Regimul Scarsdale-7kg in 2 sapt (8)
Raspunsuri - Pagina 16

Eftimie C. spune:
Bravo fetelor!Eu sper sa-mi revin (din starea de rau) pana luni si sa intru alaturi de Brianamica la dieta.

M.angel spune:
BUNA FETELOR...Am inceput azi dieta dar am o intrebare IMPORTANTA Se poate mesteca guma in timpul dietei?

monu spune:
parca nu era voie guma din cauza zaharului cred.
, mami de printeseAlexia - aparatoarea lumii si
Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
BIZARII'S WORLD

Anca Wish spune:
Eu mestec guma fara zahar.
De luni pana astazi -2.5 kg. Asa am scazut si data trecuta: fulgerator la inceput, dupa care am inceput sa stagnez. Dar, mergem inainte.
Bafta tuturor!
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

monu spune:
Voi in afara de dieta mai faceti si sala sau anumite exercitii?
Antonia - avangardista
BIZARII'S WORLD

claucia spune:
Pai eu nu mai fac exercitii de lene presupun iar la sala nu am timp sa ajung pt ca lucrez full time si acasa am o bebita mica de 10 luni aproape care doreste sa stea cu mami.
Anca, eu stiu ca la inceput se duce apa din organism si de aceea e scaderea mai spectaculoasa dar mai tarziu e cea reala - care se vede si pe fund, coapse, burtica etc. Chiar daca sunt mai putine kg.
Eu as vrea sa fac altceva: sa iau ceva de curatirea colonului. Se vorbeste pe la alte subiecte chiar in detaliu dar nu vreau chiar asa. Doar niste prafuri, ma gandeam sa iau Colon Cleanse - o fi indicat? Sau sa astept pana dupa terminarea dietei?
Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007
printesa mea Alessia

Anca Wish spune:
Clau mami de Alessia frumoasa, nu cred ca strica sa ajutam putin.
Bine ar fi sa ajutam cu sport, dar scuzele pentru care nu facem acest lucru de putine ori sunt reale. De cele mai multe ori sunt inchipuite. Eu, recunosc, sunt o mare lenesa. Mi-ar placea sa pot slabi apasand pe un buton, stand in pat sau in scaunul de la birou.
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Eftimie C. spune:
Chiar daca sunt o lenesa care nu se poate mobiliza sa tina din nou dieta, nu va parasesc si vin zilnic sa va stresez
M.angel bine ai venit si spor la slabit In ceea ce priveste guma, citeste ingredientele si daca nu are zahar cred ca merge.

monu spune:
nu stiu daca e permis dar eu iau supradyn. am vazut ca este permis sau recomandat mai corect supliment de vitamine.
Antonia - avangardista
BIZARII'S WORLD