Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (288)
Raspunsuri - Pagina 20

silvi_2005 spune:
Salutari si de la noi.
Giova e tare dragut iepurasul blond din felicitarea de Paste.
Maraki pe cand aveti pana la urma programarea la medic pentru Angelo?
Ana de France sa va distrati de minune, pupici de la noi.
Am uitat sa va zic de dimineata ca m-a grabit piticul ca am fost si noi ieri sa ne inscriem la "scoala" a fugit piiculmeu in curte cu o fetita si unbaitel 30 de min ca t am astepta de l-am dus la directoare pe sus
si cu urlete, a plans nonstop de ma termina pana la urma a inchis d-na biroul sa nu fuga de acolo ac vroia cu copii la joaca. Chiar vb cu Ana de France ca mi-a zis aceesi poezie ca au prioritate cei din 2005 si pana in iunie nu putem sti daca au locuri dar spera sa fie avand in vedere ca e nascut in ianuarie 2006. Acum vom vedea pana una alta stam pe tusa ca nu mi-a venit ici cardul de asistenta sociala ca mai trebuiau ceva acte.
Bombo, Acina, Mira si care ati mai intrat prin zona, salutari de la noi si Paste fericit !
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

maraki spune:
Silvi inca nu am primit scrisoare cu programare pt. clinica. Poate sapt. viitoare, sa vedem ca si eu sant curioasa cand ne vor chema.Eu inca nu am ajus sa il inscriu pe Angelo la gradi, avem una chiar langa bloc, ar fi bien sa gasim loc liber acolo pt. anul viitor.
Giova au iesit frumos montajele Drum bun, sa ajungeti cu bine
Drum bun fetelor care pleaca in calatorii, sa petreceti bine si sa ajungeti sanatosi acasa!
Il am in cada pe Angelo, mai scriu maine...pupici la toata lumea!
mira pleaca in ro?
p.s. am dat comanda pt abonament prin cablu la protv intl si ro intl...si inca unul grecesc + national geographic si discovery in engl
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4

Giova spune:
Silvia doamne ajuta sa gasiti locuri la gradi. nebuneala mare e peste tot.
Maraki mersi. Parca vine Mira, dupa 1 mai, asa mi-a zis odata.
Noi am fost in Mall, a intrat Marco la Diverta si am plecat de acolo cu un tir care transporta masini(4 avea). la ce calitate are, a fost scump. Clau zice, ca sa-i dau pace, copilul e innebunit dupa el, numai cu el s-a jucat, si acum a adormit cu el in pat. Oricum nu stiam ce sa-i cumpar, asa ca l-am lasat pe el sa aleaga.
Mai am ceva de adunat din casa si am si pe vecina mea la noi. sper sa plece odata sa terminam si noi, ca mor de somn.
Ne auzim maine din Alba..
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

mirela10 spune:
VA UREZ SI EU PASTE FERICIT!
silvi,ce bine ar fi sa gasiti loc.si noi am depus actele pt dani si se da raspunsul pe 29aprilie si ar insemna sa inceapa in septembrie.chiar am depus actele si pt andrei,ne da raspunsul luna viitoare si tot in sept ar incepe...desi nu cred ca am avea sanse.
MARAKI,cred ca de abea astepti sa vezi programe romanesti.de cand am cumparat antena din asta si noi ne uitam numai pe romani...
GIO,ANASOL,BIANCA,ACINA,MIRA ,ANDIARO si toate cele care plecati,drum bun si spiridusi sanatosi!
BOMBO,cum te mai simti?ce mai face nora mea?
http://www.dropshots.com/mirelutza
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza (38) si dani(21.12.2005)

Biancas spune:
Buna ziua doamnelor .
Vad ca a fost ceva miscare ieri pe aici, eu nici nu mi-am deschis calc acasa. Dani e putin mucios, a avut putina febra azi dimineata, tuseste dar nu are bube de varicela
. Sper sa nici nu mai faca, am vb cu 2 medici si mi-au spus ca ar fi facut deja daca era sa faca. Mai are 3 zile de augmentin si humex sper sa isi revina.
Eu m-am apucat de drob, am fiert organele si acum astept sa se raceasca sa le dau prin masina. Vreau sa fac si un tort si cam atat pt azi, friptura o fac maine. Ouale le vopseste soacra-mea, i-am spus sa imi faca si mie 10 oua sa nu mai murdaresc eu oalele pt atatea. Cel mai rau imi pare ca anul asta nu vom avea iepuras...dar nu aveam ce face cu el. Maine cand ajunge Nelu de la servici punem cadourile la copii. De inviere stam acasa, eu nu il trezesc pe Dani sa il duc la inviere iar Sandra va merge cu soacra-mea . Eu voi auzi slujba din geam ca nu e departe biserica
.
Giova, drum bun sa aveti, distractie placuta si multumesc de felicitarea cu Marco e f frumoasa . Cu nasa nu ma mai agit, noroc ca Dani mai are una (prietena mea) care e nasa in adevaratul sens al cuvantului. Ce bine ca Marco se va juca cu iepurasul ....sigur va fi foarte fericit. Daca nu pleacam...aveam si noi sigur
. Sa pui poze cu el
.
Maraki cred ca s-a enervat vecinul tau ca i-ai murdarit hainele. Bine ca nu te-a pus sa i le speli
. Multumesc de urari
.
Bombo, Miha
Mirela, Mira , Astery, Anasol, Ali, Irina, si restul pana la 50 sarbatori ferite alaturi de familie
.
Eu dupa masa trebuie sa fac liste, bagaje ...
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

MIHA78 spune:
Maraki, Silvi sa inteleg ca peste tot sunt pb. cu gradinitele, cresele sau cum se numesc ele pe la voi. Maraki ai vecini de treaba, aici nu poti face o greseala ca iese taraboi din orice.
Giova, il inteleg pe Marco, ce mai avem baieti cu pasiuni ptr. motoare. Eu i-am comandat de la Quelle ceva masina de pompieri care stropeste, un volan care face una alta, nu vin ele pe pasti dar oricum vor fi bineprimite.
Bianca avand in vedere ca pleci, multe ai facut, eu cred ca mancam ce gaseam si gata. Drum bun sa aveti si concediu placut.
Intregii echipe de spiridusi cu mamici, taticii, fratiori, surioare, Paste Fericit, iepuras imbelsugat!!!!!!

