Mamici de Martie-Aprilie 2008 !! (151)
Raspunsuri - Pagina 17
lyvy spune:
Naty, parca tu ma intrebai ce lapte praf folosesc, si ti-am zis ca Milumil 1, pai , l-am schimbat , am trecut si eu pe NAN, fara un motiv anume, si sunt foarte multumita, in primul rand e mai practic, fiind in cutie, apoi ma incanta solubilitatea lui in apa, la milumil scuturam sticla sa se dizolve de-mi sareau capacele.Fata a acceptat schimbarea, mananca cam 3-4 bibe la 24 ore , cate 70-80 ml, restul ia de la san, mai dam cate un ceiut si tot asa.
Am cedat lenei si mi-am luat si sterilizator de bibe, care m-i se pare mana cereasca, ca m-am saturat de fiert!!!
Mai fata mea e usor constipata, si caca face de 2 ori in general , f rar de 3 ori pe zi, o fi bine????
Livi Mamica de
Iris Miruna
Pozele mele
lyvy spune:
Cris,
, merci de urari!!!
Dana, de ce pui raul in fata????? N-ai de unde sa stii cand iti soseste momentul cel mare, hai, fii optimista ca nu mai e asa de mult!!
Cory, esti tare draga la capitolul alimentatie, si eu manac de toate, inafara de varza, fasole, care oricum nu-mi plac, manac ciocolata la greu ca si in sarcina, si-apoi eu beau si 2 cafelute adevarate pe zi, fata e in regula.
Livi Mamica de
Iris Miruna
Pozele mele
natynic spune:
Lyvy,
la un copil alaptat la san cred ca e cam putin 2-3 kk/zi; pt biberon e absolut ok, asa trebuie. Acum, se zice ca NAN ar mai constipa; la Iulia n-a fost niciodata cazul. Prietena mea neonatoloaga mi-a zis ca motiv real de ingrijorare e daca nu face nici un scaun in 24 de ore, altfel in nici un caz sa nu ma sperii,
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
lyvy spune:
Naty, merci de raspuns,nasol ca Nan-ul constipa!!!
O sa incerc sa mai pun si eu pozici, daca o sa am timp!!!
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
tuchita spune:
Lyvy
stai linistita ca nu e constipata fata! doar ca bebelusii asimileaza foarte bine laptele si poate sa aiba chiar si un scaun la 2 zile!
Naty ce-i drept ca pe la mine prin casa n-a calcat nici un pediatru si medicul de familie la care am facut vaccinurile nu m-a interogat prea mult stiind ca sunt medic! La tine oricum e altceva cu Iulia mica!
cat despre lapte praf si eu i-am dat Ilincai NAN pe motiv de cutie practica. Acum lui Sebi ii dau Topfer ca cica e mai bun!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)
Simo27 spune:
Asa,am revenit si eu...franta de oboseala!
dupa ce ca ieri am fost non-stop in priza ,azi-noapte Barosanelul tare rau a dormit...prima noapte grea
,nu sunt obisnuita...sper sa fie si ultima!
Multumesc randunicilor care i-au urat sotului meu -la multi ani-(scuze,nu am timp sa nominalizez-ca e treaz Odorul) 

-sunteti tare dragute! 

KYA,FELICITARI PENTRU PRINTESA SANZIANA!!!SA VA TRAIASCA!!!

Giani
,bine ai revenit...cu Andrei!sa stii ca si eu am intrebat de tine
Livy,ce mai face Geamana?!
Delphin,am citit ce ai scris de carusel...ai mare dreptate,gresala mea!
Cory,nasa ,un mare
tare morala
Tuchita,bine ai intrat in Clubul Randunicilor
Sovi,ce faci?ce zici de timpul asta de la noi?!
-ploua de luni seara si e tare aiurea...
facem galerie ptr Alina?!?

HAI ALINA

revin...
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
lyvy spune:
Am reusit sa pun 5 pozici noi cu Iris, le puteti vedea aici:
http://community.webshots.com/album/562791063SoYOEE?start=12
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
lyvy spune:
Simo,
, tocmai am pus poze cu geamana, mai sus!!!
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
lyvy spune:
Tuchita,
, merci.Nici pe mine nu prea ma interogheaza pediatrul, si tot ce ii fac si-i dau fetii, sunt de la mine putere!!!
Mai bine asa.
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele

39 cu
Diana