Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 21

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna. Scriu si eu un pic pe fuga de la servici (poate nu ma vede nimeni ).

Anna ai baieti mari si frumosi foc! Le-ai dat ochii tai si le sade tare bine cu "albastrele".

Oana eu nu am aparat de la RDS, aveam eu unul prin casa, am bagat firul in ala si merge fara probleme. De fapt acum cam are probleme, ca de la cate trante a luat se aude cam aiurea. Ideea e ca nu e neaparat nevoie sa iei aparat de la RDS. Poti cumpara un aparat de oriunde. Cu intorsul la servici, cred ca se poate, daca sunt de acord sefii. Prin lege, nu stiu sa fie asa o regula. Bineneteles ca si banii o sa fie la jumate, in conditiile astea . Ai mei au scapat de pampers cand au fost pregatiti chiar daca eu ii puneam zilnic pe olitza de dinainte de un 1 an. Cand au avut varicela si au stat acasa, am dat jos pampersul si i-am anuntat ca facem la olitza. In prima saptamana erau intrebati/dusi la wc/olitza mai des. S-au si scapat pe ei mult. Dar usor, usor, au inceput sa spuna ca vor sa faca, sau isi dadeau pantalonii jos si se asezau singuri pe olita lasata la indemana. Biancai si acum i se mai intampla sa se lase furata de activitatile pe care le face, scapa un pic de pipi pe ea, isi da seama, se opreste si cauta olitza. Dar chiloteii/pantalonii trebuie spalati, ca o baltitza tot face pana apuca sa se opreasca. Iar la somn le pun si ziua si noaptea. Eu nu i-am certat prea tare cand s-au scapat pe ei. Le-am zis ca trebuie sa faca la oala, ca nu e frumos, ca e rau sa stea asa uzi, dar nu am recurs la pedepse, palme la fund, tipat si alte metode de astea dure (am auzit/vazut multe mame care fac asa ). Pe Rares l-am invatat sa faca din picioare la wc si e foarte incantat de el. Doamnele de la cresa i-au zis ca face "ca balbatzii".

pussi ti-am admirat domnisoarele . Sa-ti traiasca, sa creasca mari ramanand la fel de frumoase!

Ca vorbeati de dimensiuni, Bianca mea are 89cm si 11.5kg, iar Rares 98cm si 15kg. Mie mi se pare ca arata f. bine. Nu i-as vrea mai grasi deloc. Poate Bianca un pic mai innalta, dar e bine si asa. Fiind diferenta asta de dimensiuni intre ei, de sexe diferite si intotdeauna imbracati toatal diferit, 99% din cei care nu ne cunosc nu ii vad ca fiind gemeni. De foarte multe ori mi s-a intamplat sa fiu intrebata care e diferenta de varsta intre ei
Ai mei shtrumphi sunt bine. Ne pregatim intens de ziua lor si de concediu. Ieri dimineata maraiau ca nu vor la copii si le-am promis ca mergem in strand dupa ce venim de la servici. La care Rares ii zice "Tati mege la sevici, sa faca teaba. Sa ia bani sa cumpele cadou lu' Lalesh si lu Bianca. Si tolt. Sa dea foc la lumanale, sa suflu asa...Si Bianca!" Amandoi au declarat ca vor "cadou", dar alterneaza, cand vor mare, cand vor cadou mic. Daca ii intreb ce sa fie in cadou, zic de cele mai multe ori "cadou!" (adica ce nu am inteles?) si uneori "jucalii fumoase" . Cam suntem in dilema ca nu stim ce sa le luam. Dar azi ii ia bunica sa doarma la ea si noi mergem la sondat piatza.
Ups, si-a facut aparitia un sef .... Va pup. Sper sa intru mai des

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Aoleu de cand nu am mai intrat.Imi cer scuze dar nu am chiar nici un ajutor in afara de sotul meu si imi este foarte greu sa imi impart timpul.
Baietii sunt bine,ieri au facut 11 luni de la nastere.(8 corectate)Sunt bine,vioi,mananca foarte bine ce le dau.Naoki e un scumpic cuminte si linistit,spre deosebire de Ryuji care nu are stare un minut.(eee,e fratele mai mic,doar)Mai multe puteti citi pe blog...unde scriu cand apuc.

