Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (15)
Raspunsuri - Pagina 8
anes spune:
Ramo2007 stai linistita, sarcina este mult prea mica acum pt. a fi masurata cu exactitate. Se masoare sacul ovular. Pe la 6+ poti vorbi de ebbrion. Nu te nelinisti. utrogestanul este mai util sa il iei intravaginal (scrie si pe prospect) 
10+
fluturasha23 spune:
quote:
Originally posted by laurasv
in ultima perioada am pofta de inghetata in fiecare zi? ati auzit ceva "contra inidicatii" la 9 sapt? :))
ai grija sa nu racesti totusi
7s
maryb spune:
multumesc frumos pentru aprecieri dragele mele.
eu acum va las ca a venit sotiorul acasa si ma duc sa papam.
o seara minunata va doresc. 
maryb
11+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
ginye55 spune:
mav tu pe unde esti? Ce mai faci? Cum te mai simti? 
ginye
10+
Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze
Bebe sapt9
anes spune:
Otiliav mie dr. mi-a precizat in mod expres ca acidul folic din Materna nu este suficient si sa il completez cu o cp. de un mg. de acid folicc. "Cate Marii atatea palarii"
10+
alexutza_26 spune:
quote:
Originally posted by brie
toriceli, esti sigura???
Stie cineva mai multe amanunte de chestia cu daunatul???Aseara am avut o discutie pe tema asta si sotul meu mi-a prospus, spunandu-mi "poate nu e bine", dar eu......"eeeehhh nu e bine, e chiar indicat
pt placenta cat si in ultimele luni de sarcina, ASA AM CITI EU PE NET SI PE FORUM".
Brie11+
Noi la prima sarcina am facut ca..........pana in penultima zi, ce-i drept nu cu atata elan ca altadata...dar am facut, si nu a daunat, ba chiar cred ca i-a placut grasanului meu ca l-am tot leganat

Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
alexutza_26 spune:
quote:
Originally posted by maryb
gagici, am pus poze cu burtica de 11s+2z si bluzitele cumparate ieri (una este cea de pe mine)....oricum eu aveam burtica si inainte....
maryb11+
marea mea iubiresa fii sanatos puiul meu
pozele mele
Cat de superbeee sunt amandoua!!! Sa le purtati sanatosi voi 2 (doua)
...dar cu tine poze nu pui???Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
BraveGirl spune:
Pe unde sunteti burticutelor???
Cum sunt singura acasa ma plictisesc si bantui pe aici.
Mai bina ma duc sus la culcare. Noapte buna!
==========
Corina
6+
My baby
Albumul meu
vrajitoarea spune:
quote:
Originally posted by anes
Ramo2007 bafta la eco, sa ne spui cum a fost!
Vraji, si eu ma intreb de ce ai intrerupt Utrogestanul? Acum este perioada critica in care se formeaza placenta si acum organismul are nevoie de ajutor. Ce fel de chist ai in uter? Eu il am pe ovar si ma ingrijoreaza puternic.
ginye55 of!! Ce situatie..! De ce tocmai acum a apucat-o pe proprietara nebunia? Stie ca esti gravida? Daca nu, spune-i, poate isi schimba decizia.
mav inca mai ai graturi? Vai de mine! Ma gandeam ca voi, cele de peste 10 saptamani ati scapat de starile de rau! Eu zic ca mai ai putin. In saptamana aceasta se termina toate starile de rau. Ai sa vezi!
diana21 eu iau Materna incepand de saptamana trecuta. Vitamina A strica daca este luata in exces, nu in doza din Elevit, Prenatale sau Materna. Eu zic ca este ok sa incepi daca nu ai luat pana acum vitamine.
10+10+
am un chist de aprox2cm ,s-a vazut la eco de 9sapt ,l-a vazut si dr meu care m-a operat la andrei de cezariana si nu a zis nimic d eel.si eu am mai citit pe aici ca nu e ok chistul in uter ,mai am si pe ovar dar alea se micsoreaza .m-am cam speriat un pic acum ,mai ales ca am burta cam mare pt perioada asta,la primul nu a fost asa.si nici nu m-a consultat in burtica doar am vorbit.mi-a zis sa fac eco abia la 18saptamani -4d -sau 3d nu mai stiu dar eu as face mai repede una.si de utrogestan m-am plans ca imi da greata si ameteli si somn si a zis ca pot sa nu mai iau.va pup pe toate.
diana mami de
andrei(19.10.2006)si
11+

???Aseara am avut o discutie pe tema asta si sotul meu mi-a prospus, spunandu-mi "poate nu e bine", dar eu......"eeeehhh nu e bine, e chiar indicat