Gravidute si mamici de CLUJ-73
Raspunsuri - Pagina 20
anamica spune:
Am vazut scumpete de James Bond, Doamne cat e frumos si rotunjor! Anca draga devine tot mai mult baiatul mamii!
Diana si
Ana (13.09.2007)
Povestea Nasterii
Victo spune:
mai anca, da baiatu mamii, cum zice ana, numa stie sa rada????
si eu mi-am zis..cd copilul meu nu ma vai zambi juma de zi..si nu va mai da din picioare toata ziua..ii bai..
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
Ioana13 spune:
Salut
Azi am fost in centru cu autobuzu(cu tati), ca ieri am fost cu masina si nu am gasit locuri de parcare. P a fost tare cuminte, nu a plins, a miriit putin la intoarcere. DAca eram singura iar facea scandal. Sint multumita de caruciorul sport, e fff usor. Nu e atit de comod ca celalat, cred, dar tare usor de manevrat prin autobuze. Nu imi pare rau ca l-am luat.
Ioana de Sara ficatelul il fierb si il dadeam prin blender, dar acum il pasez cu furculita. Il amestec de obicei cu cartof pasat cu furculita si unt, sa nu fie sec. Peste nu prea ii dau ca mi l-a refuzat odata. Chiar, ii voi face miine, la fel ca ficatul.
Anca ai un bb super smecher.
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Ioana13 spune:
Fetele ce medic pediatru bun stiti voi? Ca ma intreba cineba din Bistrita la cine ar putea sa vina. A fost la Ichim GAbriela de la Ped III. Ar vrea sa mai merga la unu bun.
Ioana mama de 
ALEX29 spune:
IOANA pot sa i recomand dr lui Tiadris ...d na dr Corduneanu ,are cabinetul in Manastur
fetelor am adaugat azi la pireul de legume al fetei si brocoli ,i a placut tare mult ,asa de bine a mancat de numa
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
nrl spune:
va salutam si noi
am intrat sa va citesc si sa ma plang iar, se pare ca in ultimul timp atrag lucrurile 'bune' 
am iesit aseara pe la 6 si ne-am intors la 8,30 acasa sa facem baita si sa dormim, dar ghinion, n-aveam curent. sun la electrica si imi explica o tanti cum sa las sigurantele jos, sa le ridic iar dupa 20 minute, ca sigur se rezolva. nimic. sun iar, imi zice ca trimite o echipa de interventie, da mai incolo, ca mai erau 5 reclamatii inaintea mea. deja se facea racoare la noi si intreb daca e musai sa fiu acasa sau rezolva de afara, ca ma gandeam sa dormim in alta parte ca fara curent nu merge nici centrala, da doamna insista sa fim acasa. bun, ne culcam la lumina lumanarii
. pe la 3 ma trezesc, curent nu. sun iar, si imi zice doamna a fost echipa si s-a rezolvat. eu insist ca n-am curent si la poarta mea nu a batut nimeni, o conving sa mai trimita echipa o data, da tot asa, dureaza... adorm la loc, ma trezesc la 7, tot fara curent. sun si alta doamna imi spune, oooo v-am deconectat pentru neplata si la 3 nu am mai trimis alta echipa, eu insist ca nu se poate, ea ca da, intreb ce restante am, se uita, zice ca niciuna
bun, trimitem echipa. cu experienta de noapte dupa 10 minute sun inca o data sa ma asigur ca va veni, si tanti ma ia din nou ca sunt deconectata de la stalp, pt neplata, si ca ei nu ma pot ajuta, sa sun la caserie
sun la casierie, si imi spune de acolo senina, noi nu v-am deconectat, sunati la deranjamente 

nu va mai spun ca am mai dat vreo 3 telefoane, am rugat pe cineva cu gura mare sa mearga la ei la birou sa faca scandal si sa nu plece de acolo pana nu am curent, si in final pe la 9,30 a venit echipa si a legat cablul la loc. n-am cuvinte ce frustrata ma simt ca nu pot renunta la serviciile lor. evident, nu au nici o explicatie inca, se pare ca a fost totusi defectiune ![]()
no, m-am mai descarcat
asa de chestie, am povestit patania fostului sot si imi zicea ca la ei in danemarca nu au dreptul sa te deconecteze de la utilitati sub nici un motiv, nici chiar daca nu platesti, daca ai copil mic...
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj
nrl spune:
am vazut ca ati scris de doctorita Rotar, si eu am tot respectul pentru ea, a venit sa ma asiste la nastere pt ca doctorita mea a fost plecata, deci n-o cunosteam de loc dar a venit de acasa, era sambata si a stat cu mine de pe la 12 pana la 6, si-a contramandat ce avea in program, la un moment dat suspecta ca ceva n-ar fi in regula cu Andrei si a chemat-o pe doctorita de garda sa-si dea cu parerea, ceea ce eu am apreciat foarte mult, i-a dat nr. de mobil mamei sa o poata suna sa intrebe de mine, m-a impresionat placut din toate punctele de vedere
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj
Ioana13 spune:
Nico fa-le o reclamatie!!! si da-i in judecata!! ioi... parca traim in zona crepusculara...
Ioana mama de 
anca.b spune:
Alex, Ioana multumim frumos!
Diana, bine ca zice cineva ca seamana cu mine! toti se uita la barbita, vad gropitza, si zic ca e lui taica-su!
Victo, da da, in principiu numai ride. avem probleme numai cind ne e foame. atunci urla, frate, ca nu mai stiu pe ca sa pun mina mai repede! aici chiar ca seaman cu ma-sa!![]()
Nico, ar trebui dati in judecata, nesimtitii!!! insa la noi nu cred ca e posibil. te-ai lupta cu morile de vint.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
CristinaGoji spune:
Ciao mamici! Tot 2 in 1! 

Daca nu se intampla nimic pana marti, o sa-mi provoace marti nasterea.
Mami
40+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza