Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 21
Raspunsuri - Pagina 19
ainia spune:
La multi ani si din partea noastra RAI-ului, lui Rares, Andrei si Ingridutei, Dariei si lui Robert, lui Stefan si lui Tutor, Roxanei si lui Tudor , sa fiti sanatosi si sa aduceti parintilor vostri numai bucurii!!!
Foarte frumoase pozele, numai copii frumosi!!!
Anna, te rog sa ma crezi ca de cand ti-am scris nu am avut timp sa-ti raspund. Am scris cate cava intr-o seara, insa nu l-am putut trimite ( era furtuna, cred ca asta a influentat net-ul). Voi scrie acum cateva randuri despre noi si voi pune cateva poze
Sesiunea am terminat-o la sfarsitul lui mai. Am dat si licenta pe 26 luna asta.Am luat-o cu 10. Mi-a fost foarte greu si cu casa si cu copii si cu facultate, cu invatat , cu gatit...de cand gemeneii sunt liberi, adica se dau singuri jos din patut e clar ca toata casa e a lor. Fac mancare cu ei misunand printre picioarele mele, la baie, la intins rufe, la toate treburile ei sunt dupa mine. Iesim afara de doua ori pe zi, somn avem la pranz. de invatat invatam noaptea; lucrarea de licenta am scris-o noaptea, m-au ajutat si surorile mele, veneau si imi scriau ele (le aratam eu ce anume). Calculatorul eu il am la Andrei in camera (lucrul asta se va schimba cat de curand pt ca el va incepe scoala....) si gemeneilor nu le dam voie aici pt ca asta e spatiul lui Andrei. Aici el are lucrurile lui , ordinea lui, intimitatea lui. Daca era sa vin eu aici in camera sa scriu si ei sa stie ca-s aici, ...pai era jale numai in usa strigandu-ma ar fi stat....
In fine, a trecut si asta....
V-am atasat aici niste poze cu noi si cu mine...
http://picasaweb.google.com/lavigemeni/Iunie
Despre copii..sa incep cu gemeneii si-l pastrez la urma pe Andrei.
Tea e din ce in ce mai incapatanata, e iute si apriga la manie, sa spun asa. Ii pot spune foarte bine in loc de Tea - "Domnisoara NU". Una-doua: NU! Rares o mai copiaza, cateodata el e si amuzant ca zice "Ooooo, nu!" La nani isi iau cateceva, de exemplu de ceva timp dorm fiecare cu cate un "puash" (in traducere libera Iepuras), dar la fel de bine poate fi o lingurita de plastic de la vreun sirop sau o cutie de carton, sau lopetica de nisip sau ce au construit ei cu lego sau o carte cu povesti. In general sunt destul de cuminti, asta pana cand ii trazneste Teei prin cap vreo idee creata si-l supara pe Rares (ii ia jucaria, il trage de bluza, ii darama ce a construit )Teea e fermecata cand vede pe cineva la televizor cantand. Stiti cum? Incremeneste ! Rares e meticulos si ordonat. Ma ajuta sa asez lucrurile, daca pierd ceva, cauta si gaseste. Nu uita nimic si stie tot.Cat de cat si-au dat drumul la vorba. Sunt amuzanti. Tea vorbeste mai clar si mai corect decat Rares, insa e mai incapatanata si daca e vorba sa rapete dupa mine o poezie, nu o face dacat cand vor muschii ei, insa Rares vrea intotdeauna. Mananca bine, am renuntat de vreo 2-3 luni la biberonul de lapte si acum bem si laptele cu cana. Mananca si pietre daca le dau, spre deosebire de Andrei care e mai mofturos. Carti, caiete, creioane-daca le dai astea nu te stii de ei (nu are rost sa va mai spun ce picturi rupestre am pe pereti!!!)
Am renuntat la tenisul lui Andrei pt ca a inceput cursurile de inot (3 zile inot si 3 zile karate). E tare bucuros. E cuminte, istet, sensibil si saritor.
In august mergem la mare , in Eforie Nord, se pare ca tot pe 11. Asteptam confirmarea. Si o mai astept pe socrela sa se hptarasca sa mearga cu noi (asa cum ne-a promis, de altfel!!). Cam atat. Eu am slabit 4 kg. Abia am timp sa respir.
