Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (49)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Uffff.....ce vreme urata!!!
Sunt fericita pt ca Matei a dormit mult mai bine azi-noapte: de la 22.00 la 4 dimineata, cand s-a trezit putintel, l-am luat cu mine in pat si a adormit imediat pana la 6, cand a mancat un bibe si a adormit iar pana la 8 dim. Ce bine ar fi sa fi trecut faza aia nasoala.

Azi am inceput cu pireul de legume. Bineinteles, ca l-a acceptat super usor si ar fi mancat tot castronelul. I-am dat doar 4 lingurite. Copilul meu a aceeptat mult mai bine mancarea solida cu lingurita decat sucurile de fructe. Nici macar nu am incercat sa-i dau supa, ci i-am dat direct legumele pasate. Sper sa nu aiba reactii.

Intreba cineva de Rotarix. Eu sunt f f multumita ca l-am facut, mai ales ca nu a avut reactii de la el. urmatoarea doza o facem peste 2 saptamani.

Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

Salutari la toata lumea!!
incerc sa tin pasul cu voi dar mi-e din ce in ce mai greu,mai mereu sunt in criza de timp....
am o mare rugaminte la voi....sa mai postati o data adresa site-ului german ...unde ati comandat produse pt. bebe(tot incerc sa gasesc...dar nu reusesc)
BB,Mihuta felicitari!ce darnic a fost iepurasul cu voi
am vazut ca s-a reluat votarea pozelor din concurs....voi incerca sa votez si eu iar...
AncaD,poza cu Maria pe olitza e super super tare!

Victo,imi pare rau pt. Stefanut (cu constipatia),sper sa se rezolve rpd.
Crem,Stef,mai mult sau mai putin ...starea mea de spirit e cam aceeasi ca si a voastra.
uneori imi vine sa fug unde vad cu ochii si sa las totul in urma,dar ma incurajez singura si imi spun ca odata si odata va fi bine si lucrurile vor intra pe fagasul lor normal.
desi mama ma ajuta f. mult cu bb....nu reusesc sa fac fata cu brio situatiei ....si acasa si la serviciu ....e greu,dar ma voi obisnui ....sper cat mai rpd.
Va pupic pe toate si va doresc o zi cat mai buna!!!

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by Victo

uuuuuuuuufffffffff..ca am intrat in clubul constipatilor...:(:(

BB..tu parca ii faceai la bubulina cd era mica ceai din fenicul pt asa ceva?

fetelor..mai dati-mi idei..mar crud, morcov crud, ceai de musetel...din supa am eliminat morcovul..
ce sa mai fac..e a 4a zi deja..aseara a facut un kki mic mic..:(:(

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

para la borcanel... efect sigur

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

quote:
Originally posted by Amy26
am o mare rugaminte la voi....sa mai postati o data adresa site-ului german ...unde ati comandat produse pt. bebe(tot incerc sa gasesc...dar nu reusesc)

Uite aici http://www.flaschenmilch.de/catalog/index.php

Oana de Ana Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

quote:
Originally posted by oana8188

quote:

Uite aici http://www.flaschenmilch.de/catalog/index.php

Oana de Ana Alexandra

mersi frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Ce faci, Amy? Chiar ma gandeam la voi zilele astea. Cred ca iti e f greu si cu serviciu si cu bebe. Eu ma voi intoarce din toamna la munca. Deja mi-e frica cand ma gandesc. Sper ca pana atunci sa-si regleze si Matei somnicul de noapte.

quote:

Salutari la toata lumea!!
incerc sa tin pasul cu voi dar mi-e din ce in ce mai greu,mai mereu sunt in criza de timp....
BB,Mihuta felicitari!ce darnic a fost iepurasul cu voi
am vazut ca s-a reluat votarea pozelor din concurs....voi incerca sa votez si eu iar...
AncaD,poza cu Maria pe olitza e super super tare!

Victo,imi pare rau pt. Stefanut (cu constipatia),sper sa se rezolve rpd.
Crem,Stef,mai mult sau mai putin ...starea mea de spirit e cam aceeasi ca si a voastra.
uneori imi vine sa fug unde vad cu ochii si sa las totul in urma,dar ma incurajez singura si imi spun ca odata si odata va fi bine si lucrurile vor intra pe fagasul lor normal.
desi mama ma ajuta f. mult cu bb....nu reusesc sa fac fata cu brio situatiei ....si acasa si la serviciu ....e greu,dar ma voi obisnui ....sper cat mai rpd.
Va pupic pe toate si va doresc o zi cat mai buna!!!

Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

buna

Am gasit o carte despre diversificare si ma gandeam sa v-o dau si voua, dar nu stiu cum sa fac. Imi da si mie o idee cineva?

Sanda si voinicul ei, Cezar Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

multumesc mult tututror stiu ca mi-ati vrut binele doar ca eu pe langa boala fizica am avut si o f. mare depresie de asta am fost tentata sa interpretez lucrurile intr-o alta maniera scuzati-ma nu am vrut sa jignesc pe nimeni.

fetelor imi pare rau nu am vrut sa isc asemenea discutii(poate ca nici nu mi-am dat seama....
stati oleaca ca eu inca nu am reusit sa citesc din urma.... am ajuns doar la locul cu pricina unde am creat atatea discutii dar tb sa ma iertati si intelegeti va rog...e neuronul meu bolnav de vina

imi lipseste un capitol de citit plus ca azi dimineata am incercat sa citesc, dar dupa o noapte de reflectat sunt rupta si tb sa recuperez acu somnu'(da ca m'anca in q ast'noapte sa-mi reiau viata le un cap la coada...am avut asa o insomnie si tb sa fac bilantzu' domle' asta am facut bine, asta nu ce nu mi-a reusit in viata ce am incercat, pt ce traiesc si tot asa ..bine ca ma starni al meu sot iubit, ieri, si-mi adusese aminte pe ce lume traiesc ca eu uitasem... si credeam ca's pe luna....
si la urma trasai o linie ..iesi bilantu 1-0 pt mine ..deci ce mai vreau ..sa ma mai plang eu de ceva.. dar acum va rog sa ma scuzati ..azi nu va dau cafea(poate maine) ca desi as vrea o guritzama bag la somnic din nou dar asa ce as mai sta pt. voi un picutz..da'mi pica ochii si nu mai nimeresc tastaturele... ma trezisem sa pap ca la asta nu renunt chiar daca's cat casa ..asta e.. o veni si vremea slabitului....

va multumesc pt. sustinere si va iubesc.

Stefania X2 ... eu, broskutz :)
Nasterea unei stele...numita Stefania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lixa spune:

Ce liniste pe aici! Asa-i ca vremea asta trage la somnic? Si eu as dormi, da trag de mine sa incep sa fac bagaju pentru vineri

Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lixa spune:

sanduta, poti trimite pe mail cartea

stefania, si somnic usor

Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Poze botez

Mergi la inceput