Poznasi smecherasi de MAI-IUNIE 04 - Sa ne traiti!
Raspunsuri - Pagina 7
monet spune:
la multi ani, louisa de lauraa!
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
"Iubitele mele"
"Vara in Martie"
"Lia si Maya, mari"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
tnicoleta spune:
Buna fetele
Amalia, sa cresti mare si fericita.
Louisa Marie
LA MULTI ANI! Floricelelor
Noi am fost ieri la tara si a fost cald si frumos. S-a marit batatura la tara cu un vitelus, 3 pisoi si 9 puisori de gaina. Mai asteapta si boboceii de gasca. Floricele peste tot si un parfum placut.
Mona Revista este despre bunuri de larg consum, iar eu fac tehnoredactate, adica ma ocup de spectul grafic al revistei, si sunt singura. Numarul de pagini variaza in fuctie de paginile de publicitate vandute si care nu au vorie sa depaseasca 30% din nr. de pg. al revistei.
spor la invatat
Laurina Am vazut flacau mare si frumos. Im pare ca seanama foarte mult cu tine.
Iulia Pai sa va fie de bine plimbarea in parc. (daca ati fost)
Cami Sunt luni cand avem mai putine pag. dar acum e perioada de varf cu lansari multe de produse.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
DianaR spune:
La multi ani Louisa Marie! Laaura sa-ti traiasca!
S-a reluat votarea de la zero... Va plac? Merita un vot?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)
mephala30 spune:
La multi ani, Louisa! Lauraa, tot binele fetitei tale!
hit me with stars!www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
Irinusha spune:
Mihagab, la multi ani! Multa sanatate!
Ce-ti mai face printesa? Mai ne citesti?
'Neata fete dragi!
Acu' am inteles si eu ce-i cu saptamana patimilor .... nu stiam, ca nu ma pricep la chestiile bisericesti. Incercam sa ne abtinem ;)
Ioana, cum ii mai merge frumoasei tale?
Am citit ieri un articol despre constipatia la copii si cica in cazuri grave (constipatie de 1 saptmana, scaun ca de capra) se da Lactulose si mai nou PEG = Polyethylenglycol ... intreaba dr. daca stie ceva si se gaseste in tara. Numai bine!
Nico, ai lasat-o pe Bia la tara? Mama, ce fain de voi ...
Noi am rezervat zilele trecute o sapt. la taran :) ... in Pfalz, pe undeva langa granita cu Franta/Belgia ... speram sa fie fain, sa-i placa lui Cris la animalute.
Cris are iar amigdalita ... joi spre vineri a facut febra mare (spre 41 grade), vineri eram deja la dr.. Am tras o sperietura ca a scazut f. greu ... i-am pus si ciorapi cu otet, ibuprofen si tot nu mai scadea si baiatul meu delira deja. S-a refacut bine repede, luni l-am trimis iar la gradi. Mor ca-i asa sensibil ... dar n-am ce-i face, seamana cu ma-sa si Opa ... si eu eram tot timpul cu puroi in gat, imi dadea tata cu o placere cu gaz in gat ... brr!
Duminica a fost asa frumos, ca am stat in maneca scurta afara, mai toata ziua. A facut tati la poze, trebuie sa le selectez sa va arat ce baiat frumos am :)
Si cred ca eu am exagerat, ca-s iar mucioasa ... ca sa vedeti, ca nu mint ca seamana sensibilicosul meu cu moi :( Sper sa semene Melie cu ta-su, sa fie ea mai strong!
Azi e invitat Cris la o birthdayparty la un coleg de gradi ... face la BambooLand. Ieri umblam ca capii dupa cadou, ca ieri am primit invitatia, asa pe scurt, ca eram si nervoasa ... dar ii place lui Cris de baiat, asa ca tac si ma execut. Sa vedem cum o sa fie ... sper sa n-o stresez pe Melie prea mult.
Gata, ca mai am treaba! Va pupam si va dorim o zi faina! Sanatate!
Mamica de Cristian (alias Sensible Boy) & Amélie (alias Demolition Girl)
ralu spune:
Buna fete dragi!
Am revenit si eu din Ro. Vad ca v-ati mutat deja la copilasi. Deci am 2 copii mari acum...Cum trece vremea...
Nally-cu intarziere iti spun si eu La multi ani! pentru Sebastian, sa creasca mare si voinic si sa fie sanatos si NOROCOS, iar tie iti urez sarcina usoara in continuare.
acris-LA multi ani! pentru Amalia. Sa fie sanatoasa si fericita in viata si nu in ultimul rand norocoasa!
Noi am revenit din Ro si ne-am apucat de treaba. Fiica-mea cea mare deja a inceput testele la scoala, Maria d-abia astepta sa-si vada colegii la gradi, iar eu ....m-am apucat din nou de dieta
Ne-a placut in Ro (Bucuresti), chiar daca circulatia este infernala. Maria a facut un dus de limba romana si s-a vazut, Ioana si-a facut prieteni romani si nu mai vroia sa plece, eu ma saturasem de stat la soacra-mea si imi era gandul la plecare de a doua zi (noroc ca mi-e drag Buurestiul). Noi pana una alta suntem sanatosi. Cam asta este despre noi. Incerc sa va mai scriu in zilele care urmeaza ca am mult de lucru la scarbici.
VA pup si va mai scriu!
SAnatete multa copilasilor bolnaviori!
Laurina spune:
Buna fetelor,
Eh, am inceput mesajul de ieri, nu am reusit sa scriu mare lucru, incerc azi:)
LA MULTI ANI PENTRU SF GHEORGHE!!!
LA MULTI ANI FLORICELELOR!!!
LA MULTI ANI AMALIA !!! Cris, sa-ti traiasca printesa sa fie sanatoasa! Ce mai faceti voi, nu ati mai intrat la noi…
LA MULTI ANI Louisa Marie!
Multumesc pentru aprecieri, asa este Mihnunita a crescut foarte mult, s-a schimbat este baietel acum.
Gradinita este intr-adevar frumoasa, are o sala mare de clasa, este chiar gradinita unde am fost si eu cand eram mica
Cami, m-ai intrebat mai demult, dar nu am reusit sa raspund, da, Mihnunita merge la gradinita in continuare, am reluat de cand m-am refacut, din pacate numai la program scurt. Reacomodarea a fost grea practic cu acelasi scandal ca la inceput si inca nu reusim sa il lasam la program lung, plange foarte rau si am amanat, dar suntem hotarati ca dupa paste sa nu mai cedam. Avem si ceva probleme cu una din educatoare care a vazut ca nu vrea sa ramana la somn si l-a speriat ii spunea ‘nu plange ca dormi aici’ si i-a indus ideea ca este ceva rau. Acum ne luptam cu asta, de educatoare asta am multe nemultumiri, dar nu vor sa o schimbe pentru ca este foarte bolnava.
Nico, uau chiar ai avut de lucru, de ce nu iti mai aduce un ajutor? E foarte greu singura… . Cred ca a fost foarte frumos la tara acum ca totul este inverzit si cu puiuti… . Ai si poze?
Irinusha, hai ca o sa fie frumos la petrecere, ce ai luat pana la urma?
Si noi am fost la o petrecere de copii sambata, a fost foarte frumos, copii s-au distrat de minune cu o motocicleta, au fugarit-o in toata casa, greu a fost sa plecam acasa.:). Ne pregatim si noi de o mini vacanta, mergem cu prietenii nostri cu copii la munte de 1 mai. Abia astept ca avem mare nevoie de o iesire cu totii.
In rest, nu asa de bine, cum v-am spus am fost la spital si am refacut toate cele, au iesit aproape la fel de proaste analizele ca si acum o luna, doctorul era cam nemultumit de evolutia mea, m-a trecut iar pe antibiotice, vitamine(anemia este in continuare foarte mare) si o sa repet analizele lunar. Peste 3 luni ma interneaza pentru investigatii la spital. Am ceva dureri in anumite momente, dar trec repede, am fost un pic, hm, cum sa zic frustrata, dar de data asta m-am mobilizat foarte bine si merg mai departe, principalul este sa nu mai fac o criza asa grava.
Gata ca trebuie sa ma intorc la treaba de urgenta…
pupici
laureta spune:
LA MULTI ANI Louisa Marie!
LA MULTI ANI AMALIA !
Buna fetili.
Noi suntem bine. Inisa mai are putin si doarme la cresa si in weekend imi zice ca ea nu sta a casa ca o astepta Alex, Tudor, Andrei de la cresa
Burtica creste deja e vizibila cred ca oameni au inceput sa imi dea locul lor la metrou
Se misca bebelica cu putere acum si face gogoloase ba in stanga ba in dreapta, dar cum pune mana Inisa se linisteste. Asta ce inseamana ca se vor placea?
Noi vrem sa ne luam zborul spre Grecia (eu si Inisa doar). Dupa ce va creste burta si va vine bbelica nu ma voi deplasa usor.
Laurina ma bucur ca esti mai bine. Este bine ca acum macar sti ce ai si poti sa tii sub control situatia. M am uitat si eu la poze. Mihnea este un baiat frumos
Irinel
ralu bine ai revenit
Irinusha pupam Crisu bolnavior
tnicoleta, e super cum povestesti de tara
Anacami voi ce mai faceti? Si voi aveti casuta la tara, ce fain
Poze
Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)
vanessa ionescu spune:
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR!
eu nu mai reusesc sa intru pe calc. in afara de acte si iar acte nu mai am timp nici sa respir.
dupa indelungi cautari, cand am deschis subiectul si am vazut ca l-ati mutat mi-au dat lacrimile.
doar in momente deastea realizam cat de repede cresc.
Eu azi dim de ex cand l-am dus la scoala pe Andu m-am incaltat cu niste pantofi deai lui (are unii albastru cu bej din piele intoarsa pt blugi) Mai mult ca sigur ca stiti modelul. este si pt copii si pt femei si pt barbati. i-a purtat de 2 ori si nu il mai incap. nu va spun ce senzatie am avut cand am realizat ca ma incalt cu pantofii copilului meu, pantofi care lui i-au ramas mici.
Suntem bine dar tare inghesuiti cu timpul. Azi mergem la serbare la Cata. Andu a a vut o perioada plina de olimpiade, concursuri, etc. Tati a fost plecat 2 sapt din tara si eu cu ei pe cap si cu serviciul si cu casa si cu toate.
Va pup sio poate reusesc sa intru si eu mai mult pe aici dar dupa vacanta ca iar pune Andu monopol..
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vaniavi100
tnicoleta spune:
Buna fetele
Io somez, da nu ma plang.
Irinusha Bia nu e la tara. Merge ma gradi. Poate saptamana viitoare daca au vacanta. Desi imi propusese sotul sa o lasam acolo saptamana asta.
Distractie placuta in familie si sanatate.
Ralu Bine ai revenit. Spor la invatat Ioanei.
Laurina Nu am poze. Din pacate aparatul nostru si-a dat sufletul, Am filmat in schim, da mi-e o lene sa car camera cu mine.
Mihnunitei si tie sanatate. La ce spital te duci?
Laureta Drum bun si distractie placuta in Grecia.
E, am uitat sa va spun perluta Biei. Venea vaca vecinei de la pasune. Vaca este neagra, si Bia zice: "Mama, vaca asta este neagra ca un cacat!"
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)