Acum va las ca incerc sa citesc din urma si sa vad pozele voastre.
Anna,cu multa intarziere,LA MULTI ANI baietilor tai.Sunt niste baieteii scumpei foc!

Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

in primul rand vreau sa va multumesc pt. laudele... de la pozici

Gabriel si Ioan!!! La multi si fericiti anisori!!! scuze de intarziere!

mamagiuliei

paulat, elianacaruciorul l-am luat de la Miniblu cu 730 RON(cu reducerea aferenta cardului)... eu mai am un carucior, dar pe care nu-l pot pune in portbagaj singura... asa ca a trebuit sa-mi iau unul usor de vara.
oana la ce cresa mergeti? si unde faci electrostimularea.

Tustele sunt bine, cu nazuri la papa... dar cred ca-i normal. Ana sta bine in fundulet, Elena nu prea... n-o fortez... o mai las, nu avem nici 7 luni. Vreau sa le cumpar rotobile ... inca n-a prospectat piata, oricum mai repede de 7 luni nu le pun in el. Am luat tarc...le place in el, si ziua dorm afara in tarc. Cu bona n-am inaintat cautarile ca am avut o perioada urata, incerc sa depasesc momentul si astept sa intram in normal, si a fost destul de multa lume in jurul nostru.

va pup

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulat spune:

Pussi ce fel de tarc le-ai luat? De unde?

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flubby spune:

dragi mamici de gemeni si tripleti
eu sunt noua pe acest site nu sunt inca mamica si nici insarcinata, dar mi-ar placea sa am gemeni la un moment dat, mi se pare o minune

dar sa nu va stresez prea mult cu aberatiile mele, am citeva temeri legate de sarcina cu gemeni
stiu ca ceea ce urmeaza sa va intreb se numara printre grijile cele mai mici ale unei viitoare mamici dar as fi curioasa sa aflu 2 lucuri: 1) cam cite kg ati cistigat la o sarcina cu gemeni, si de cite din ele ati scapat la spital, apoi in cit timp ati reusit s ale dati jos si pe celelalte si
2) daca au aparut vergeturi pe burtica sau ati scapat de aceste consecinte, si dc aveti cum se poate scapa de ele sau ce se paote face sa le diminuam

din nou stiu ca poate e ultimul lucru la care ar trebui sa ma gindesc dar cum nu am trecut prin experienta sarcinii inca nu stiu cum e ca satisfactia zibetului copilului tau te face sa uiti de toate neplacerile...asa ca daca nu cer prea mult v-as fi recunoscatoare daca mi-ati putea raspunde

va multumesc anticipat si va doresc numai bine si sanatate la toate si la toti bebbelusii vostri

merci inca o data

flubby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

paulat tarcul e BERTONI .. asa http : // www . mykids. ro /index2.php?snd=1&lang=ro&act=produse&categ=17, am pus spati ca sa nu se considere reclama, l-am luat din Tm si a fost 225 ron.
flubby bun venit pe DC... e minunat sa ai gemeni, eu consider ca e un dar divin. referitor la intrebarile tale: am pus 15kg. in sarcina, le-am dat jos in spital.. si acum la 6 luni de la nasterea fetelor am cu 6 kg. mai putin fata de momentul cand am ramas insarcinata.

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alhassanvicky spune:

buna fetelor

va rog mult, fetele din Bucuresti care au facut vaccinul luna asta, l-ati cumparat sau l-ati facut pe cel gratuit?

eu le-am facut mereu pe cel gratuit, dar acum mi-a spus doctora sa le cumpar pana la sfarsitl lunii cand ne trebuie noua, ca nu se mai da gratis. stie cineva ceva de chestia asta??? sincera sa fiu , pe langa ca stiam ca odata inceputa o schema trebuie continuat la fel, imi da si bugetul peste cap, pai am inteles ca e in jur de 3 milioane unul, pai si noi cu cate 2 bucati??/

Vicky mami de Elissa (2 mai 2006) si gemenele RANIA si SARA (30 decembrie 2007)

http://alhassanvicky.shutterfly.com - poze Elissa
http://alhassanvicky1.shutterfly.com - poze Rania si Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna seara!

