Gravidute si mamici de CLUJ-73
Raspunsuri - Pagina 7
ALEX29 spune:
am pus poze cu trupa vesela :))
RAMO ce fructe la borcanase ii dai si ii plac ,am incercat de la hipp dar nu i a placut nimic :(
ADRIANA imi amintesc cand eram mica bunica mea saraca facea ciorba de loboda ,tare mult imi mai placea
PUISOR si la CJ ploua ,e vreme urata
IOANA13 de la cat timp ai incep sa i dai puiului mancare cum mancati si voi ?..
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
anca.b spune:
O, doamne, ce zi grea...ma omoara vremea asta..nu putem iesi afara si stefan e foarte agitat...l-am invatat prost, cu doua iesiri pe zi
. din cauza asta nu si-a facut nici somnul...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
mami_alexia spune:
Ok, deci exista posibilitatea sa gasesc loboda, m-am linistit..Multumesc!
Soanso, stiu ca antibioticele nu se dau decat pe reteta. Dar Biseptolul nu e antibiotic. Si sa stii ca am luat antibiotice si fara reteta, cand avea Alexia vreo 5 luni si a racit si nu ii mai trecea febra si m-am panica, am sunat-o pe dr, mi-a zis ce sa-i dau, am fost la farmacie si mi-au dat, fara reteta. Deci e dupa cum nimeresti farmacista.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
mami_alexia spune:
Anca, de ce nu cumperi o husa de ploaie pt carucior? Asa puteti iesi afara. Eu asa am iesit azi, pana la Oncos. Pe Alexia n-a atins-o nici un strop de ploaie, eu in schimb m-am udat pentru ca nu pot tine si umbrela si sa duc si caruciorul. Dar m-am descurcat.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
Ioana13 spune:
Alex te-ai vopsit bruneta?
sau cum ai iesit asa inchisa in pozele de ieri?
Ii dau mincare ca a noatra supele si legumele/carnea din supa, inainte de a le condimenta. De pe la 8 luni fac supele pt tosti apoi scot pt el(cele din gaina, ppui, vita) Nu ii dau chiar de toate ce mincam noi.
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
mami_alexia spune:
Am vazut pozele, ce copii mari si frumosi! Alex, ti-ai schimbat culoarea parului,nu?
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
Victo spune:
daaaaaa..Meli..stefanut de fiec data urla cam 2-3 minute inainte de a se culca..numai seara nu.
da, adriana..stiu si ce=i aia loboda si ce-i aia stevie..si ce-i ala bors..:):)
eu am o dexteritate la impins caruciorul cu o mana si tinut umbrela in alta..fecioru-meu n-a pierdut vreo zi cu ploaie sa nu iasa..:):)mai greu va fi cd vor fi maricei si cu muuuuulta energie, cd le trebuie in parc sa alerge..atunci belea daca ploua.
maine dc nu mai ploua asa tare ma duc pana la curatatorie cu o parte din toale sa vedem ce-o fi..le-am mai scos eu un picut cu vanish..cu ace..dar nu sunt purtabile, oricum
Ramo, hai sa mergem cu picii la papanasi..dar mai sapt viitoare asa..eu nu reusesc sa maruntesc cu blenderul pt ca fac putina supa.pisez cu furculita pe razatoarea de sticla, apoi mai apas si cu lingurita pe ele, pana se fac marunte marunte. si cum ziceam..stefanut iar azi nu a vrut supica la pranz, dar i-am dat-o la ora 5.ma bucur ca am reusit sa ii fac program de masa.are la 7, 10, la 13, la 17 si la 21.mai greu cu somnicul la noi.
anca..haha..pai si-asa aveam hainute mai putine si mai scumpute ca de aceea mi-e ciuda..ca dc erau numa bluze de 100 mii.mare scofala...de calitate ce sa zic..cand e, cand nu e..:):)..
eu mai am 2 saptamani de boiereala ca a venit soacra..azi a gatit sarmale.
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
mami_alexia spune:
Victo, tu vorbesti de sarmale...ce n-as da sa vina sa-mi faca si mie cineva mancare..De-abia astept Pastele, sa merg acasa, sa nu mai trebuiasca sa fac eu mancare.Nici nu o sa ma ating de oale si de aragaz, sunt satula.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
Victo spune:
adriana mama te inteleg perfect..daca ai sti cata mancare se gateste la mine in casa..enorm de mult si de des..:(:(
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
anca.b spune:
Adriana, am husa de ploaie pt carucior, dar acopera numai materialul nu si deschiderea ...nu stiu cum sa explic...urmareste croiala caruciorului, nu este cum am vazut pe la alte mamici. si cele din magazin, vindute separat, nu se potrivesc. oricum, o iesire pina la oncos nu ar fi rezolvat nimic, ar fi trebuit sa stau minim 4 ore afara.
dar am gasit solutia: de miine il pun pe ovidiu sa ne duca la mall, cu masina, cind vine acasa la prinz. acolo e spatiu acoperit si vom putea sa ne plimbam
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan