Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (288)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

LA MULTI ANI FLORILOR!!!
MAMICILOR SI TATICILOR CU NUME DE FLOARE SI PARINTI DE FLORI, NUMAI BUCURII!!!

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Un raport scurt despre noi...nu stam prea mult in casa...disperare maxima cu iesitul afara!!! vrea la animale, la melci-a gasit acu o saptamina dupa ploaie 2 melci in curte si zilnic trebuie sa ii caute...le cinta cintecelul..melc, melc...
E super energica...simt ca nu mai fac fata...
la servici 3 zile da 5 ba...ce sa ii fac daca nu am cu cine sa o las...o fost si un pik racita si nu am dus-o in colectivitati.
plecam vineri la tzara la ai mei sa facem acolo pastele...ma duc la de-a gata...HA HA. o sa stam cam 2 saptamini..sa ma mai ocup si eu de alte probleme. bine ca e mama in vacanta dup paste si i-o plasez.
in rest, suntem bine..eu ma simt cam obosita...dar na o sa treaca...

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR FLORICELELOR DIN GASCA!
eu va citesc dar mai greu cu scrisul.oricum dani cand vede calculatorul vrea desene cu veronica,iar cum zilele astea am fost mai mult consemnati prin casa din cauza de vant si ploaie...
asa ca mai scrieti sa am si eu ce citi noaptea cand visez la nemurirea sufletului si imi vine sa ma sui pe pereti cu insomniile mele.

http://www.dropshots.com/mirelutza
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza (38) si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

tuturor mamicilor si taticilor cu nume de flori!!!!

Dimineata am petrecut-o la urgente...si-a luxat Clau piciorul, are atele din gips acum. sper sa o scoata pana la sf. saptamanii, chiar nu am eu chef sa conduc pana in Alba.
In rest bine...cu musafiri...au mancat la pranz la noi si cam atat. am stat in casa, caci afara nu am avut chef sa ies, numai eu cu piticul, chit ca a fost o vreme superba.
L-am tinut afara de la 10 pana la ora 12.30 cat a stat clau la urgente. noi am fost intr-un parculet aproape de spital si la spatiul de joaca de la Mc, de unde l-am luat in urlete si crize.

Dana misto ideea ta, nu stiu in ce proportie va fi realizabila.
Mirela tot 2in1?
Any lasa ca ebine, cat poti sa stai acasa cu ioana si nu te cearta seful. vad ca s-au facut tot mai smecheri spiridusii si ne scot peri albi, nu alta.
Profita de vacanta de dupa paste, relax cat mai mult.
Maraki voi ce ati mai facut?

merg sa-mi culc piticul, caci a fugit din pat de langa tat-su'.
.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Buna seara dragelor, pe toata lumea si pitici si mamici .
In primul rand La multi ani Floricelelor scumpe din .

Multa sanatate tuturor bolnaviorilor.

Un sfarsit an pus si eu mana pe calc...mai nou sunt o femeir taaaaaare ocupata...am fost singurica cu piticii pe acasa ca tata a fost plecat la Brasov ca au avut o lucrare urgenta si numai aseara a ajuns acasa...saracul abia a asteptat sa ajunga acasa sa isi vada ficiorul.

Acina si Bianca aveti cate un mare de tot de la mine ca ati anuntat voi gagicile de venirea pe lume a lui IANIS si care erau curioase ce mai facem.

Asa deci si prin urmare Ianis a venit rapid pe lume , dupa ce m-au chinuit durerile cam o jumatate de ora a iesit in mai putin de un minut. S-a nascut cu 4000 g si 51 de cm...doar ca am stat in spital o saptamana din cauza ca a fost lichidul amniotic verde din cauza ca inainte cu 2 saptamani am fost eu cam racita si cica am avut o infectie in organism si i-au facut la saracutul o analiza care a iesit pozitiva si ca sa nu ia si el infectia aia si sa i se localizeze undeva prin organism i-au facut antibiotic...ufff...acum e super ok...deja a pus pe el 380 gr. pe langa greutatea cu care am iesit din spital (3900gr).

Despre Iarina ce sa va povestesc...e foarte incantata de fratior, nu vrea sa il dea la nimeni, au venit neamurile cu cadouri la bebe si sa il vada bineinteles si care cum ii spunea ca il ia si il duce acasa ea ii raspundea nuuuu ca da pumn, il iubeste mult , de cum am ajuns acasa cu bobica i-a si trebuit-o in brate, dupa aia i-a trebuit sa il pun in caruciorul de papusi sa il plimbe prin casa apoi ieri mi-a zis Mami, pui bobica jos sa fuga dupa mine?, la baita vrea numai ea sa il spele, orice ii dau ei ma intreaba ca la Ianis de ce nu ii dau...daca mananca bomboane ma intreaba pot sa ii dau si la Ianis?, ma bucur ca e asa de darnica...ca norocul ca nu ajunge la el in patut ca sigur i-ar umplea gura la pitic cu cine stie ce.
Cam atat despre noi...ca mi-am pierdut inspiratia de cand nu am mai vazut calculator sper sa imi revina cat mai rapid.

Multumim de comentariile din drop.

Ali de
IARINA (16.02.2006) si IANIS (04.04.2008)

http://www.dropshots.com/iarinutza
http://www.dropshots.com/iarinutza2#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna seara si de la mine...
La multi ani tuturor florilor din
Ieri am fost la party-ul de pici..a fost frumos, a iesit bine, copii au fost super incantati. La suflarea tortului dupa ce s-a cantat la multi ani Dani a suflat lumanarile inaintea finutului Dupa ce s-a terminat am fost pe la sarbatorit acasa unde am continuat pana pe la 23 si cu bunicii si alti prieteni. Cand a fost faza cu tortul prietena mea i-a spus lui Dani "Fugi de aici suflatorule" ) A fost fain/
Azi am fost in vizita la finutza noastra ca e floricica, iar de dimineata am fost la ultimele cumparaturi de pasti (cadouri). Imi aduce si mie "iepuroiul" niste adidasi de firma. Am tratat cu el
Despre Dani...l-am cantarit azi din nou si are 12.200 si tot 90 cm . Bumbita zicea ca i se pare ca ar avea mai mult dar cu siguranta nu imi e stricat cantarul. Am scos pampersul de la somnul de amiaza. Definitiv, marti a fost ultima zi cand a facut pe el cand s-a trezit la cresa. Mai avem scutecul de noapte...dupa concediu probabil, sa vedem. A inceput sa manance iar rau si sa faca mofturi. Tuseste putin si e cam mucios si i-am pus pivalone in nas. La cresa am auzit multi copii cu tuse dinaia urata.
Ali ma bucur ca ai scris. Iarina e o dulce ce perle scoate Pai chiar asha, ar trebui sa il pui pe bobica jos sa fuga dupa ea. la nora bataioasa ...auzi la ea... da pumn daca ii ia cineva fratele.
Giova,,, cum a reusit Clau sa isi luxeze glezna ? Nasol ...si Sandra a fost cu glezna luxata si 3 sapt nu a avut voie sport si a stat cu glezniera.
Mirela de ce nu ii pui desenele pe TV? Eu asha le pun la copii cand vor sa vada un film ce nu l-am copiat pe dvd. Placa video are iesire la Tv si scot acolo imaginea. Si ei vad acolo filmul si eu fac ce vreau la tv. E fain. Se poate seta sa fie acolo o imagine si la calc alta.
Any e bine ca poti sta acasa
Maraki, felicitari lui Angelo pt cuvantul in greaca. E bine si in greaca .
Dana, e tentanta ideea dar nu depinde de o pers ci de mai multe....fiecare cum sta cu timpul, cheful, banii....etc. la printese.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutari si de la noi si LA MULTI ANI TUTUROR FLORICELELOR din trupa noastra !!!!!
Giova imi pare tare rau de patania voastra sa ii treaca lui Claudiu cat mai repede sa scape de atela.
Dana super idee eu una daca as fi in tara tare mi-ar placea sa particip la o reuniune de asta. Cum sta Roxana cu parul? A inceput sa iasa ?Scuze daca ai scris pe undeva si am ratat eu.
Ali ma bucur ca ne-ai dat vesti pupici de la noi e tare scumpica Iarina cea grijulie cu fratiorul.
Mirela, Any, Miha si care ati mai scris in zona,
Multumesc ca v-ati facut griji, v-am zis de patania cu bobul de porumb sa fiti pe faza ca nu se stie ce le trece prin cap la varsta asta. Eu ii dau si mazare cu morcov si porumb si brocoli si orice legume doar ca de acum ma astept sa si le bage si in nas si sunt pe faza. Brocoli il mananca numai daca ii fac taietei chinezesti cu pui si legume. Noi am fost pe afara azi ca a fost frumos si s-a zbeguit piticul pana nu a mai putut.
Noi impartim televizorul cu el azi a fost "Totul despre sex" si desene nonstop mai nou l-a invatat Jean sa isi aleaga singur desenul, ii da dvd-urile si isi alege el, le recunoaste dupa poze e mortal cum poceste numele lor.
O saptamana frumoasa tuturor si spor in tot ceea ce faceti.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