Ayumi sa-ti traiasca minunile! Ce-au crescut! Sunt niste scumpi. Parca nu-mi vine sa cred, privind pozele, cat de mici au fost la nastere. Sa cresteti la fel de frumos in continuare!

Vicky eu le-am facut toate vaccinurile din schema gratuita si a fost ok. Eu nu prea as crede ca nu mai sunt vaccinuri gratuite. Eu sa fiu in locul tau as suna la casa de asigurari de sanatate si m-as interesa direct la sursa. Mi se pare cam ciudat. E posibil sa nu fie la un moment dat un anumit vaccin pe stoc, dar nu e nici o problema daca amani vaccinarea cateva saptamani, pana se remediaza situatia.

Flubby eu am luat 15 kg. Am iesit din maternitate cu vreo 11 in minus. 2 am dat jos apoi cam in 6-7 luni, fara sa fac nimic special, doar mers pe jos mult impingand la carutz. Apoi am stagnat, am mai pus 1 kg, am mai dat jos unul ...Pana acum o luna, cand m-am decis sa fac ceva si am tinut dieta in urma careia am scapat de aproape 4 kg.
Vergeturi eu am facut f, putine, in de la 7 la 8 luni de sarcina. Sunt undeva in stanga, jos, sub linia taliei, abia se observa. S-au aplatizat mult. E important sa te hidratezi f. bine, sa folosesti creme hidratante, dar si "materialul" conteaza f. mult. Daca e sa faci vergeturi, faci, oricat te-ai stradui sa nu.

Daca aveti timp si chef, puteti viziona un moment din joaca strumphilor

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

Buna, MAMICI DE GEMENASI!

Sper ca va amintiti de noi...suntem bine, va multumesc inca o data pentru raspunsuri, nu mai am nici un fel de scurgeri, am ramas insa acasa pana cand nasc...e cam devreme dar nu vreau sa risc!
Am intrat iar la voi, bazandu-ma pe faptul ca aveti experienta , vroiam sa va intreb cum vi se par la 13 saptamani dimensiunile: 5.3 cm si 7.8 cm ! Mie mi se pare cam mare , dar dr nu a comentat, a spus ca e ok totul!

!
Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Marush eu nu mai retin si nici n-am dosarul la-ndemana... dar daca dr. n-a zis nimic, inseamna ca-i ok.

Laura vizionam, cum sa nu... daor sunt strumfii preferati...
Zice sa incerc mai tarziu Nu-i linku bun sau eu ei probleme...

Ayumi ati crescut... ce baieti mari... m-au distrat intrebarile "inteligente" despre gemeni... in mare parte le-am primit pe toate... cel mai mult imi place prima...

Flubby la fata (prima sarcina) 20 de kile, vergeturi in ultima luna cand puneam, aiurea, 1 kg pe sapt. Nu ca ar fi crescut ea.. ci mancam f. multa ciocolata... mare grija... Vergeturi pe fund si coapse... mici si multe.
La gemeni 16 kile, vergeturi 0 ...
De fiecare data m-am cremuit cu de-alea antivergeturi... dar a doua oara a contat mult ca nu m-am ingrasat f. mult in ultimele luni... Daca stiam si prima data ca o sa crape pielea... nu mai mancam atata ciocolata...
Dat jos... vreo 10 imediat... o luna maxim... restul incet dar sigur, intr-un an...

Vicky noi am terminat cu vaciinurile in martie... si ror in mai... si eu tot cele gratuite... nu stiu nimic de luna asta...

Pussi tin pumnii sa-ti revii

Elen la apeeeeeeel... ati fugit la mare, la soare?

Oanna nu stiu cum sa te ajut... nici eu nu prea am idei... cu elena a fost simplu, ca doar e una... dar la dublu nu stiu... la triplu nici atat... E o nebunie cu statu pe olita... nu vor... se ridica... si fac langa... Dar nu insisit... e timp...

Noi avem serbarea azi, la 4... Sper sa nu uit camera foto acasa... Si sa aiba acumulatorul incarcat... si bagat... ca mai fac de-astea...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput