Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (131)
Raspunsuri - Pagina 14
Sabina spune:
Gabitz, felicitari lui Stefan! cred ca esti tare mandra de el! Ai niste copii grozavi, sa stii!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire
Multumim!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
papanash spune:
sant si eu cu 1/4 ochi pe-aici.
i-am dat branza cu banana neblenduite, a papat ceva, dar nu prea mult. acum am la foc supa din morcov, patrunjel, ceapa, rosie, dovlecel. Separat fierb piept de pui. e prima oara cand ii bag carne eu, pana acum a papat de la hipp carnita. sunt f. curioasa cum primeste.
Tomasa, recunosc, sunt si dulceata si papanash poate gasesti ceva folositor pe-acolo.
Gabitz, astept cu mare interes filmul cu dansul castigatorului, pupam baietel talentat, in curand o s-o invete pe surioara cum e treaba cu tangoul.....
Danuta, mercic ! data viitoare asa o sa fac.
Marunzica, eu zic ca sunt sanse si la primul loc, sa vezi atunci ce poezie primesti ca premiu......de la mine, of course ( ' cine e pe primul loc, cine e pe primul loc....'- am auzit-o in cartier vara trecuta ). tot mai am nelamuriri cu supa aia, dar ma concentrez si revin cand o pun la cale.
Mama de papanash Andreiutz ( 2.10.2007 )
danuta36 spune:
quote:
Originally posted by Gabriela77
Danuta, . Ma bucur mult ca papa bine Miru.
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Pupici si de la noi...si eu ma bucur,ca si-asa eu o vad tot cam slabuta,Mihai zice ca nu-i...
rodicamaries spune:
tomasico, multumesc.numai ca Darius te contrazice, azi a rostit primele cuvinte, imi venea sa plang de bucurie asta dupa ce i-am tot repetat mama si tata pana mi s-o acrit, si el nu si nu, azi dimineata din senin mi-a zis ba-ba si bau-bau, ambele niste complimente super
.....................................................
Rodica mamica de Darius (19 sept 2007)
tomasa spune:
Gata, Sabina. Foarte reusite si induiosatoare pozele, amandoua!
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
tomasa spune:
Papanash, . Chiar am gasit, multzu!
Rodica, hai ca a fost tare Darius . Eu totusi refuz sa cred ca la tine se referea. Sigur nu ai o strabunica prin casa?
Gabitz, ne vedem noi. Avem tot timpul.
tomasa spune:
Cu ocazia votarii am observat si eu ca, desi sunt membru DC din 2004, am mai putine mesaje decat fete care sunt membre din 2006. Clar tb sa scriu mai des...
papanash spune:
doamna TEO, ne spuneti si noua ce mai face Mihnutzu ? Dar dumneavoastra ?
Mama de papanash Andreiutz ( 2.10.2007 )
Marunzika spune:
quote:
Originally posted by papanash
Marunzica, eu zic ca sunt sanse si la primul loc, sa vezi atunci ce poezie primesti ca premiu......de la mine, of course ( ' cine e pe primul loc, cine e pe primul loc....'- am auzit-o in cartier vara trecuta ). tot mai am nelamuriri cu supa aia, dar ma concentrez si revin cand o pun la cale.
Sper sa primesc poezie chiar daca nu-s pe primul loc, macar asa sa ma consolezi !
Acum despre supa: deci, calesti carnea in putin ulei de masline, apoi pui la calit si ardeii grasi de 3 culori (rosu, galben, verde) taiati fasiute subtirele. Pui apa si lasi sa fiarba pana se inmoaie ardeii si apoi adaugi branza topita (cu verdeata si cu samantana) si cele 2 linguri vegeta/delikat si boia de ardei iute si dulce dupa gust. Putin piper si dupa ce iei cratita de pe foc pui crem fresh- Gata supa! Daca mai ai nelamuriri raspund cu placere!
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007