Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 21
Raspunsuri - Pagina 15
pussi spune:
Bianca si Rares !!! La multi anisori! si vacanta placuta si vreme frumoasa!
PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
dalina2x2 spune:
Rares si Bianca!!!!
Ne alaturam si noi tuturor "uratorilor"!
Laura, sa-ti traiasca strumfii si sa-ti aduca in viata numai bucurii, sa aiba noroc si sa creasca mari, frumosi si destepti!!!
Noi suntem mai bine acum, au fost bolnavioare, nu stiu ce fel de raceala au avut (dr. a zis ca e rosu-n gat) ca nu au avut mucisori, nu au tusit deloc, dar faceau febra in fiecare zi 39... si nu le trecea decat cu novocalmin. le-am dat si antibiotic si numai dupa ultima zi de tratament n-au mai facut febra. Simteam ca innebunesc, patru nopti la rand cand ma trezeam, puneam maina pe caputul lor si ardeau. Voi ati patit vreodata asa ceva?
Cu privire la dezvatatul de laptic noaptea, eu le-am dezvatat pe la 10 luni, dupa ce m-am operat, cand am venit din spital, imi era foarte greu sa ma dau si eu jos din pat, dar sa le mai fac si lor toata noaptea lapte (si nu le dadeam in patut, ca nu vroiau sa bea, deci trebuia si sa le scoatem Si, in plus, si dr. facea ca trenul de cate ori mergeam cu ele si auzea ca mai papa pe timpul noptii :"stomacul trebuie sa se odihneasca!! Tot organismul trebuie sa aiba un repaos! daca doarme copilul, si organele trebuie sa fie lasate sa se odihneasca!!" asa ca am inceput cu apa; plangeau, le dadeam apa. peste jumatate de ora la fel, iar apa, pana cand nu mai vroia deloc si plangea incontinuu, ii/le faceam max 60 ml lapte si taceau pana dimineata. Azi asa, maine la fel, vreau sa-ti spun ca treaba asta a durat cam vreo doua saptamani, iar eu eram zombi!! (am avut noroc totusi ca se ridica alex din pat si le dadea apa, apoi facea laptele, eu doar le dadeam cand le aducea langa mine). Iar faza cu baut apa noaptea a durat pana acum vreo 5 luni, dar si acum sunt nopti (rar) cand se mai trezesc si cer apa.. Asa ca.. din partea mea: rabdare de fier si nervi de otel!!!
Mai avem de urat ceva: distractie placuta la mare!!!
Pussi, bine ai facut ca le-ai luat un singur tarc, sa vezi ce bine o sa fie mai tarziu, ce frumos or sa se joace amandoua, ale mele petreceau si mai mult de o jumate de ora jucandu-se impreuna, daca le puneam jucarii multe si variate (si le schimbam deseori). isi dadeau de la una la alta, se uitau una la cealalta ce face si cum se joaca.. erau niste scumpe si niste cuminti
Pupici si weekend placut tuturor!!
_
Dalina, mami de minuni gemenute Anita & Miriam (29.06.2006)
http://s292.photobucket.com/albums/mm33/dalinaGMN/
"Nu crede in miracole. Bazeaza-te pe ele!"
dalina2x2 spune:
Eliana, ti-am admirat si tie comorile! Elena parca-i o actrita!! E superba!! Iar de iar de boboceii ceilalti ce sa mai zic?? parca-s dati cu dulceata, iti vine sa-i mananci!...
Sa-ti traiasca, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de ei!! (c-aveti de cine!! )
_
pussi spune:
dalina si mie mi se pare super ok cu un tarc, ca se vad, si sunt asa de curioase una de cealalta, isi ganguresc, rad... nu vreau sa le tin separat, si sper sa nu se bata..
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
obliomov spune:
Buna ziua mamici! Apelez la experienta voastra pentru a gasi raspuns la o problema. Am doi gemeni de 1 an si 3 luni, Alexandru si Miruna. Se iubesc foarte tare, insa el care este cu 2 degete mai mare si cu vreo 2 kg decat surioara sa, de drag o musca. Chiar de drag se intampla si nu stiu cum sa il conving ca nu e bine. Ea incepe sa planga si e muscata......toata. Daca aveti vreo idee sau mai aveti nevoie de informatii va stau la dispozitie! Cu multumiri anticipate , evident! :)
3in1 spune:
Buna fetelor,
In sfarsit am ajuns si eu langa calculator.
Am nascut pe 24 martie, la 36 saptamani, un baietel si o fetita.
Am stat trei saptamani in spital, pentru ca aveau greutate mica si baietelul avea probleme si cu plamanii. Mancam si lapte de mama si formula. Crestem pe zi ce trece. Ne plimbam zilnic aprox. o ora.
Va salut pe toti.
tamyra spune:
LA MULTI ANI! BIA si RARES
Laura sa-ti traiasca comorile si sa aveti parte de tot binele din lume!!!
Va pupam dulce
dalina2x2 spune:
Pussi, stai linistita, o sa mai curga multa apa pe Dunare pana sa se bata!!!
Anita si Miriam niciodata nu s-au batut de fapt in adevaratul sens al cuvantului; dar cateodata (cand au crescut si se puteau ridica sau deplasa una catre calalta) se necajeau si tipau daca una se agata de cealalta sa se ridice sau se mai calcau din greseala... eee... si mai tarziu cand descopera ca actiunile proprii au si consecinte, cum ar fi:"daca o lovesc pe bebelusa asta din fata mea cu o jucarie-n cap , tipa". Asa ca mai faceau si dinastea, si chiar se amuza cea care dadea cand ma duceam sa-i spun ca nu e voie, ca surioara plagea deja. Dar o sa vezi, o sa le-nveti fiecare scancet, fiecare fel de-a tipa sau de-a plange. Eu de multe ori le lasam, mergeam la bucatarie sa-mi fac treaba si stiam dupa tipete despre ce era vorba, daca sa ma duc repede la ele sau nu-i nevoie... erau plansete de ciuda, de durere (cand se loveau reciproc) de nemultumire ca nu ajung la ceva jucarii...
dar, peste toate astea, faptul ca au stat una langa cealalta non-stop si au interactionat mereu si-a pus amprenta puternic pe relatia lor: daca suntem intr-un magazin si eu ma duc cu una pe un rand, iar alex cu cealalta (in carucioarele de marfa) pe alt rand, nu trece nici un minut si incep sa se strige, daca nu se mai vad! Sunt foarte legate una de cealalta...
Adevarul e ca eu nicioadata n-am plecat niciunde numai cu una, le-am luat pe amandoua oriunde, indiferent care ar fi fost problema.
Na, hai ca mai vb...
Noapte buna, tuturor!
_
pussi spune:
mie mi se pare ca Tustele se dezvolta diferit, adica Ana sta singura in fund fara probleme... Elena abia acum incepe sa-i placa sa stea la 90 de grade.. sprijina desigur. In schimb Elena mi-a explorat bucataria azi cu rotobilul.. pt. prima data. Ana sta in el si se uita la noi, se joaca cu jucaria .. si e plictisita. Eu una nu mai pricep nimic Elena vorbeste si urla si rade in hohote de o aud toti vecinii, Ana vorbeste mai rar si nu are asa timbru ... e mult mai concentrata asupra unui obiect, daca ii arat ceva. Elena baga tot in gura, primul lucru... Ana nu, ea studiaza, intoarce pe toate partile! Oare e normal... sau sunt eu o mama stresata.
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
Sheannamp spune:
Laura, La Multi ani din tot sufletul dragilor de Rares si Bianca!
Sa aiba o viata lunga si senina si sa faca mereu lumea fericita si zambitoare asa cum o fac acum!