Poznasi smecherasi de MAI-IUNIE 04 - Sa ne traiti!
Raspunsuri - Pagina 6
mephala30 spune:
Iulia, sa stii ca seamana David al tau cu Teodor al meu, . M-am uitat peste poze, nu ai nimic recent cu ei...cand ai timp, poate...?
Madutza, multa odihna in week!
Mona, esti la micul dejun?
hit me with stars!www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
mephala30 spune:
Buna dimineatza.
La multi ani, Amalia Elena!
Acris, sanatate si numai impliniri fetitei tale dragi si scumpe.
La multi ani tuturor Floricelelor!
La multi ani si de Sf. Gheorghe! (Patriarhia a decis ca azi sa fie dubla onomastica, intrucat saptmana viitoare e saptamana patimilor)
sa aveti o zi frumoasa!
hit me with stars!www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
DianaR spune:
Irinel, mamica scumpa si grea incercata te imbratisez cu drag! Azi am spun o rugaciune pentru ingerasul scump Maria . Sa-ti dea DD cat mai curand un samburel in burtica!
S-a reluat votarea de la zero... Va plac? Merita un vot?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)
DianaR spune:
La multi ani de Florii si de Sfantul Gheorghe!
La multi ani Amalia! Cris sa-ti traiasca printesa! Sper sa intri azi pe aici si poate va vedem si in poze!
S-a reluat votarea de la zero... Va plac? Merita un vot?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)
Irinusha spune:
Amalia, la multi ani! Printesa dulce si isteata!!!!
Sa cresti mare si sa le aduci la parinti in continuare bucurii!!!
Cris, sa-ti traiasca frumoasa!!!!
Mai vrem sa stim despre voi, despre domnisorica Amy! Pupici! Si petrecere faina!
La multi ani de Florii!
Nu va suparati pe mine fetelor, dar Sf. Gheorghe e pe 23 aprilie ... sigur, sigur. Stiu asta ptr. ca avem un Gheorghe in familie si se sarbatoreste in fiecare an ... de altfel sarbatoreste de ziua lui, de Sf. Gheorghe, de Sf. Mihail ... ar sta numai in chefuri Opa asta ;)
Pupici si o duminica faina!
Mamica de Cristian (alias Sensible Boy) & Amélie (alias Demolition Girl)
mephala30 spune:
Irinel, o pentru ingerasul Maria.
Irinusha, asa e, pe 23 aprilie, dar...asa se serbeaza anul asta, la noi, in tara.
anacami spune:
AMALIA ELENA!Sa ai o viata frumoasa,fericita si plina de impliniri!
La multi ani celor ce poarta nume de Flori!
Irinel, si multa sanatate; fie ca niciun nor sa nu va mai umbreasca viata!
Irinusha, daca sunteti ortodoxi, bagati repede o petrecere cat a mai ramas din ziua! in saptamana patimilor nu este voie/bine sa petreci!
Madutza,ce bine,felicitari!sananate multa si sarcina usoara!cate saptamani ai, 8-10w?
Camelia, Sebastian si Stefania
monet spune:
la multi ani, amalia !
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
"Iubitele mele"
"Vara in Martie"
"Lia si Maya, mari"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
monet spune:
irinel, o imbratisare din toata inima, ca de la mama la mama
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
"Iubitele mele"
"Vara in Martie"
"Lia si Maya, mari"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA