care cautati local.

Mergi la inceput