Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 21
Raspunsuri - Pagina 5
elyanne spune:
Da' chiar... ce-i linistea asta?
Vicky ma bucur ca sunteti bine Ai scapat de un stres.
Laura gata? I-ai adus inapoi? Poze, ceva?
Marush bine-nteles ca va primim. Sarcina usoara! Si spune-ne mai multe despre voi...
Mamaana ai fete mari... eu inca nu i-am lasat prea des pe jos... ca sa nu se obisnuiasca asa... singura n-am cum sa ma tin dupa amandoi... Dar sigur vara asta o sa protesteze cat ii tin in carut...
MadyEr felicitari fetelor pt. progrese.
Abia la 4 ani jumate mai faceti vaccin? Noi mai avem pe cel la 1 an si o luna ROR (nu l-am facut inca) si la 2 ani jumate rapel la astea de tot le facura... Apoi la scoala...
dalina am vazut pozele... ce ochi frumosi aveti toate trei
Despre noi, ca tot veni vorba de vaccin... maine mergem la dr. sa vedem daca facem sau nu ROR-ul.
Altfel... nu vor sa manance decat pasat, daca simt vreo bucata scuipa... nu i-am pus la olita... pt. ca am fost putoare si n-am luat 2.
Andrei e mereu constipat indiferent ce mananca (o fi vreo problema??? eu nu m-am gandit asa... ar fi cazul sa intreb pediatrul).
Mihai e un vorbaret (pe limba lui evident) si un neastamparat... parea mai cuminte... aparentele insala...
Ce sa va mai zic... de ceva vreme sunt bine, dar sa vedem si pt. cat timp...
Cateva poze mai noi aici: http://picasaweb.google.com/elianacalin/Mai2008
Asaaaaa, acum faceti prezenta va rog... mai ales cele care trageti chiulu de muuuuult: Sheanna, Elen, Levi, Monica (ne-ai amentitat ca scrii... si ai fugit), Anail, Raluk dobos, Gab_, Ainia, Lachione, Nanaoti, Pussi, Adina2baby, TatianaG, Flavia... acum daca ma ratat pe cineva astept pumnii si injuraturile... dar macar asa va fac sa scrieti
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
Sheannamp spune:
Daca o sa zic ca am fost ocupata si nu am avut timp sa mai scriu aici o sa ziceti ca sunt moderator destul de activ si sa gasesc alta scuza....
Daca o sa ziceti ca nu prea am avut ce scrie iar o sa ziceti ca imi creste nasul.....
Adevarul e ca m-am simtit putin stanjenita fatza de celelalte mamici duble si triple care fac mult mai multe decat fac eu si au cu ce progrese sa se laude
Eu nici macar nu i-am pus pe olita
In sfarsit, a fost o pauza si sper sa nu va suparati pe mine pentru ea
tuturor si un din toata inima!
A si ca sa nu uit
www.flickr.com/photos/10210461@N02/" target="_blank">Poze
elyanne spune:
oooooo lume noua... si pozeeeeeeee... inseamna ca am fost cuminti Ma pun pe vizionat poze cu baietii cei frumosi, cu ochi albastri.
Pai noi ce progrese avem? Si uite ca butonez pe aici...
Noi ne "laudam" cu viroze si alte minuni...
Si ne laudam cu putinele kile (am un stres daca maine mergem la pediatru), cu mama denaturata care-i tine sechestrati in carut pt. ca halesc iarba/nisip
Hai ca o iertam pe mamica lor (ca trage chiulu) daca ne-a dat poze... Anna.
EDIT: Intrebare Anna... scaunele de masa sunt prinse? Sau stau asa cuminti si nu aterizeaza in cap? Ai mei se ridica in picioare in scaunele de masa... si fug repede pana in camera cealalta sa iau apa sau un servetel... mi-e tare frica sa nu plojeze in cap...
Hai, cine-i urmatoarea?
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
Sheannamp spune:
Sunt prinsi cu curele de scaun (ale scaunului).
Evident ca altfel nu stau in ele sau la masa.
Noi inca mancam pasat si cu Baby Einstein.......
elyanne spune:
Dar nu se agita pana se misca scaunelele? Eu la asta ma gandeam... ca asa ar fi facut ai mei...
Ai mei mananca pasat fin-fin... la blender... Daca nu le pasesz suficient de fin scuipa... sau vomita... Si atunci le bag iarasi la blender
Candva or sa manace si bucati
Sunt fraieri si se ineaca si cu biscuiti... le dau afara, in parc... io am piticii mei cu frimiturile... si cum elena face suficiente... Si incerc sa le dau la distante de masa pt. ca nu musca, baga ditamai bucata si pe urma nu mai stiu ce sa faca cu ea... incearca s-o scoata dar isi fac senzatie de voma... si uite asa zilele trecute a trebuit sa spal carutul si sa le tai de pe lista biscuitii si afara...
Andrada.P spune:
Dragelor, va citesc de ceva timp, mai exact de la sfarsitul lui martie cand am aflat ca voi fi mamica de gemenasi Am obtinut sarcina asta greu, la al 4-lea FIV abia, FIV pe care l-am facut la Budapesta... Acum suntem foarte fericiti, ne bucuram in fiecare zi si mai ales la fiecare ecografie cand ii vedem si aflam ca sunt bine
As fi vrut sa va intreb daca voi ati facut triplutest. Nu stiu ce sa fac... Mi-a spus o prietena draga, mamica de gemenasi, ca trimplutest la gemelara nu ar fi relevant pt ca nu avem aparatura pt asta in Romania. Mi-e teama sa mi-l fac ca sa nu ma panichez si sa nu ajung la amniocenteza de care mi-e teama (nu pentru mine) ... Pe de alta parte mi-e teama sa nu-l fac si sa ma gandesc tot timpul la asta. Asta fiind dilema, mi-ar prinde foarte bine parerea voastra!
Marush felicitari pt gemenasi! te asteptam si la "gravidute prin FIV", la Odisee
toate gravidutele, mamicile si bebeii!
Andrada 10+
elyanne spune:
Andrada.P bine ai venit. Sarcina usoara, in primul rand!
Eu am facut bitest in sap. 12 de sarcina. La recomandarea dr. ginecolog. Din cate stiu eu (din ce am citit) bitestul are un procent mai mic decat triplutestul de rezultate fals-pozitive...
Dar de curand a fost o graviduta (Nally) sa-l faca si i-au spus ca nu se face si la sarcina gemelara (la Medlife parca). Si eu doar eu il facusem tot acolo cu un an si jumatate in urma...
Kariris spune:
Andrada daca nu am facut eu triplu test fiind gravida la 38 de ani ... eu zic ca nu e cazul sa iti faci probleme. Doar daca insista medicul. Iti poti da seama si din eco morfofetala daca e cazul sa faci triplu test. Pupici pe burtik de la mine!
Si acum sa fac si eu prezenta: suntem bine, mari: Karina 77 cm si 10, 700 kg si Iris 80 cm si 11,200 kg. Nu le dau cereale. facem kk la olita zilnic de 2 ori. Mai ratam cate unul cand nu ma prind eu sau bona la timp. Stam bine si cu dintii si cu mersul. Per total. Karina are 6 dinti si nu merge inca decat in premergator. In pat nu se poate inca ridica bine. Iris nu are nici un dinte dar se ridica in picioare in pat si se leagana sau topaie in sus de parca ar fi pe arcuri. bineinteles ca s-a cracanat la tonajul asta, dar o sa-si revina ca asa eram si eu la varsta ei. Merge tinuta de manute.
Iris e mare si tolomaca si bunuta iar Karina e ca un bob de piper, afurisita, geloasa, posesiva si muscacioasa.
Astept criticile la adresa limbajului folosit in descrierea fetitelor mele.
Concluzie: m-au rupt de spate, sunt super obosita, dar le iubesc de mor!
Lachi mamica deKarina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
elyanne spune:
Uitasem sa dam si noi raportu... am fost ieri la pediatru si i-a vaccinat Am scapat si de Priorix (ROR)... mai avem la 2,5 ani.
Au luat in greutate vreo 600 g fiecare in ultimele 2 luni.
Nu i-am mai masurat... la 1 an crescusera in lungime, dar dadusera inapoi la kile din cauza virozelor repetate...
Am zis ca le iau si io olite, mai mult de gura soacrei, ca aveam doar una, a Elenei... Recunosc ca pe Elena mai mult ea a obisnuit-o la olita iar apoi fara pampers ziua, noaptea... Asa ca daca insista... poate ii "educa" in vara asta sa faca la oala din cand in cand... daca nu, la anu
alhassanvicky spune:
si noi la raport
am facut si noi vaccinul de 4 luni si am si crescut frumos. Rania are 68 cm si 8.000 kg, iar Sara are 64 cm si 6.500 kg. suntem sanatoase, gangurim si radem de orice. doctora ne-a recomandat sa trecem la diversificare incepand cu suculetul de fructe, dar pentru Rania nu are nici o valoare (adica nu se satura ea cu asa ceva, si ii dau putin intre mese), iar Sarei nu vreau sa ii inlocuiesc lapticul cu suc, ca si asa este mai mica, asa ca la ea am inceput cu cereale. ce parere aveti?
Elissa si-a sarbatorit saptamana trecuta 2 ANISORI. numai ca de ziua ei a fost cam bolnavioara. a reusit sa faca infectie la amigdalite. video cu tortul elissei aveti aici
http://www.dropshots.com/alhassanvicky#albums/Elissa%20a%20implinit%202%20ani
Vicky mami de Elissa (2 mai 2006) si gemenele RANIA si SARA (30 decembrie 2007)
http://picasaweb.google.com/nickydrag/BestOfElissa
http://s183.photobucket.com/albums/x51/vickyalh/gemenele/
jurnalul Elissei - http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=103718
viata mea in Emirate - http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=103958