Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (49)
Raspunsuri - Pagina 21

adinag spune:
Buna fetelor,
sanatate la toti puii bolnaviori!
[b]Vali, un intarziat dar din inima LA MULTI ANI!!! Sa fii fericita cu familia ta!/b]
eu tot in criza de timp, n-am citit decat ultimele doua pagini. Intr-adevar, premergatorul NU este recomandat de NICI un ortoped. si asa stiu si eu, sa nu tinem copiii sa invete sa mearga. Jasmina chhiar s.a ridicat singurica si s-a tinut de mobila si asa a invatat sa mearga...
Altceva nu stiu sa zic, sunt chiauna de somn, dupa doua nopti mai bune (adica trezit numai la 2-2,5ore), ne-am intors la trezitul noaptea la o ora max o ora jumate...

vali_delide spune:
quote:
Originally posted by adinag
Buna fetelor,
sanatate la toti puii bolnaviori!
Vali, un intarziat dar din inima LA MULTI ANI!!! Sa fii fericita cu familia ta!/b]
eu tot in criza de timp, n-am citit decat ultimele doua pagini. Intr-adevar, premergatorul NU este recomandat de NICI un ortoped. si asa stiu si eu, sa nu tinem copiii sa invete sa mearga. Jasmina chhiar s.a ridicat singurica si s-a tinut de mobila si asa a invatat sa mearga...
Altceva nu stiu sa zic, sunt chiauna de somn, dupa doua nopti mai bune (adica trezit numai la 2-2,5ore), ne-am intors la trezitul noaptea la o ora max o ora jumate...
Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)
[b]Adina

Nu stiu ce se intampla, si noi am revenit la program de trezit noaptea.

Si eu m-am gandit bine la premergator si am hotarat sa nu il folosesc...mai ales ca am vazut copii care au mers pe varfuri destul de mult timp din cauza lui.Prefer sa o las sa plece singura, chiar daca mai greu.
Va pup...
PS: Jasmine, tu ce mai faci? Nu ai mai intrat de mult!

Valentina, cea mai fericita

www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei