Regimul Scarsdale-7kg in 2 sapt (8)
Raspunsuri - Pagina 15

monu spune:
Merci! sper sa dau jos kg. oi va cantariti o data pe sapt sau cum faceti?
, mami de printeseAlexia - aparatoarea lumii si
Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
BIZARII'S WORLD

Eftimie C. spune:
Monu eu in ultimul timp ma cantaresc mai rar, doar ca sa constat ca m-am ingrasat.De obicei ma cantaream (si mai ales la dieta) de 2ori pe saptamana.
Acum am o perioada de cand ma simt inexplicabil de rau si astept sa vad daca nu sunt cumva cu sterilet cu tot
Cred ca de aia nici nu ma mai orientez spre nici o dieta....

monu spune:
am auzit de cazuri de mami ramase gravide cu sterilet.
m-am cantarit mai mult in joaca acuma. cica am slabit 600 g. :)))))
Antonia - avangardista
BIZARII'S WORLD

Eftimie C. spune:
Bravo Monu!
Si eu am auzit de astfel de cazuri, de aia m-am imbracat si fug la farmacie dupa test, ca nu mai rezist.

claucia spune:
Hai fetelor, nu va suparati pe mine ca va trag de urechi! Dar hai sa fim constiincioase (ca sa zic asa ) si sa respectam dieta 2 saptamani. Ce sunt 2 saptamani? Singurele torturi, prajituri, mici si beri si alte cele apar in calea noastra tocmai in astea 2 saptamani? Eu cred ca nu. Si spun sigur ca nu.
Deci: cu zile de nastere sau nu, petreceri la gratar si scaderi de glicemii (mancam un morcovel pt asta, ras sau rontait :-)), cu pofte si frigidere pline de bunataturi, 2 saptamani sunt interzise! Ganditi-va asa: mai sunt 13, 12, 11, 10, 8, 6 etc zile si pot manca.
Dupa 2 saptamani nu cred ca se va arunca cineva in prajituri cu frisca si rauri de ciocolata (scuze daca fac pofta), ba chiar cred ca dupa 2 saptamani, nici pofte nu o sa mai avem si o sa gandim mai limpede si rational, si ne mai si gandim de 3 ori daca sa muscam din pizza aburinda sau sa plecam un pic pe afara cu copilul din dotare sau cu altcineva, cu capul sus si burta trasa cu zambet maaare pe buze si o mare admiratie din partea trecatorilor cand vad asa fete frumoase
Sa raspund si eu la temele zilei: ma cantaresc cam la 2 zile, cateodata si in fiecare dimineata, stiu ca nu e bine dar cateodata sar si cate 3 zile fara sa ma cantaresc. Asta in dieta, in perioada de mentinere mai rar.
Carmen sa ne spui rezultatul testului. Si eu am oaresce simptome insa dupa calculele mele nu prea iese vreun pui mic si dragalas. Dar da, ne dorim inca unul sau doi. Numai ca mai tarzior.
Anca felicitari pentru slabit, Monu la fel! Bravo, si eu astept sa vad cantarul cum se misca din nou. Este a doua zi pentru mine (si abia a inceput) asa ca astazi: oua cu rosii si branza la pranz. Este ziua care imi place cel mai mult. Voi ce mancati? la fel ca mine presupun.
Va pup
Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007
printesa mea Alessia

monu spune:
Oua? rosii? sunt in a 2-a zi si la pranz am fructelesi diseara gratar si salata.
imi explici si mie mai mura in gura :)) ce mananc dupa cele 2 sapt de cura adica in cele 2 sapt de mentinere?
Antonia - avangardista
BIZARII'S WORLD

claucia spune:
Monu scuze daca nu s-a inteles prea bine. Eu am inceput de ieri si tin ca la carte, adica (virgula) carte care spune ca joia sunt oua si rosii si branza, atunci asta mananc. Chiar daca e a doua zi, eu incep cu miercurea si tin ca pt miercuri, joia tin cu alimentele de joi si tot asa. Incep de miercuri orice dieta pt ca mi se pare ca pacalesc un pic timpul, nu mi se mai par eternitati cele doua saptamani. Si data trecuta tot asa am tinut-o si a functionat.
IN perioada de mentinere nici mie nu imi era prea clar, dar cert este ca am mancat cam la fel alimentele insa am asociat diferit, adica am mancat si salata si oua si gratare de pui daca am vrut, si ciorbita si orez chiar (poate nu era voie) si iaurt. Mai ales ca eu la lactate si iaurt am suferit ca nu pot manca. Imi plac tare.
Sincer, am mancat si niste pasca de paste buna cu branza dulce, si niste snitele de miel si vita facute de mama o nebunie, si mezeluri branzeturi etc.
Numai ca fara dulciuri, paste, paine, cartofi in perioada de mentinere. Si am mai slabit un kg. Astept cu interes sa vad daca tura a doua mai pleaca inca 5 kg ca prima oara. :-)
Pup
Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007
printesa mea Alessia

brianamica spune:
Claucia, evident ca se poate...insa aici intervine motivarea fiecaruia.
Eu una stiu CLAR ca se poate. Daca va uitati la fotografia mea in albumul slabire....o sa intelegeti ce spun !
Pentru mine, motivarea este foarte importanta. Pentru ca ma uit acum ca nu mai reusesc sa ma motivez asa cum puteam altadata. Adevarat...atunci avem de pierdut mai mult de 35 kg...acum am doar cateva....insa ceva lipseste !
Oricum, eu una m-am adunat cu ajutorul vostru ! Si de luni mai merg o tura ! Asta e definitiv !
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
www.flickr.com/photos/9344489@N02/" target="_blank">POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

ralualexandrei spune:
Eu rezist eroic,sincera sa fiu nici macar nu mananc tot ce e in meniu.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3