Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (40)
Raspunsuri - Pagina 12
EvaF spune:
Fetelor, haideti ca pica bine subiectul. M-au sunat de la Sanador si mi-au zis ca e gata TT, asa ca a dat jumatatea mea o fuga. Stam la 15 minute de ei de mers pe jos. Pana vine cu rezultatele, vad ca ma documentati voi bine. :)))
18+ Luca
POZE
SUFLETEL
Never say never!
tzitziri spune:
Ilia,
nu te supara...ti-am raspuns eu si inca cineva care a spus ca pana acum nu stie de aceasta masuratoare...de cate grame are bebe.
Dar atata timp cat oricum e mai mare decat ce scrie pe net pentru varsta respectiva, nu sunt probleme.Mie mi se parea ca era discutabil daca era mai mic..dar mai mare...sa fie sanatos!
15+
_irina_ spune:
monica_dicut vin cu amanunte proaspete in seara asta, de la 19:00 am programare la eco. Poate iar se modifica DPN-ul... cine stie...
felicic76 spune:
quote:
Originally posted by ilia_99
vad ca intrebarea mea n-a fost importanta pt voi. ma duc sa-mi vad de treaba. mai vb
12+
am vazut ca ai DPN apropiat de al meu. La eco nu am intrebat niciodata nimic, am fost multumita sa-l stiu in evolutie. La 11 sapt si 4 zile "agitatul" avea 4.8 cm, habar nu am avut ca tb sa intreb ceva de greutate. Nu te supara, multe dintre noi de-abia acum iesim din paranoia, si ne dezmeticim mai greu.Eu una nu prea pot sa-ti raspund la astfel de intrebari, ca nu shtiu, astept si eu eco morfo peste o sapt si mai vad atunci.
12+
aluna
foto
laureta spune:
Ile fiecare raspunde la ce stie,daca nu stiu fetele nu raspund.Fara suparari
Eva bafta la TT
Irina bafta la echo
Poze
Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)
monica_dicut spune:
Ce fac fetele???
maria, nu te ingrijora pana nu vb cu doc.Nu cred sa fie problema
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
18+ Mami de Denisa
EL NINO
ramonzca79 spune:
fetelorrrr....avem voie la apa termala????eu am auzit ca nu prea dar intreb ca poate stie cineva mai bine....nu ma refer la acea apa fierbinte dar......daca nu ...parca ma vad in piscina de copii cu apa pana la genunchi
18+... Erik
musettepink spune:
Monica ai aparut!ai promis ca ne zici de patut,cum e ,e de lemn sau din celalt,ce culoare?Noi ne-am hotarat la patutul de la Babydesign care avea si masuta de infasat langa.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
18+
ilia_99 spune:
scuzati ciufutenia, vine o data cu testul pozitiv, probabil felicic, da' io n-am intrebat de greutate, Doamne iarta-ma, ca nu ma durea la o giza asa de mica, ea mi-a spus. si, scuze, da' nu stiu ce DPN ai, mie mi l-a modificat azi din nou, acu e 26 oct, nu mai e 30. cred ca cel mai bine o sa ma lamureasca dr meu.
iertare ca m-am bosumflat. pe toate.
12+