Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (288)
Raspunsuri - Pagina 19
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/silvi_2005/silvi_2005.jpg)
silvi_2005 spune:
Salutari si de la noi. Am prins o perioada mai frumoasa si am iesit pe afara cat am putut de mult.
Any bine ca ati scapat cu bine, sanatate multa si pupici de la noi.
Miha super simpatic Tudor al tau e pasionat de masi ca si piticul meu. Alain e asa din cauza sotului meu care se juca cu masini cu el de la 2 luni. El se uita si in revistele cu masini mai mult ca in cele cu animale si pe strada e tot cu masi, isi ascunde in masini bomboane si alune ce mai totul se invarte in jurul lor
Giova drum bun sa aveti si petrecere frumoasa ti-am vazut scumpicul e mortal.
Anasol pupici de la noi un frumusel si jumate Dav nu m-a lasat sa las comentarii ca imi merge prea incet cred.
Tutror fetelor care pleaca de Paste distractie placuta si drum bun si sa va aduca iepurasul cat mai multe.
Noi o sa iesim iar la plimbare fug sa schimb strumful ca a fost prost insurubata sticla si s-a udat tot cu apa.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Giova spune:
eu acum am aflat ca azi nu sa face nimic.
Anasol si marco a fost cu moto, dar vad ca ramane fan masini. restul...sunt trecatoare.
Maraki unde te crezi fata???in Romanica???? nu se face asa, nici in blocurile astea unde stam noi. scurgerea e pt. apa de la ploaie si zapada....
am facut si eu asa vara trecuta, i-am golit piscina lui Marco in balcon...mamaaaaa cum se uitau oamenii la mine, si era apa curata. M-a certat si Clau, ca nu e voie si frumos.
am mai vazut pe una...spala kk de la caine cu apa si detergent si arunca pe scurgere...langa masina mea..of course. M-am dus si i-am atras atentia...pai nu ma puteam urca in masina ca era plin de apa cu kk.
ce sa-ti mai spun...nici fatza de masa cu firimituri de paine nu o pot scutura.
Cand a venit mama prima data...mi-a scuturat enormul covor din living...pe balcon. ce fatza a facut Clau cand a auzit...
Am noroc ca cei de sub mine sunt ok, dar oricum, tine de bunul simt al fiecaruia.
Mama statea odata pe balcon si s-a trezit cu chistocul in cap. la etajul 4 a facut gagica chef...si uite....
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Giova spune:
Silvia profittati de timpul asta frumos. de la noi.
Maraki chiar azi ma gandeam, ca as vrea sa-l duc la Inviere. tinand cont ca el, oricum doarme tarziu, l-am putea duce cu noi, sa ia lumina. acum sa vedem...caci cu plecatul in Alba maine dim., ii vom decala orarul de somn la pranz. Daca vedem maine seara ca e somnoros, il lasam acasa cu mama sau soacra. daca e ok, vreau sa-l luam cu noi.
Bianca nu mai imi aminti de nasa!!!! normal ca nici acum nu si-a facut timp sa vina sa-si vada finul. Nu l-a mai vazut de la ziua lui...doar in drops ce se mai uita, si nici acolo prea mult.
_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
acina spune:
Buna dragutelor.
Am intrat sa va urez de pe acum Un Paste Fericit!
va pupicesc pe toate .
Anca 35 sapt+ mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
votati-ne in clipe de viata 2007 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">andrei si pestii
anasol spune:
ftelor, plec la david la vaslui, va urez un
PASTE SUPERFERICIT!
dak nasc zilele astea va anuntz io cumva, sa-mi tineti pumnii sa nasc usor, nu ca la dav......
http://www.dropshots.com/davidsolo2
http://www.dropshots.com/davidsolo3
http://www.dropshots.com/davidsolo4
http://www.dropshots.com/davidsolo5
http://bd.lilypie.com/7Gxkp3.png
ana-maria 38+ si david-andrei(06.01.2006)
andiaroro spune:
Paste fericit! va uram si noi ca nu cred ca mai apuc sa intru curand.
maine curatenie si macar cozonac si oua rosii(astea le fac ca sa ma distrez cu Alex)...duminica am vrea sa mergem la biserica si facut bagajul ca luni decolam-vorba vine, ca mergem cu trenul...la Atlantic. Cum sunt multe insulite pe unde ne ducem, la intoarcere s-ar putea sa va povestesc ca ne-am dat cu vaporasul. Asta, daca nu ne distram "altfel" ... colegutza lui Alex sta de marti acasa cu varicela de la sor'sa(si cum Alex s-a jucat si cu sora inainte de incidente...)...Pentru siguranta am ales un hotel...langa spital ca stam ceva pe acolo si ar avea timp sa apara si bubitele.
Petrecere frumoasa tuturor si drum bun celor ce calatoresc!
ana si alexandre (17.02.2006)
Giova spune:
I-am lasat nr. meu lui Anasol, in caz de ceva...sa facem galerie.
am adus copil de la gradi, a plecat plangand de acolo, nu vroia sa se incalte.
acum si-a insirat toate fisele ce le-a facut la gradi si-mi explica ce e desenat pe ele.
Acina .
Ana de france distractie faina la Atlantic si sper sa nu faca Alex varicela. asteptam multe poze.
_
miraklucker spune:
Va doresc, din suflet, tuturor, PASTE FERICIT si-mbelsugat, si fie ca LUMINA SFANTA sa va lumineze sufletele si viata!
V-am pupat.........si sper ca in curand sa revin si eu mai des , in sfarsit va veni PC nou, dar pana atuuci ne vom auzi mai de aproape.
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
Bombonicaaaa spune:
Paste fericit, luminos, bucurii si sperante implinite.
Oana 15w+
Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
Giova spune:
va urez si eu de pe acum, imediat apre Clau si nu stiu cand mai intru: www.dropshots.com/giova2#date/2008-04-25/12:06:54" target="_blank"> Paste Fericit!
Fie ca lumina Sfintelor sarbatori sa va aduca pace, liniste si bunastare!
ne auzim din Alba.
_