Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (131)
Raspunsuri - Pagina 12
danuta36 spune:
Am reusit pana la urma sa fac branzica si vad ca tare-i mai place lui Miru,in combinatie cu banana sau para.
Nu stiu,dar de cateva zile face kk foarte des si cate putin...de 4-5 ori pe zi.
I-am luat si i-am dat de la hipp vitel cu orez si morcov,vad ca si asta i-a placut mult...(eu nu l-as fi mancat )
Ieri am fost sa-i mai iau niste pere (le prefera pe cele williams, sunt moi si zemoase) si lapte praf de la Remedia si numai bine ca acolo aveau,mai nou,si carucioare sport...ne-a picat cu tronc unul super usor si l-am luat,se strange ca umbrela,a costat doar 73 de lei.Am zis ca daca ne tine vara asta,e foarte bine...mai avem unul dar ala e mai greu de manevrat,cred ca o sa-l folosesc mai mult la toamna.
danuta36 spune:
Sa vedem ce-mi mai amintesc,ca mai aveam si niste raspunsuri..
Marunzika deci inca-mi mai functioneaza neuronul ..mi-a placut mult ce culoare aveai la par si de-aia eram curioasa ce folosesti,dar care sa acopere si parul alb.La ultima vopsire am folosit palette,cea cu praf,ca sa mi-l mai deschid putin,iar mai nou folosesc si nuantator gri de la kallos,care face sa arate un pic altfel firele albe.
Melania vazut pozele cu okiosul...asa da 'salteluta'!
papanash multumim de cinste,buna berea aia!
Ramonaiani noroc cu postarea ta,ca sarisem peste poza,cand am votat...cat avea Eliza acolo?(ce mica era)
gabitz felicitari lui Stefan si la mai multe succese!Am vazut si montajul cu okioasa,mi-a placut cum ii statea in roz..
Mad ma bucur ca sunteti ok tie si lui Robert
Mandarinutza ce de dintisori are printesa ta..oau!
Rodica fain tortul,pofta buna!
Alice_ spune:
luy
neobosita, si la inaltime ca de obicei.
Multumim pentru urari !
de Sasha Gabriel 14.09.2007
http://community.webshots.com/user/Alice
danuta36 spune:
Roxana bafta la examen!
Tomasa ma bucur ca ai revenit cu vesti bune despre voi.Cred ca e fain sa stai la casa,ai zis ca sunt si ai tai,deci ai si ajutor...super!
micutilor sarbatoriti ieri si azi!
de la noi!
Marunzika spune:
quote:
Originally posted by adimercedes
Maruntziko, multumim. Vazut poza voastra, tare faina. Dar de la botez cand vedem???
Multumim. Despre poza din concurs e vorba? Daca da mai asteptam voturi muuulte [ ne-au depasit si acum suntem doar pe locul 3 :(( ]!
Pozele de la botez le-am mai trimis pe mail-ul comun. Si ramonaiani si Piciulika vroiau sa le vada, deci pe mail sunt!
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
Marunzika spune:
quote:
Originally posted by tomasa
Hop si eu cu o si cu chef de forumeala.
Noutatile despre Maria sunt ca papa usor diversificat si ca, desi am inceput cu legumele care ii placeau, dupa ce a dat de gustul "dulciurilor" a inceput sa se strambe la ele si sa le refuze. Pana una-alta tot sanul e baza la ea si mi-e ca va ramane asa inca muuult timp. In rest ne-am adaptat in noua casa si caut gradi pt. Tudor. Parca as vrea sa-linscriu la Oxford asa e de complicat sa gasesti o gardinita de stat prin centru, care sa ti-l primeasca.
Hai ca arunc acum un ochi cam somnoros in urma sa vad despre ce s-a mai vb in acest capitol.
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
Marunzika spune:
rodica ce tortulet frumos si cu siguranta si gustos!
danuta am sa ma uit exact cum se chiama vopseaua si ce nr si apoi iti spun, dar tre' sa merg in oras ca nu mai am nici una acasa si nici ambalajul nu l-am mai pastrat cum faceam de obicei.
Yannisa Milena
24.08.2007
papanash spune:
Danuta, cum ii dai branzica, o mai bagi la blender ? I-am facut si eu cu banana sau cu mar ras dar nu le-am blenduit si nu prea s-a aratat interesat ......
Mama de papanash Andreiutz ( 2.10.2007 )
Marunzika spune:
Oare cum de ma nimeresc mereu singurica pe aici :(
M-am bucurat ca doarme puppi, dar n-a tinut decat 15' asa ca ma bag sa-mi prajesc niste peste si revin.
Yaia am facut iar papanasi, insa tot n-am reusit sa-i modelez ca pe chiftele, desi am scurs bine zeama, insa au iesit si mai gustosi dupa spusele sotului.
Sabina unde esti?
Rox bafta la examen!
Yannisa Milena
24.08.2007
tomasa spune:
Marunzika, da-mi si mie linkul ca sa te votez.
Danuta, da, stau cu ai mei si asta imi usureaza viata intr-adevar. Multumesc de gandurile bune
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)