De fapt nu ii e luxat, doar imflamat si vanat, naiba stie cum i-a zis. Au facut si film, a zis ca trece si fara atele, dar mai bine o pun. ei recomanda cam 7-10 zile sa o tina, merge joi la control.
Bianca ma bucur ca v-ati distrat si ca ai vb. cu iepurasul pt. cadou.
Silvia misto ca-si pune singur desene Alain. si eu l-am gasit dim. pe marcop ca se uita la un canal de desene. Naiba stie cum a nimerit sa si-l puna, ca noi suntem cu 2 telecomenzi, functioneaza aia de la receiver...comnplic rau...dar piticul a reusit sa-si puna unul dintre cele 6 canale de desene.
Ali ma bucur ca sunteti bine. l-am vazut pe boflea mic, tare dulce mai este. Si iarina e o adevarata domnisoara, frumoasa...cu codite.

ma duc si eu la somn, ca sunt chiauna.
, pe maine.

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

'Neatza!

Ali, foarte bune vestile despre piticii tai. Cred ca esti atat de mandra !
Ai grija sa nu patesti ca in cazul meu, cand Oana, fiindca nu ajungea la Roxanica in patut, ii arunca "peste bord" jucarii de plush.

Silvi, nu prea i-a crescut parul Roxanei. Nici nu stiu ce sa fac. Deocamdata mai sper.

Giova, alta patanie urata . Mai, sa fie! Refacere rapida lui Clau.

Pai, daca tenteaza pe cineva ideea, pana la vara ne gasim noi timp de-un weekend, nu tocmai costisitor. Avem destula vreme sa planificam, nu?

Mergi la inceput

Dana inteleg, doar ca noi astea care suntem departe...nu prea reteaza sa venim incolo pt. un weekend. Cel putin vorbesc in numele meu.....iar sa ma pun pe tren numai eu cu marco...imposibil. Oricum mai este timp, daca se aduna multe mamici cu spiridusi.....fac cumva.

Mai are rost sa zic ce nervi mi-a facut marco de dimineata? acasa nu vroia sa se imbrace, la gradi nu vroia sa se schimbe. Bai, nu stiu ce l-a apucat, caci nu aveam probl. dintr-astea cu el. In plus....nu mai sta in scaunul de masina, sta intre scaunele din fataza, ca sa vada mai bine. Nu-mi fac probleme, de picat nu pica, am blocat usile, nu le poate deschide din interior. geamurile la fel, doar ca n-a...o frana mai brusca ceva...stiu ca nu e cazul la circulatia din oras, dar nu se stie niciodata.

of...ma intorc la alea mele.
o sapt. buna sa aveti.

_

Mergi la inceput