Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (288)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

nu am disparut doar ca nu am avut curent azi aproape toata ziua.
A venit si tati la ora 16 de la birou, asa ca pe-afara am stat mai mult. cred ca i s-a acrit si lui de munca.
a venit la mine prietena din Bucuresti de la miresici, asa ca a trecut ziua.

Anasol asa e cu mesterii astia....
Silvia stiu ce zici, pe Marco l-am purtat in masina de la 3 sapt., nu am avut probleme cu el. ca nu prea sta in scaun...alta distractie...dar cu ceva preocupari il prostim noi.
si Alain a luat-o pe urmele lui Marco cu bagatul diferitelor chestii in nas? bine ca a iesit boaba, sa nu trebuiasca sa fii mers la spital.horror prin ce am trecut noi.
Maraki ai grija, ca nu e de gluma cu prizele. eu in toate care sunt goale am capace. dar si prizele sunt dintr-alea destepte...daca bagi doar intr-o gaura, nu se intampla nimic. trebuie sa bagi in ambele, in acelasi timp.
Bianca, da am jucat si eu fotbal. azi iar ne-am prostit toti 3 in parc. e alta viata...pacat ca nu poate sa plece de la birou zilnic la ora 16. macar odata pe saptamana si tot e ceva.

va , fug la pitic, ca ma striga.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata,

Se intampla si la case mari: am vazut moderatoare cu avertisment rosu
>Mirela vezi ca nu prea conteaza DPN-ul, eu ma simteam nasol si stiam ca nu voi apuca revelionul fara sa nasc si ai vazut ca nu m-am inselat.Fata nu mai da in Dani, stapaneste-te si tu...isi pune nisip in cap,nu-i nimic, il speli cand ajungi acasa Abea de acum incolo incep spiridusii sa fie mai nazdravani, ce te faci?<Fii-miu a inceput un ritual in fiecare seara la schimbat,cand se vede doar cu body,icepe sa faca ture din dormitor in sufragerie...nu mai pot sa il schimb pana nu-i trece...sta si o juma de ora asa si asta ce ar insemna? Sa-i dau una la fund si sa-l schimb in plansete?Daca lui ii place, il las asa

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna dimineata la
Azi nu am ore asha ca in sfarsit stau acasa. Nelu a plecat la cimitir cu maica-mea, Sandra e la Cambrige si eu aici cu Dani.
Maraki uneori cand il schimb pe Dani si se vede gol se ridica in picioare si canta "sexy sexy" dar se si misca de parca ar dansa . E tare dulce . Noi nu mai folosim body. Avem chilotei cu Micky si maieu . Mi-ar fi greu daca i-as da body.
Giova dar cum de nu ati avut curent? Ce nasol... Si nu s-a dezghetat combina? Fain ca v-ati distrat in familie
Azi dimineata s-a trezit Dani la 7.45 zicand "litza, litza" = olitza de cateva ori. Si m-am ridicat in fund si eram asha somnoroasa ...si am stat sa ma dezmeticesc ...el nu a mai zis nimic..am auzit liniste si m-am intins inapoi in pat.De abia la 8.15 a dat semne ca vrea sa se ridice strigandu-ne .
Azi mergem la ziua finutului la Mall in spatiul de joaca. I-am spus lui Dani ca e ziua lui Rares si face 2 ani si repede a strigat "totu"(tortul). A facut legatura cu tortul.
Merg sa ii " cauta mimas" ... ma inebuneste sa ii pun Tv pe minimax.
O zi faina sa aveti

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

la noi ploua si e urat.
marco a stat de dim. cateva ore cu tat-su, eu mi-am facut de cap si la cumparaturi. Mi-au facut si curat.
acum s-au carat pana la birou si sa astepte niste prieteni din Alba. Ce chef de musafiri nu am. am terminat mancarica si acum vreau sa spal aragazul si grupurile sanitare din baie.
Bianca pai a picat ditamai stalpul de beton...nu stiu cum s-a intamplat. ori macarele de la santier l-a atins...ori...nu stiu. cert e ca pana l-au pus au durat vreo 8 ore.
Nu s-a dezghetat combina, nu s-a racit tare frigiderul....am avut noroc.
distractie faina la chef. pana la urma il duci....
eu ii mai dau body, ala ii tine cel mai bine la spate. are si maieuri dar e tot cu spatele gol.
Maraki si eu am probl. cu Marco...nu mai vrea sa se imbrace...doamne cat il prostim pana il fac sa-si ia hainele pe el.

gata pauza, fug la treaba.
o sambata faina sa aveti.

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Buna dragelor,
Giova si la noi ieri de la 9 la 16 a fost laut curentul, cica modernizeaza statiile, ca nu mai fac fata la nr. de consumatori.
Silvi, m-am speriat nitel de patania voastra, bine ca a iesit usor porumbul buclucas.
Maraki, mi-l inchipui pe Angelo cum zburda prin casa. E in club cu Dani el, care mai e si dansator.
Bianca sa te tina mult cheful de regim, e f. bine 4 kg, vreau si eu.
eu azi sunt o mare doamna, sotul e liber si de azi dimineata face curatenie, eu cu piciul ne distram.
Irina cum e Sabinuta?
Pupici tuturor fetelor.

Mergi la inceput

Miha, mai bine-i lasam pana se plictisesc ei decat sa-i obligam sa faca ce vrem Ai un sot model noi inca nici nu am pus sinele pt. perdele, din iulie ne.am mutat aici si uite cat astept dupa Giorgos
Giova cred ca muream fara curent atatea ore!!!!!! Pai nu stiu ce as face in casa
Bianca maine va duceti acolo? Am si eu pt. Angelo doua seturi de chilotei dar daca tot cu pampers sta...e mai mare pampersul decat chilotelul....
Am fost in Kaufland cu o ora inante de inchidere iar la plecare am vazut ca mai aveam 10 min. ca sa intru si prin C&A. Vanzatoarele astea cu 5 min. inainte de ora 20.00 au anuntat ca s.a inchis casa iar la 20.00 punct au stins jumatate din lumini Tipa de la casa din Kaufland, nu a vrut sa il lase pe un pustiulica de 17 ani sa cumpere o sticla de votca Noroc ca il cunostea Giorgos si am insistat la casa sa o platim ca santem impreuna...greeeu s-a lasat convinsa si cred ca era romanca pt. ca pe ecuson scria Manuela..mai este numele asta in alta tara?
Maine are si Angelo cu cine sa se joace, vine nepoata vecinei in varsta de 4 ani S-a mai jucat cu ea acum o sapt. si aia mica a venit sa spuna ca zice Angelo " cunia " ( in greaca inseamna leagan, e un cantec pt copii ) va dati seama ca socrosenii sant in al 9-lea cer ca Angelo a spus ceva pe limba lor

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4

Mergi la inceput

eu acasa, cu piticul care mi-a adormit pe masina.
am descoperit o super terasa, pe malul Begai, zici ca esti in Antalya, vorba prietenilor nostri. a avut si marco loc sa se desfaroare in voie, era si un catel dragut Puffy, pe care l-a mangaiat si cu care s-a acomodat. Daca a juns sa ne zica ca vrea si el un ham.....

Miha sa-ti traisca sotul si tot asa sa fie. al meu face rar curat, doar cand avem musafiri. atunci isi si ia sambata libera, caci in rest...munca pe plantatie ca sclavul.
Maraki iti dai seama ca am innebunit in casa, nici apa nu aveam, asa ca mi-am facut manichiura, m-am invartit de cateva ori si am plecat dupa marco la gradi. pe urma afara, in parc si la spalat masina, dupa o ora a venit si curentul...dar tare naspa mai e.
Felicitari lui Angelos pt. cuv. leagan. uite ca incepe si el, chiar daca in greceste.

mai stau putin pe net si pe urma ma bag in pat langa pitic. doarme cu mine, il muta tat-su' cand ajunge acasa.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

La multi ani, FLORIILOR!
La multi ani pentru mamicile-flori, FLORINA, BRINDUSA, taticilor cu nume de floare, Viorel, tati de Razvanel, si tuturor celorlalti care se sarbatoresc astazi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Ieri am muncit zi lumina. Am reusit sa-mi pun casa in ordine si curatenie.
Le-am schimbat mobila la fete in dormitor, arata super acum. Sunt foarte incantata.

Astery, ati fost ieri la Bucuresti? Cum a fost?

Maraki, ma bucur ca Angelos isi da drumul la vorba. Nici nu conteaza in ce limba o face, el oricum va fi poliglot de la bun inceput.
(Manuela se intalneste si in alte tari latine.)

Vai, Silvi, ce patanie!!! Ma bucur ca a trecut cu bine.

Sigur vroiam sa mai raspund si altor fete, dar m-a lasat memoria.

Imi venise o idee... ce-ar fi ca in vara asta, intr-un weekend, sa rezervam o pensiune undeva la munte si sa ne intalnim acolo cu spiridusii. V-ar tenta?

Mergi la inceput

La multi ani Florinini si Bee
Sa fiti sanatoase, iubite si fericite alaturi de cei dragi
Astery la multi ani sotului tau, sa va iubiti si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti
Dana ce super idee Ar fi frumos sa iasa ceva

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4

Mergi la inceput