Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (40)
Raspunsuri - Pagina 9
JulyMorning spune:
Mai, dati-mi si mie adresa si id-ul unde e contuld e poze... ca am parola si atat
_
Our future determines our past
Fasolica de S20+
musettepink spune:
Eva promit ca o sa fac niste poze si o sa pun.Sa vad cand il prind pe sot in chef de sedinta foto si fac.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
18+
Codruta27 spune:
Fetelor cochetelor,
Vad ca vorbiti de dureri... Musette, si eu am o durere surda, nu foarte puternica, pe dunga slipului, dar foarte jos, aproape de osul pubian. Se pare ca sunt normale, daca ele apar intr-o forma sau alta la cele mai multe dintre noi!
Pupici apasati!
15+ Vlad
Bebe mic
alinushca spune:
OK... cine nu a vazut nimic... poate sa se uite acum ca le-am facut publice pe toate...
http://www.flickr.com/photos/10002878@N04 <- Pozele
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
12+
EvaF spune:
Musette, ai vazut pozele mele? Crezi ca mi-am pus sotul sa mi le faca? Hihihi...El imi face doua trei si gata, nu mai are rabdare. Mi le-am facut singura, am setat aparatul pe self-mode si ...go!!!
Aviz amatoarelor :))))
Hai ca imi esti si mai draga acum, ca prea semanam!!
18+ Luca
POZE
SUFLETEL
Never say never!
JulyMorning spune:
anca sarumana, m-am luminat
Mama, ce poze frumoase, ce burtici faineeeee... io n-am facut nici macar o poza pana acu... rusine sa-mi fie!
_
Our future determines our past
Fasolica de S20+
anca81 spune:
July, treci imediat si pozeaza burtica, sa vedem si noi casuta micutei Maia.
Alinushca, cred ca ai castigat "competitia"...ai cea mai mare si rotunjoara burtica. Felicitari!!! Ce dulcica e Yoyo!
19+ cu Carla Alexandra
EvaF spune:
Oooooooooooooooooooooooooooooooooooo!
Oooooooooooooooooooooooooooooooooooo!
Bravo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alinush, m-ai batut, ai burtica la 12 saptamani aproape cat o am eu la 19! Felicitari!!! Eu la "varsta ta" aveam o chestiuta! Stii ce avant iei pana peste vreo sase-sapte saptamani?! Revolutionar!!! Abia astept sa te vad atunci! E frumusica foc burtica ta, arati si tu a mami!!!
Asa fetele, sariti cu burtici!!! :))))
18+ Luca
POZE
SUFLETEL
Never say never!
musettepink spune:
Eva trebuie sa dibui cum pun aparatul pe self mode.ma documentez si zilele astea o sa pun burtica!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
18+