Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (131)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Rodica, ce fatza copilaroasa ai! Iar tortul arata suuuper . Numai eu n-am timp sa pregatesc nimic, doar de copii ma ocup si noi mancam ce nimerim.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

quote:
Originally posted by tomasa

Marunzika, da-mi si mie linkul ca sa te votez.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank"> "Afectiune" si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=22" target="_blank">"Ingerasin roz". Multumim !

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Gata, votat! De drag. Superbe pozele!

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

quote:

Multumim ! Am urcat iar pe 2 !

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

quote:
Originally posted by Marunzika

quote:

Yannisa Milena
24.08.2007

eu urmaresc tot timpul clasamentul, tot astept sa te vad pe primul loc.

Mama de papanash Andreiutz ( 2.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

quote:
Originally posted by papanash

Danuta, cum ii dai branzica, o mai bagi la blender ? I-am facut si eu cu banana sau cu mar ras dar nu le-am blenduit si nu prea s-a aratat interesat ......

Mama de papanash Andreiutz ( 2.10.2007 )

Prima oara i-am dat neblenduita,dar au ramas si niste bucatele,asa ca data urmatoare am blenduit;banana+branzica+un pic de apa calda sau para+branzica ,dar fara apa,ca era zemoasa para si a iesit ca o smantana mai groasa...asta a papat-o cel mai bine.Urmeaza sa o combin cu mar,dar tot asa,daca iese prea gros mai pun si un pic de apa (altfel nu merge nici blenderul)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by papanash

quote:

quote:

Yannisa Milena
24.08.2007

eu urmaresc tot timpul clasamentul, tot astept sa te vad pe primul loc.

Multumim frumos dar nu cred ca mai avem sansa la primul loc, macar pe doi de-am ramane si tot ne-am bucura. In prima faza a concursului chiar nu m-am ágitat, insa acum decand s-a reluat votarea si e pe corecte, nu se mai fura, m-am prins in joc si urmaresc si eu cu interes, mai ales ca suntem inca in primele locuri.

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

quote:

Oare cum de ma nimeresc mereu singurica pe aici :(
M-am bucurat ca doarme puppi, dar n-a tinut decat 15' asa ca ma bag sa-mi prajesc niste peste si revin.

Yaia am facut iar papanasi, insa tot n-am reusit sa-i modelez ca pe chiftele, desi am scurs bine zeama, insa au iesit si mai gustosi dupa spusele sotului.

Sabina unde esti?

Rox bafta la examen!

Yannisa Milena
24.08.2007

Marunziko,din cate stiu eu,se mai pot face papanasi si cu mar ras sau cu cartof dat pe razatoare.La mar mai adaugi ou,zahar,scortisoara si un pic de faina;la cartofi ou,sare si un pic de faina,eventual si patrunjel,daca-ti place...apoi prajiti...eu faceam mai demult,acum nu mai am timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Tomasa, voteaza-ma si pe mine, sunt la semnatura linkurile
Marunziko, ce sa fac, acu am deschis computeru azi, sa vad si io ce-ati mai scris :)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire

Multumim!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

salutare.
tomasa - chiar azi ma gandeam la tine, ca n-am apucat sa ne vedem...dar sa vina vremea frumoasa si va facem o vizita!
prisi - stef a participa cu un dans popular.miru e dulce foc!mare. mananca cu lingura aia?
mada - lui robert plimbaretul si somnorosul!
marunzika - tinem pumnii la concurs!
va pup. am culcat pitica si ma bag si eu nitel in pat...

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput