Mamici de Martie-Aprilie 2008 !! (151)
Raspunsuri - Pagina 10
ariel_7000 spune:
bubu,a cum ma simt super bine! daca nu iau in calcul tensiunea cu care am ramas, durerea de cap si picioarele cat parizerul taranesc! dar ma uit la teo si la alex si uit tot!
eve, esti o dulce! Doamne Doamne sa vegheze asupra ta!
mami de alexutza
si
Teodor Mihai
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
natynic spune:
Doamne, Ariel, nu pot sa cred!...I-am citit si randunoiului, a ramas fara grai.
Fetelor, va dati seama ca un astfel de caz ramane ingropat si nimeni nu va sti de el iar femeia asta minunata putea sa moara si sa lase dupa ea 2 sau 1 copil???
Acum inteleg de ce nu vroiai sa povestesti cu lux de amanunte dar te-am provocat eu.
E de neiertat...E incredibil!!!!
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
luny spune:
quote:
Originally posted by Ali_bia
NATY, dupa cum spunea parca ,giani nu stiu sigur, poate se cere botezata asa se zice pe la noi, tin minte ca asa facea Bianca fara motiv sa aiba fitele astea si dupa ce am botezat-o gata parca i-a luat cu mana....
asta e parerea mea
_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de2
Alina40+
Alexandra-Ioana
Pozele mele
AMR-Joi e ziua cea mare pana la
exac asta imi spunea mama azi!!!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
quote:\\
Originally posted by eve28
Va citesc tot timpul nu am pierdut nici un capitol.Mi-am facut un obicei cand vin de la serviciu primul lucru deschid pc sa vad ce s-a mai intapmlat, cine a mai nascut, cat au luat in greutate bebei vostri...,nici nu stiti cata bucurie imi face fiecare veste buna pe care o aud despre voi.Nu intervin f des ,nu am puterea inca sa povestesc , dar sper ca nu va suparati .
O suferinta prea puternica!
suntem aici oricand vei fi tu pregatita sa vorbesti!

LUNY
ariel_7000 spune:
naty, voi scrie povestea, numai ca dureaza...bb ma striga des:) mi-a fost frica zilele astea sa nu fi ramas teo cu probleme, dar mi-a confirmat si pediatra ieri ca este ok, ca e un miracol, asa ziceau si cei din spital....dar nu are nimic in afara de echimoza faciala si ochisorii rosii, care au inceput sa dispara...
intr-adevar, bine i-am ales numele, TEODOR, DARUL LUI DUMNEZEU!!!...am trait momente groaznice cand, imediat dupa expulzie, imi era rau de nu mai puteam si il vedeam pe el vanat, ca nu respira, ca il ventileaza manual...si nu plangea! chiar daca conducerea e de kko, personalul a fost de nota 10, le datorez viata mea si a lui teo, tot respectul meu!
marcel nu putea sa creada, cand a auzit povestile celor care au asistat la nastere....nu-i venea sa creada pt ca eu eram intr-o stare foarte bune, zambeam si eram fericita...pai normal, ca atunci m-am nascut a 2 a oara!
fug la bb!
mami de alexutza
si
Teodor Mihai
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
luny spune:
ariel, nu-mi vine sa cred ce citesc...imi pare tare rau ca ai trecut prin toate astea, ce nenorociti!
LUNY
Nicoleta spune:
Ariel prin ce ai trecut tu... MA bucur ca acum sunteti bine, ati fost rezistenti, dar de ce se intampla asemenea grozavii???
Bubu, sper sa nu fie chiar elefantel... stii ca la eco pot gresi cu minus/plus 400 g? Abia la nastere se va vedea, maine mai facem o masuratoare... primul a fost de 3.800... unde a incaput Stefan incape si Matei... exista si cezarienele de urgenta... 
A, azi mi-.au descoperit corpi cetonici in urina, putini... maine rezultatul de la urocultura... va fi o ZI importanta, Doamne-ajuta!
Nicoleta
39+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)
AMR putiiiiiin (sper)
Ali_bia spune:
Ariel e incredibil ce citesc... nu am cuvinte
Feteleeeee nu mai pooooot....ma doare o masea de mor ce sa fac???pot sa iau ceva???? simt ca-mi zvacneste acolo la maseluta, ufffffff numai asta imi trebuia...
_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de
2
Alina
40+
Alexandra-Ioana
Pozele mele
AMR-Joi e ziua cea mare pana la 
mstela spune:
Cuscra,LA MULTI ANI cuscrului si la mai mare.Sa fiti sanatosi toti patru!!

Ce cuscru tinerel am
..cuscra-sau e mai batranel!!Imi pare rau de Davidutzul..sanatate
voua!
Elara,da,dupa putin timp revin la culoare sfarcurile,dar ramane o pojghitza alba in varf si doare de mor..Nu stiu cat o sa mai rezist asa..Ma calca pe nervi durerea si nu stiu cum sa scap de ea..Acum e si frig si nu mai pot lasa sanii la aer..Eu am probleme mari si la scos sanul din gura ei..il tine cu o forta..
Criss,te apropii si tu vertiginos
...
Giani si Andrei.E splendid
.
Clau,este splendida Rebe

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
lyvy spune:
Ariel, e pur si simplu revoltator ce ne zici, nu-mi pot imagina cum se pot juca unii cu vietile altora.Ma bucur ca esti tare si ca ai trecut de cele rele.
Livi Mamica de
Iris Miruna
Pozele mele