Va pup dulce pe toate !
Sora mea are pe 15 iunie programarea pt operatia sotului ei si extragerea ovulelor ei. Pana acum totul a fost ok. Ea e sanatoasa beton , nu are nici cea mai mica problema. Sa dea Dumnezeu sa fie bine!
Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata
dalina2x2 spune:
ainia, m-am uitat pe pozele voastre; ce copii frumosi ai!! iar gemeneii seamana asa de mult... (fizic, pentru ca dpdv comportamental am inteles ca-s diferiti ) Sa-ti traiasca toti trei si sa-ti aduca multe bucurii si satisfactii!
am vazut o poza cum stau pe olita. duc "misiunea" si la final? sau doar stau asa... Te intreb pentru ca de vreo doua sapt incerc si eu dar nu cu prea mult succes, de fapt fara succes deloc! Stau cateva secunde si apoi spun "buba" si se ridica. O sa mai incerc...
Le mai las si afara, in fata blocului fara scutec, doar in chilotei. Poate ajuta si asta...
_
Dalina, mami de minuni gemenute Anita & Miriam (29.06.2006)
http://s292.photobucket.com/albums/mm33/dalinaGMN/
http://ro.fotoalbum.eu/dalina
"Nu crede in miracole. Bazeaza-te pe ele!"
elyanne spune:
La muuuuuuuuuulti ani: Anita & Miriam!
Poze ceva? Pai ine zici ca ati petrecut de ieri si intri si nu pui poze
Io scriu repede-repede... mi se blocheaza prostia de calc. si nu se indura nimeni de mine sa mi-l repare... Am intrat sa urez lma si acu trimit repede... ca acu intepeneste cursorul...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
Laura25 spune:
La multi ani Anita & Miriam! Sa cresteti mari, frumoase, sanatoase, destepte si cu mult noroc. Dalina, sa-ti traiasca domnisoarele!
Eliana am citit de cand ai postat acum 2 zile, dar nu imi gasesc cuvintele potrivite, sa spun ce trebuie. Sper din tot sufletul sa va dea Domnul sanatate multa la toti 3, sa terminati cu bine anul si sa iesit cat mai repede din 'zona neagra' in care ati intrat.
Am vazut pozele de la munte, superbe poze, superbe peisaje si mai ales superbe fotomodelele. Si tu si Elena sunteti 2 frumoase. Poze de la nunta ne arati? Copii au fost cu voi la petrecere? Cred ca au fost 'atractia serii' mai ceva ca mirii . Te imbratisez cu drag si va doresc numai, numai bine!
Lavinia te declar mama-eroina a anului! Esti cea mai tare dintre noi toate! Cu 3 copii, scoala, terminat facultatea cu 10 in aceste conditii, gospodina si sotie .... cum mai poti?!??! Cum reusesti? In primul rand felicitari pt absolvirea facultatii si pt nota de la licentza! Apoi si mai multe felicitari pt copii extraordinari pe care ii ai. Frumosi de pica, cuminti, destepti: ai 3 super-motive sa crape pielea pe tine de mandrie!
Cand te mai relaxezi cu treburile si ai timp sa mai scrii, intra si vinde-ne si noua niste ponturi cum se "imblanzesc scorpiile" . Ai mei au cateva luni de cand 'dau prin batz' de obraznici.
Noi am aflat cu bucurie ca am 'prins lista' la gradinita unde vroiam. O sa fie 26 de copii in grupa, fata de 35 cati am vazut la o gradi de langa noi si conditiile se anunta f. bune ( e gradinita de stat). Speram sa fie si doamna educatoare pe gustul nostru . De maine ne intoarcem la servici, copii la cresa (cred ca au 'presimtit' ceva ca de 2 dimineti ma anunta ' nuuuu megem la copiii!! Nuuu veau la copiii!Stam acasa cu maaaamiiii!!").
La multi ani la toti copii, mamicile, taticii, bunicii care azi isi serbeaza ziua numelui! Sa traiti multi ani fericiti si sa dati de baut azi!
Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene
tamyra spune:
LA MULTI ANI! ANITA si MIRIAM
Sa fiti sanatoase si sa aveti parte de tot ce e mai bun si mai frumos
Sa-ti traiasa printesele draga mami!
pussi spune:
LA MULTI ANISORI FERICITI PT. ANITA SI MIRIAM!
mami! asteptsi eu o felie de tort!
laura ma bucur ca a fost bine la mare! pup puiutii bronzati si sarati! Cu adaptarea si eu am emoti, plecam joi la parintii mei la munte, langa Moneasa... si daca e totul ok, si vor sa stea le las singure o sapt. Sper sa pot si eu fara ele...
lavinia felicitari pt. licenta!
eliana am vazut si noi pozicile cu Printesa carliontata! multa sanatate!
noi ne luptam cu dintisorii, are si Elena unu in rest suntem bine, ne-am triplat greutatea la 7 luni, adica avem 6.750 gr.
Cu dezvoltarea o sa va zic diferentele:
Ana sta in fundulet bine de tot
Elena merge cu rotobilul, spune Mama si Tata
Din pacate 2 dintre gravidutele de gemeni prin Fiv au pierdut sarcinile
va pup
PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
elyanne spune:
Am fost aseara la eco in legatura cu chistul de la ovar si se pare ca au asta vreau sa le marchez pe toate... Chistul e mai mare decat la control (si cred si decat spera dr. sa nu fie, adica sa se fi inselat la control)... are vreo 7cm in diametru... e plin cu lichid si poate oricand sa se sparga... in afara de durerile crunte, nu e tocmai ok sa se sparga si sa se imparstie "zeama" aia peste tot... Asa ca astept cu interes sa merg sa-l scoata, luna asta... probabil peste vreo 10 zile... Refacerea cica-i usoara, rapida... dar la bafta mea ma astept la orice
Ma pun pe cautat si citit despre... pana acum am refuzat sa ma gandesc la operatie... acu trebe
A... si ma intreba ca, daca tot ma gaureste stanga-dreapta... daca vreau sa-mi lege trompele, sa scpa de sterilet etc. Dar 95% e NU ... mi se pare prea drastica varianta... chiar daca teoretic nu mai vreau bb-ei (cel putin nu acum, nu in situatia data)... nu se stie niciodata...
Laura acum sunt suparatat... ca n-am vrut sa ma gandesc la varianta cu operatia... dar o sa-mi treaca pana atunci... trebuie... Las' ca se poate si mai rau si nu ma vat io pt. un amarat de chist
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
dana_vedinas spune:
La Multi Ani Rebeca si Roberta!!! Multa sanatate si fericire va ureaza Dana, Diana si Denisa !!!
LA MULTI ANI !!! tuturor copiilor care si-au serbat deja ziua de nastere si carora din lipsa de timp nu am apucat sa le urez la momentul respectiv.
Eu ca de obicei sunt tot ocupata si abia am timp sa va citesc, de aceea nu am mai scris. Acum am incercat sa imi fac timp dar se pare ca tot nu reusesc fiindca fetele sunt un pic bolnave si nu ne prea intelegem. Noi in general suntem bine, de la 1 Aprilie le duc la crese si acum este a doua oara cand sunt bolnave. Sper sa reusesc zilele astea sa va povestesc mai multe daca nu se trezesc fetele asa de dimineata. Azi ca nu mergem la crese s-au trezit la 7.40 , deci munca mea trebuie sa mai astepte pana le culc de amiaza.
pentru cine are timp sa ne vada aici avem poze http://www.dropshots.com/dana_vedinas si aici ceva filmulete http://s265.photobucket.com/albums/ii212/dana_vedinas/filmari/
gab___ spune:
azi implinim si noi 2 ani la 14.25 resprectiv 14.30, fiindca e o zi speciala dorim sa o impartasim cu voi, avem sapmanie , tort si multa voie buna
multumim tuturor care ne-au sprijinit in acest 2 ani, pt noi a insemnat mult, si nu in ultimul rand ...
LA MULTI ANI REBECA & ROBERTA!!!