Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (15)
Raspunsuri - Pagina 9
mav spune:
Neatza!!!
Azi avem petrecere si mai mare, ca sarbatorim doua mamicute:
HERA
GINYE
MULTA SANATATE SI DRAGOSTE SI SARCINA FRUMOASA!!! SA VE BUCURATI DE O NASTERE USOOOARAAAAA SI NISTE BEBICI SUPER FRUMOSI SI SANATOSI SI IUBITI!!!! Va pupacesc si va imbratisez cu drag!!!

11+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
mav spune:
Ginye, draguta de tine, am vazut ca ai intrebat de mine, merci!
Aseara am fost cu Seb la tuns (vrea numai la un salon special pt copii, exact in capatul celalalt al orasului) si apoi la cumparaturi (peste doua sapt. o sa botez) si apoi am fost la prietena mea care abia a nascut, ca a venit acasa. Bb este asa micut (2,4kg) si frumos!!! Nici nu stie/nu are putere sa suga... mami tre' sa se mulga ca sa-i dea laptic... Da' parca-l vad ce baiat mare si nazdravan o sa se faca!
...In rest, am o stare cam proasta... sunt obosita si nervoasa. Maine sper sa reusesc sa ajung la fac analiza aia la sange pt incompatibilitatea grupelor sanguine si tre' sa iau si rezultatul la urocultura... Apoi iar la dr... m-am saturat de atatea drumuri...
Mary, frumoase bluzitele, chiar mi-au placut mult, sa le porti sanatoasa!
Sa aveti o zi usoara! Tre' sa fug si eu cu baiatul la gradi...
11+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
laura_dimitris spune:
Mav, am aflat cu multa bucurie ca esti graviduta din nou si am intrat repede sa-ti urez sarcina usoara-usoara!!!!
Sa dea Dumnezeu sa-ti vezi implinit visul si in octombrie sa-ti strangi puiutul in brate!!!
multi tie si lui sebi !!!
Am citit putin din ceea ce ati scris si mi-am amintit cu emotie momentele petrecute la aceasta odisee la gravidute de ianuarie -februarie 2008...
. Mi-e dor acum de burtica mea dar ma uit la "ocupanta" burticii (eleni)care doarme linistita in patut si-mi trece dorul...![]()
Fetelor, sa aveti toate sarcini usoare, o odisee plina numai de vesti bune si nasteri la fel de scurte ca a mea (30 de minute de travaliu
)!!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
ginye55 spune:
Mav multumesc pentru urari! Si eu am o stare foarte proasta de ieri. Parca as plange continuu. Probabil e si vreme si starea noastra de gravidute. Dar trecem noi si peste starile astea de indispozitie generala. Multa bafta la analize. Asteptam numai vesti bune. Te pup!
ginye
10+
Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze
Bebe sapt9
Ramo2007 spune:
Hera, Ginye, La multi ani, sa fiti sanatoase, sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi!
Fetelor, eu azi noapte n-am mai rezistat, ma durea capul rau de tot si am luat un paracetamol.Am facut rau?Din cate am auzit este recomandat in sarcina, dar...sunt pareri si pareri.
Azi m-am ferit sa ma mai ploua si am tinut umbrela chiar si 3 pasi de la masina pana la intrarea in cladire...
Ramo
5+
Puiutul meu scump
biaz29 spune:
Fetelor, pentru noi a fost o zi teribila ieri. Cand am mers dimineata la toaleta am descoperit o pata maron iar a doua oara cand am mers deja curgea sange. Am sunat o cunostinta care e chirurg la spitall Municipal si el m-a dus si m-a prezentat medicului Dumitrascu. Aesta m-a urcat pe masa si m-a consultat cu valvele si m-a durut tare si mi-a zis ca cel mai probabil sarcina e oprita din evolutie, dar sa fac totusi un ecograf. Am facut eco la dr. Klein, tot acoloo in spital si mi-a aratat ca tubul cardiac ii bate si mi-a zis ca nu e nici un hematom, dar ca trebuie neaparat sa stau in pat de urgenta ca sa nu-l pierd. Asta era la ora 12,30. Inainte de a intra la ecograf, dr Dumitrascu mi-a zis sa-l atept cu rezultatul si vedem. L-am asteptat pana la 15,50 cand a iesit dintr-o operatie si mi-a luat foaia de la ecograf, s-a uitat pe ea si a zis sa-l mai astept. Si l-am ami asteptat pana la 16,50. Dupa care a venit si mi-a prescris utrogestan si mi-a zis daca vreaau sa merg la clinica lui privata sa-mi iau analize, daca nu sa iau antibiotice pentru o eventuala infectie, ca sangerez tare. Cum vreau eu. (Mentionez ca le-am dat medicului ecograf 50 RON si lui 100 RON) Nu stiu, poate am dat prea putin. Voua vi se pare normal cum s-a comportat? E normal sa ma lase 5 ore sa astept pe holurile spitalului in picioare si din cand in cand pe un scaun dom acela ca de tramvai cand eu aveam iminenta de avort?
Acum stau in pat si ma rog sa aiba grija Dumnezeu de bebe. Desi aseara se oprisel azi dimineata inca am mai singerat putin. Rugati-va pentru mine.
Bia mamica lui Busici si
6+
Maria_K spune:
LA MULTI ANI, GINYE!!!!!!!
LA MULTI ANI, HERA!!!!!!!
multi
si ganduri bune!
Maria, mamica
6
bebitzul nostru
My Album
toriceli spune:
Intru doar sa va spun buna dimineata si sa urez un *La multi ani fericiti si impliniti !* sarbtoritelor noastre de azi HERA si GINYE

Sa ne traiti fetelor si sa ne auzim in toamna intrebind in stinga si in dreapta depre tetine, alaptare , carucioare si alte chestiuni de-astea care acum imi par exotice !
Va pup dulce si va anunt ca voi intra pe forum abia spre seara sau chiar maine pt. ca am foarte mult de lucru , sunt deja buimaca - azi noapte pe la ora 3 a sunat un dobitoc cautind propietarii
si deci imi va lua dublul timpului necesar in mod obisnuit pt. lucrarile curente.
Va citesc *in reluare* cind termin !
Toriceli
12+
Maria_K spune:
Biaz29 mi se pare groaznic ce ti se intampla. nu s-a comportat deloc normal doctorul acela!!! si eu cred ca i-ai dat si mai mult decat merita ![]()
sa stai cumintica in pat

Maria, mamica
6
bebitzul nostru
My Album
mamiseli_11 spune:
La multi ani Gyne!!!!
La multi ani Hera!!!
Biaz poate mergi la un alt doctor la cabinet particular sa te consulte si sa faca endovag sa vada care e treaba si sa se comporte altfel cu tine, nu asa cum a facut dobitocul ala.
Mamiseli_11
8+