Giova spune:
am ajuns cu bine, copilul e in extaz, ca de obicei. Nici nu ne baga in seama. am fost la cumnata la casa, la cafele si acum as vrea sa-mi intind si eu parul, ca maine nu vreau sa fac asa ceva.
Marco e la baitza, cu mama.
De cand a venit aici, i-a aruncat la mama pampersul in bucatarie si se cere la pipi. pai nu e un smecher fara pereche???? acasa face pipi pe el si aici nu. Il lasam aici, vorba lui Clau, din moment ce ii merge asa de bine.
Cu iepurasul s-a jucat, dar mai mult a tinut distanta, ii e frica de el...si e asa frumossss.
Marco a dormit cam o ora jumate pe masina si de-atunci nu. nici nu stiu daca sa-l ducem cu noi...acum e ok, nu arata sa fie obosit, e chiar fresh.
Bianca daca nu mai intru pana plecati....drum bun sa aveti si sa ajungeti cu bine. daca ar fi facut varicele, s-ar putea sa nu-i fi iesit bubitele din cauza antibioticului. bine ar fi sa nu faca nimic.
Miha se pare ca asa sunt baietii...innebuniti dupa motpare.
Mirela mai poti iubita? cum stati cu pregatirile? dani?
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Biancas spune:
Am terminat si eu cat de cat cu bagajul...al meu, al Sandrei si a lui Dani. In mare...mai trebuie sa pun maine medicamente si alte prostii.
Giova, ma mir ca ii e frica de iepuras. E mic sau mare? Pana la urma ati hotarat la ce cabana mergeti la Bran? Stiu ca daca facea varicela nu ii mai ieseau bubele din cauza ca a luat antibiotic (deaia i l-am dat ca avea puroi in gat) dar habar nu am cum se manifesta boala fara bube. Oricum nu mananca mai nimic, azi a trait mai mult cu aer...iar o sa slabeasca si ma dispera pe mine cu mancatul . Multumesc de urari
Dani a primit cadoul de la sora-mea ( inca o masina cu lumini, sunete si usi care se deschid) si de la nasa-sa (si ea i-a pus si o masina
)...s-au adunat destule de pus langa cosul cu oua
.
Miha la Quelle in 3-4 sapt ajung produsele. Dar vb ta, oricand e binevenita. Si Dani e innebunit dupa masini...eu cred ca toti baietii au pasiunea asta. Multumesc de urari
Maraki, ce ai bucatarit azi de nu ti-ai bagat nasul pe aici?
Merg sa imi culc strumful care sta pe olitza la ora asta. I-am cumparat o olitza rotunda si mai mica decat cea pe care face el sa o luam cu noi si nu ii place . A facut pipi in aia ca am insistat eu, iar apoi a mers in baie si a adus-o pe cea cu care e el obisnuit si mi-a zis ca face kk. Acuma stau pe ganduri daca sa merg cu 2 olite sau nu
, poate e tipicar si nu imi va face kk pe cea noua. Cateodata tot mai ushor e cu pampers
.
Noapte buna sa aveti si Paste Fericit!
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

marchplayer spune:
PASTE FERICIT LA TOATA LUMEA!!
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

maraki spune:
Buna seara la gospodineeee!!!!
Miha stii ce nasol m-am simtit cand mi-a spus baiatul ala de rufe? vai de mineee....am pus ca tzatele mana la gura si am zis vaaiii...imi pare rau....etc. si baiatul cum am zis entschuldigung a si spus: keine problem ...cum nici o problema ca e maaaree...in fine...a fost simtit baiatul...dar iti dai seama apa aia cu pipi de la dixi?
Giova il luati pe Marcolino la biserica? Eu am biserica romaneasca aici langa mine, slujba incepe la 22.30 dar nu sant hotarata daca mergem...Angelo a dormit pana la 18.40 deci e fresh....problema e ca nu avem lumanari pt noi, din alea care nu se sting imediat...pt Angelo am lambada de la nasa lui, e frumoasa foc, are model nautic pe ea....in casa nu am decat lumanari de ornament, am unele in vase groase, ceara e transparenta si la fund sant boabe de cafea Iti dai seama, cum ar fi sa mergem cu astea la inviere?
Bianca sa stii ca nu am bucatarit mare lucru.....am facut o tava mare de chec ( m-am luat dupa socrosenie si fac in tava rotunda mare )am vopsit oua ( usor si repede, am avut vopsea pt apa rece, doar puneam ouale 4 min. in vas si gata )maine fac friptura si cartofi frantuzesti, salata....ne ducem la zoo ca o sa fie cald afara Drum bun, sa ajungeti cu bine si sa va distrati
Anasol esti tot in asteptare?
Mirela voi sarbatoriti Pastele?
March sa stii ca ma gandeam la voi de vreo 2 zile
Azi am vazut un documentar super interesant: Zeitgeist...nu e momentul sa il recomand...Silvi poate faci rost de el ca e super interesant....pe mine m-a schimbat!
cap. nou va rugam...
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4