Mamici de Martie-Aprilie 2008 !! (151)
Raspunsuri - Pagina 11
tuchita spune:
Buna seara randunici si multumesc de primire!
Da, Naty sunt medic din pacate intr-un sistem ca al nostru in care e posibil ca Ariel sa treaca prin ce a trecut!Din fericire s-a terminat totul cu bine desi cred ca doar datorita lui DD!
Eu am reusit sa pun trupa la culcare dar si ei amandoi m-au cam daramat pe mine asa ca desi e prima mea seara impreuna cu voi cred ca nu voi zabovi prea mult !
Date personale pentru trecerea in listuta: DN 28.01.1978, Sebastian s-a nascut la 30.01.2008, cezariana, apgar 9, 3200g, Sp. Elias, Dr. Filipescu.
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)
mstela spune:
Ariel
Naty
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
lyvy spune:
Hai sa va mai zic una ,alta.
Noi am pus botezul pe 8 iunie, asa s-a potrivit bine pentru toata lumea, am rezervat resturantul, fotograf, dj, am stabilit meniul, pana acuma am 3 nasi, la noi asa e obiceiul, nasii se ofera sa boteze.
Iris e o cumitica, cere de mancare la 3-4 ore, ne zambeste, ne "vorbeste", colicii sunt cu moderatie, ne place rau de tot la baita si la seviciu la mama.![]()
A luat in greutate 900 g si avem 60.5 cm, deci e o lungana, sa vad cine imi doboara recordul de lungime la nastere de pe crengutza????
Maine facem 5 sapt, nu-mi vine sa cred!!!!
Livi Mamica de
Iris Miruna
Pozele mele
mihatp spune:
Ariel nu-mi vine sa cred...
parca sunt secvente surprinse dintr-un film despre comunism unde trebuia sa se raporteze totul perfect si omul nu conteaza. Dar DD stie unde si cu cine trebuie sa fie.
Ma bucur ca sunteti bine, toate gandurile de bine si sanatate!
40s+6z
Scor: Miha 2 - Luca 6
lyvy spune:
Am fost ieri la vara-mea, moasa cu care am nascut, m-a luat asa o melancolie, ca am pus-o sa mergem la sala de nasteri si de travaliu ca sa resimt acele sentimente de implinire, de dupa bineinteles , ca inainte , brrrrr...
Mi-a analizat
epiziotomia, rupturile si alea, alea, si a zis ca arata f bine, oricum eu le simt bine, ca de mult nu ma mai dor sau incomodeaza, dar la inceputuri colacul a fost sfant.
Mi-e groaza de consultul de 6 sapt, de valve si de cracanari!!!
Livi Mamica de
Iris Miruna
Pozele mele
lyvy spune:
Am o intrebare : la ce interval tre facut Papanicolaul dupa nastere????
Ma duc , ca vad ca-i golutza craca!!!
Va 

pe toate randunicile!!!
Livi Mamica de
Iris Miruna
Pozele mele
lyvy spune:
Sa nu uit: Bine ai venit pe crengutza tuchita!!!
Deci, pa!!

Livi Mamica de
Iris Miruna
Pozele mele
bubu05 spune:
Of, Ariel...nu-mi vine sa cred prin ce ai trecut...chiar ca zici ca-i film...chiar sunt si eu revoltata! Ma bucur tare ca esti bine acum si iti vei reveni...
Eve, te asteptam cu drag sa ne povestesti despre voi!
Lyvy, deci si tu ai o elefantica
Super!
Nico, exact, daca a iesit un bebe pe-acolo incape si al doilea! Mama, dar si Stefan al tau a fost mare...Vlad a avut 3,300 kg, super bine pt mine. Iar cu estimarea de la eco, ar fi bine pt. noi sa fie minus 400 g, dar mai bine pt. bebe sa fie voinic! ![]()
Eu prefer sa fie in minus, ca apoi il fac eu mare pe papacios! ![]()
Oana
38+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
AMR pana la
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
CristinaGoji spune:
Miha - temperatura nu se masoara imediat dupa somn, mancare sau cand bebe plange, pentru ca atunci creste. Tin pumnii sa fie totul ok.
Mami
40+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
Nicoleta spune:
Bubu, va fi bine, pana la urma... Vorba cuiva, bebe poate creste si in scutece... nu e musai sa il nasti mare... dar daca e mare, ce poti face??
Nicoleta
39+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)
AMR putiiiiiin (sper)