Mamici de Martie-Aprilie 2008 !! (151)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Chiar, ce freza are Andrei-de-Giani! Ce ma distreaza cand vad bebei asa parosi...Iulia mea e cea mai cheala!
Vad ca tot scriu...Slava Domnului, doarme lemn acum, mi-e si frica sa intru la ea sa nu se scoale. Cred ca a ajuns-o oboseala ca practic de azi-noapte de la 2 n-a dormit decat in scurte reprize de max 10 min. Groaznic! Iar randunoiul e plecat, a umblat de a capiat sa aranjeze cu restaurantul botezului,pana la urma a reusit dar...nasa Maxinne nu poate in ziua aia!
Hotarat lucru, trebuie sa treaca mai repede ziua asta, sa scap de ea ca numai belele...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Witchy, m-am uitat, pare fain dar e prea departe (ca asezare).
Iarasi baraie/caraie/haraie/maraie/paraie/sfaraie/taraie Iulia...

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

NATY, dupa cum spunea parca ,giani nu stiu sigur, poate se cere botezata asa se zice pe la noi, tin minte ca asa facea Bianca fara motiv sa aiba fitele astea si dupa ce am botezat-o gata parca i-a luat cu mana....
asta e parerea mea

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina40+
Alexandra-Ioana

Pozele mele

AMR-Joi e ziua cea mare pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Oare ce fac la noapte, ca eu acum m-am trezit....

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina40+
Alexandra-Ioana

Pozele mele

AMR-Joi e ziua cea mare pana la

Mergi la inceput

Dormi...
Da, Ali, asa zice si sotul meu, ca-si cere botezul...am dat-o si cu apa sfintita...dar ce n-am facut azi...
Adineauri-iar criza de isterie groaznica. vorbeam cu tata la tel si s-a speriat cand a auzit-o cum urla.
Sunt pur si simplu terminata

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Sa fi reusit?...Am facut ce zicea Cristina Goji-foenul pe burtica. Super!
Unde esti Cristina, ai nascut?

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Naty, sa stii ca del a apa se albeste ibricul, daca o fierbi prea mult. la fel si biberoanele sau tetinele, daca le uiti la fiert se albesc . Se depun sarurile sau ce naiba sunt alea din apa...
Imi pare rau ca ti-a mers azi totul pe dos...mai sunt si zile din astea...incearca sa stai putin la geam si respira adanc, poate si Iuliei i-ar prinde bine o aerisire a camerei.

Oana 38+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
AMR pana la
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Naty, bine ca doarme Iulia.Mi-ai vazut msj ??? Votez proBrasov.

Livi Mamica de Iris Miruna

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Acuma am apucat si eu la calculator, imi merge tare tare aiurea netul! Am citit doar capitolul asta, daca maine merge mai bine netul, sper sa recuperez si capitolul trecut. Am vazut ca am venit exact la apelul lui Naty N-am nascut Nu mai pot nici eu! Ma doare burta, nu mai is buna de nimic, n-am nici stare psihica tare buna...Vineri merg la control si sper si eu ca si Bubu sa fie pregatit colul si sa-l conving pe dr. sa-mi faca inducere, ca altfel...parca ma vad de Paste in spital

Imi pare rau Naty si Luny ca se chinuie micutii cu colicii! Stiu cat poate fi de rau.

Kya - FELICITARI!!! SANZIANA BINE AI VENIT!

Trimit repede mesajul ca nu se stie cat imi mai merge netul.

Mami 40+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Lyvy,
12 voturi pt Brasov!
Bubu, nu s-a albit (asta stiu) s-a DEPUS UN PRAF alb, gros; de ieri pana azi! E ceva in neregula...

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput