Gravidute si mamici de CLUJ-73
Raspunsuri - Pagina 19
mami_alexia spune:
Buna dimineata! Speram sa iasa soarele si astazi ca daca nu suntem condamnati la stat in casa...
Elena, vad ca ti-a aratat Ioana cum sa faci la semnatura. Greseala ta era ca punea-i adresa cu pozele intre paranteze rotunde, nu e nevoie de paranteze rotunde, o pui doar intre ghilimele.
Fetelor, voi i-ati impartasit pe bebelusi?Anca, l-ai impartasit pe Stefan la biserica de aici, de langa noi?Sau inca nu?
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
redai spune:
Elena ti-am trimis pe messenger exact ce trebuie sa scrii.Ai pus parantezele rotunde in plus.
Alex am o veste proasta.Nu pot ajunge nici cum azi.A intervenit ceva.Te rog nu te supi pe mine.Hotarasti si tu pt mine.Stii ce vreau, ce nu vreau si bugetul.Va pup.
Eu sunt treaza de la 6 cand mi-a asta mic trezirea.Azi cu treaba muuuulta.
David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".![]()
mami_alexia spune:
Am vazut si pozele cu David,un baiat chipes, bineinteles si care seamana leit cu tatl lui.Asa-i ca nu gresesc, Lore?
Am uitat sa va spun ca ieri m-am intalnit cu Iko..dar doar din priviri si pe fuga pt ca eu ma grabeam si ea pleca la Polus.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
ALEX29 spune:
NEATZA
LORE data viitoare ![]()
IOANA13 zici ca rade puiutzu ?
cred ca i un scump
ADRIANA eu am impartasit o pe Tiadris de 2 ori pana acum ,la Manastirea Floresti
o zi frumoasa
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
anca.b spune:
Adriana, l-a impartasit preotul dupa ce s-a terminat botezul. a fost un dragutz, a papat tot de pe lingura si ar mai fi vrut!!! mincaul lui mama!!! hihihihi
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Andree27 spune:
quote:
Originally posted by ALEX29
ELENUTZA tare scumpic e ingerashu tau ...dar eu am mai vaz pozele astea
ANDREE27 ai fost o mireasa tare frumoasa
CARRIE draga nu stiu ce sa ti spun Tiadris are doi dintisori dar n a facut febra ,sa ne spui cum e puiutzu maine
IOANA13 super reteta
tu fetelor eu nu stiu ce sa ma mai fac ,toate body urile ce le am cumarat de aici ,pt Tiadris,mi au intrat la apa ...ce fel de bumbac e asta ??????
i a cumparat soacra mea un body si scria pe el 24 de luni si dupa ce l am spalat nici macar o singura data nu i l am mai putut da :(
LORE maine la 13 nu uita
noapte buna
Neatza mamicutzelor,
Merci mult de compliment!!
Am intrat doar sa va salut ca ma duc sa dau cu aspiratorul si apoi trag o tura pe la cumparaturi sa fac o mazarica si sa imi caut o camasa care sa o am de nascut ca mi-am luat 2 pt alaptat!!!
Va pup si va doresc o zi buna!!!
Poze
Andreea
33+in asteptare de un ingeras:
EricAMR: 7 saptamani!!!
anca.b spune:
Am pus poze noi la semnatura!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
kitzy spune:
Neata!
Noi tot 2 in 1 suntem!
Ieri de vreo 2-3 ori am avut vagi simptome ca si cand mi-ar veni CM si aseara Diana era tare agitata, dar peste noapte s-a rezolvat totul, nu s-a intamplat nimic nou.
Azi e totul ok. Ma omoara asteptarea asta.
Fetele care ati baut ceai de zmeur, cate cani pe zi? In prospect zice ca 2, m-am apucat si eu acuma, pe ultima suta de metri, nici nu cred ca o sa mai aiba ceva efect pe cand o sa nasc ![]()
39+ cu
Diana
AMR max 1 saptamana !!!
anamica spune:
Hello,
Da, Anca inca ma intereseaza, dar m-au cam descurajat preturile, scrie-mi te rog pe PM. Hmm, ar fi fain sa mergem la fete, mai vorbim!
Adriana noi am mai dus-o pe Ana la impartasanie, e foarte bine pt copilasi, nu mi-e frica de microbi pt ca eu cred in miracolul Sf Impartasanii.
Andreea27 ai grija cu curatenia sa nu il grabesti pe bebe Eric![]()
Si noi avem astazi program administrativ, curatenie, cumparaturi si pe seara prieteni dragi in vizita!
Diana si
Ana (13.09.2007)
Povestea Nasterii
ALEX29 spune:
ANCA da chiar ca ai un ingerash de baietel si ce grasun e ca ti vine sa l mananci
KITZY eu habar n am care i treaba cu ceaiul de zmeur
LORE ne intalnim dupa Paste