Mamici de Martie-Aprilie 2008 !! (151)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Lyvy, pupa grasutza din partea mea! Sa nu se supere tati, dar e leita tie, zau, mai rar!
Iar cat despre pediatru...nici daca Iulia nu era atat de fragila n-as fi indraznit sa nu ascult de el, asa doctorita cum sunt. Cea mai buna dovada, cand n-am preparat laptele cum mi-a zis, ce-a patit copilul!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Buna fetele
Vad ca inca nu ati aflat ,ieri la ora 15.00 a venit pe lume Antonia bebelusa de mami Bitza037 si asa suna mesajul de la ea"sunt mamica si fericita!iubita mea are 3,5 kg si 50 cm si este superba!am nascut prin cezariana."

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

FELICITARI BITZA!!!!
BUN VENIT, ANTONIA!
Acushica va trec pe listutza, dar m-a apucat gatitul si ma cheama mancarea de pe foc!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

FELICITARI BITZA! BINE AI VENIT ANTONIA!
Lyvyfrumoasa rau grasunica! ca de altfel toti puii de randunici!
probabil ca mi-ar fi fost mult mai usor daca as fi beneficiat de sfaturile unui pediatru bun cand am avut primul copil!dar cum dr buni in care sa ai incredere nu se gasesc usor si nici eu nu am avut putere sa caut intens m-am descurcat cum am putut! acum la al doilea nici nu ma mai stresez!

Gecko mai esti in viata? sau te-a papat ratonul?

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Naty,merci ca ai tinut tu evidenta voturilor ptr Intalneala de la bv...am lipsit 2 zile si ma simt in aer...parca erau 12 voturi,e,incet,incet se strang ele
Cuscra,ghici:cum crezi ca il cheama pe cuscru?!
Lyvy,frumusica Geamana...nu se dezice!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Felicitari BITZA!Sa va traiasca ANTONIA!

POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serry_ann spune:

FELICITARI BITZA!!!
MIHUTZA CRED CA AM NEVOIE..
LYVY ai o mandrete de fetitza..
Fetelor m-a luat frica si mai tare... azi dimineata iar am gasit o chestie maronie si urata pe absorbant..cat mai tine dopul asta?...pup toate randunicile..si revin

Serry39+ LUCAS-CRISTIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Felicitari Bitza!!!!! Sa ai parte de o bebita sanatoasa tun si cuminte foc! Si mancacioasa!!!!
Vad ca eu tot postez pe aici si nu-s bagata in seama.....
Va las, dau o fuga la cumparaturi.

39 cu Diana

AMR max 1 saptamana !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Kitzy.mai ai doar un pic1 Spor la cumparaturi!
Si eu vreau sa plec sa-mi caut rochie pentru botez( desi mai degraba imi trebuie un sac ca sa incap!). a plecat bona cu amnadoi copii in parc si eu in loc sa invat ( asa cum ar trebui!) ma gandesc la toale!
sa vad daca reusesc sa pun si eu un link cu poze ca sa ma dau mare!
http://picasaweb.google.com/catalina.bega/SEBASTIAN

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Am vazut si eu poze cu Andrei de Giani...cred ca e puiul de randunica cu cel mai mare si cret par!Si cu cele 2 comori ale Catalinei:sa-ti triasca si sa te bucuri de ei!

POZE

Mergi la inceput