Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (40)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

quote:
Originally posted by EvaF

Nu e bine deloc. E bine doar pt spina bifida si trisomia 18, riscul e mai mic de 1/10 000, dar pt trisomia 21 riscul e de 1/190. Nici nu mai pot vb, fetelor!

18+ Luca

POZE

SUFLETEL

Never say never!

nu te panica, stii ca rezultatele pot fi aiurea... fuguta la dr

12+

aluna
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Monica exact cei din Timisoara.F misto patutul!!!!Nu o sa-ti para rau ca l-ati luat,va mai inghesuiti un pic dar merita!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Alinushka, super burtika!!!!! daca faceai poza cu o bluzita ceva pe tine, te banuiam ca ti-ai bagat vreo pernita ceva... dar asa... cred ca esti foarte mandra de tine!!!!! Felicitari!!!! Ai vazut (cred) ca si eu am ditamai burtoiu si tot nu am luat nimik in greutate, asa ca ne cam asemanam...(la burti). Si eu am avut un mic soc cand ti-am deschis albumul, caci am o cunostinta pe care o cheama la fel ca pe tine si am aflat de curand ca este insarcinta in aproape 4 luni, si mi-am zis ca esti ea, dra cand am vazut pozele mi-a trecut, caci nu prea semanati iar sotii deloc!!!! Te pup!

Felicic, nu prea cred ca ai cum sa-l simti deja pe bebe, este inca foarte mic si nu ai cum sa-l simti, dra nu mai dureaza mult, si ajungi tu si acolo...... Cu sanii, te mananca fiindca se intinde pielea, schimba crema si daca crezi ca este cazul puneti niste tampoane de san sa-ti tina crema mai mult pe sfarcuri....

ilia, mie imi spune tot timpul greutatea la eco, dar din pacate nu am ecografiile la mine, caci sunt la birou. O sa intru de acasa sa iti spun cat avea la 12 saptamani buburuza mea!!!

Maria 2004, daca DT a iesit perfect si la eco nu se vede nimik, nu stiu de ce ti-a recomandat dr sa faci si TT. Mie mi-a spus sa-l sarim!!! Stiu ca exista foarte multe rezultate fals pozitive la TT, proportia este mult mai mare decat la DT!!! Stiu ca este greu sa stai linistita, dar poti repeta testul si vei vedea ca rezultatele sunt total diferite!!!! (asa am patit au acum 4 ani si am repetat TT de 3 ori, ca pana la urma dr sa-mi zica s-o las balta, ca bebe e bine! Chiar si colega mea de birou a avut rezultate foarte proaste la TT si a trebuit sa faca amnio, unde s-a vazut ca bebe era perfect normal, si asa a si fost!!! Iti tin pumnii si sper sa nu te alarmezi prea tare!!!!

16+

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Mie mi se pare tare ciudat doua analize la Sanador asemanatoare.

Poze

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Eva vezi exact ce ziceam,ati facut amandoua la acelasi laborator si a iesit aiurea la amandoua,eu zic sa-l repetati,nu cred in coincidente din astea.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

EvaF am vazut pozele si esti o graviduta tare frumoasa.Te rog zi-mi si mie unde ai gasit pantalonii aia speciali ca eu nu ma pot imbraca decat in trening ca nu imi gasesc nimic ,eu sunt mai plinuta putin ce-i drept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

eva, subscriu la ce a zis musette. nu te alarma, discuta cu dr tau. si eu stiu ca anomaliile de genul asta se vad la echo, deci mai fa o echo.
eu asa am de gind sa fac, ca sa fiu lamurita.
si suna-l pe dr si citeste-i rezultatele, vezi ce zice.
auziti, da' sanador unde e ? ca eu am facut tot pina acum la CMU.

12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Fetelor la cate sapt se face triplu test?ca nu mai stiu.Azi am simtit peima data bebe ca se misca desi sapt asta am 12 sapt ,dar fiind la a 2 a sarcina probabil simt mai repede .Nu loveste dar il simt cum se foieste.

Mergi la inceput

Ilia din cate stiu eu Sanador e pe la piata Alba Iulia.Sper sa nu ma insel.cauta pe net.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Eva,

iti spun si tie ce i-am spus si Mariei!!!! NU TE INGRIJORA!!! Testele acestea au un procent FOARTE mare de rezultate fals pozitive!!!! Am patit-o acum 4 ani si am avut o luna un stres enorm!!!! refa-l maine (daca se mai poate) si vezi ce rezultate iti ies!!! Iti tin pumnii!!!!!!

16+

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput