Poznasi smecherasi de MAI-IUNIE 04 - Sa ne traiti!
Raspunsuri - Pagina 5
monet spune:
e vineri si nu-s acasa, sint la apartamentu' meu cocotat sus la ultimu' etaj in blocu' asta care vede tot centrul orasului. afara-i soare si fain si io ma chinui la o tema de casa careia nu pot sa-i dau de capat. mi-o facut pofta de sana iubitu' iustin, asa c-am tras o dusca. mi-am si facut o piine prajita cu brinza linga .
ar trebui sa-nvat, nu gluma, da' n-am tragere..... si-atunci, trag c-un ochi la voi - tot socotesc cit ii ceasu' in ro
va pup!!
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
"Iubitele mele"
"Vara in Martie"
"Lia si Maya, mari"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
mephala30 spune:
sa-ti fie de bine cina.
la noi 6 si 20, . Week. frumos.
pup, iesim la plimbare.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii,
multumim,
monet spune:
la mine era dimineata, pe cind scriam c-am tras o dusca de sana cu piine prajita. sint in urma voastra cu 7 ore. mersi de urare, mephala . si mersi de sana, iustin!
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
"Iubitele mele"
"Vara in Martie"
"Lia si Maya, mari"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by monet
la mine era dimineata, pe cind scriam c-am tras o dusca de sana cu piine prajita. sint in urma voastra cu 7 ore.
, cum am tras io concluzia ca e cina...nu stiu...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii,
multumim,
anacami spune:
hello,
am intrat si eu repede,ca pana duminica nu mai intru .
Laurina,am avut un soc!!! sa nu-l mai recunosc pe Mihnunita, ce mare a crescut!!!de frumos stiam ca este .Nu stiu de ce, dar parca ai vostri copilasi imi par mai mari decat al meu ; probabil ca stand mereu pe langa el nu-mi dau seama de schimbari, iar daca mai pun la socoteala si prostioarele mai de bebe...
Monet,anul asta se implinesc fix 10 ani de cand am terminat facultatea.Desi tot timpul invat si in meseria mea, parca nu as mai putea sa fac inca o facultate sau ceva institutionalizat,cu profesori si examene lungi...Mai ales ca in primii doi ani de facultate am facut multe cursuri de care nu prea mai am habar, nu mi-au folosit decat la tocirea creierilor...De abia incepand cu anul 3 am facut ceva care sa imi placa (am facut 5 ani). Apreciez f. mult sistemul vostru,se pare ca nu este asa rigid cum fost/este al nostru..Am spus toate astea pt. ca mi-am amintit cum trageam si eu cu privirea pe geam, cand trebuia sa invat in sesiune la niste materii naspa..Tu cred ca esti obosita, iar in plus te duce gandul la frumoasa ta familie...
Nicoleta,almanahul asta macar ajunge pe 3 luni? sa nu ramana la acelasi volum de acum inainte,daca tot s-a vazut ca se poate..
Era ceva despre bunuri de consum, sau ma insel?
Carmen, ai o minunatie de "babuta"! semana atat de mult intre ei, ca de multe ori ii confund asa "din avion" (daca ma uit doar la fata,nu si la inaltime...)
Irinusha,sotul meu a fost de cateva ori in SUA si Canada (chiar si cate o luna-doua/tura).A avut si ceva oferte de lucru sigure de la comapania la care mergea acolo.El a spus ca nu ar fi putut sta definitiv, desi totul i se parea organizat "la milimeru", f. logic.In primul rand ca el este f. atasat de familie (de parinti si frate), nu isi face prieteni prea usor.In al doilea rand, desi era o companie mare, i s-a parut ca erau tratati altfel "bastinasii" fata de imigranti-inclusiv la salarii.Asta chiar daca aveau aceeasi pregatire profesionala sau erau chiar mai buni meseriasi dpdv practic. Daca nu faci studii acolo este mai greu..
Nici mancarea nu i-a placut, probabil ca daca gasesti si mananci doar organica este cu totul altceva. El a tanjit rau tare dupa branza de la noi, daca nu are la fiecare masa (alaturi de orice) nu se satura
Asta a fost parerea lui!Eu nu am fost, nu "poci ca sa ma exprim;, cred ca eu as fi incercat
Daca nu ai o familie inchegata acolo, ceva prieteni si un serviciu bine apreciat, cred ca mai bine este aici-avand in vedere ca a mai inceput sa se mai schimbe si pe la noi cate ceva (desi nu stim cand ii vom ajunge din urma la multe aspecte civilizate..).
Cred ca Monet (pe care o apreciez pentru cum a reusit sa se integreze acolo- parca este de mica in SUA cu tot cu parinti, daca ma insel te rog sa ma ierti) si celeelalte fete de pe meleaguri americane te pot lamuri in cunostinta de cauza (eu spun astea din auzite ..)
Vom pleca si noi dupa Paste spre Brasov,mergem si cu nasii (al carui pusti de 5 an este bun prieten cu Sebi) si cu inca o familie pe care nu o cunoasc (prietenii nasilor ) care au si ei 2 copii...Sper sa ie frumos, mai ales pentru copii.In plus este si ziua nasei pe 2 mai- problema este ca nu am idee ce cadou as putea sa ii fac .Este o tipa mai sofisticata si pretentioasa in sensul bun (si care are cam de toate...).Aveti ceva sugestii? ca eu nu am idee .
Va pupam!
Camelia, Sebastian si Stefania
anacami spune:
Carmen, am vrut sa iti zic dar am uitat: bestiala faza cu "o sana=osana" .Iar de comisar -de asta avea la un moment dat o costumatie de camuflaj ?
Camelia, Sebastian si Stefania
Iulia P. spune:
Buna fetelor,
Nu stiu pe la voi cum este, dar la noi a venit..vara!!!!! Asa cum preconizam, am trecut DIRECT de la iarna la vara. Afara sunt 25 de grade si temperatura creste vertiginos. In iulie, ne topim...
Carmen, ce scumpete de Teo mic am vazut. I-am trimis si sotului meu poza, sa vada si el ce bine seamana frumosul vostru cu David.
Mona, intr-adevar, de la servici am fost trimisa la acest curs. Guvernul canadian are MARE grija de angajati. Legat de bani, te inteleg de minune... Aproape 2000 de dolari pe luna numai la gradinita iti taie orice avant...
Laurina, am vazut pozele cu Mihnea. Subscriu si eu la ceea ce spunea Mona: nu-mi vine sa cred ca au crescut copilasii nostri atat de mult. Parca ieri ne felicitam pentru nasterea lor...
Intr-adevar, tare frumoasa gradinita la care merge Mihn(un)ea.
Ma trage soarele afara. Va doresc un weekend superb.
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://b4.lilypie.com/zqZGm5.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://b2.lilypie.com/PavWm5.png)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://www.flickr.com/photos/dcppopa/
DianaR spune:
Cami, o sugestie de cadou ptr nasa ta: ceva de la un magazin de arta/antichitati.
Mona, chiar asa, nasa lui fiica-mea face si ea a doua facultate si cand o aud cu cursuri, examene si sesiuni, parca nu ma vad luand-o de la capat... Desi intr-o vreme cochetam serios cu gandul de a face farmacia.
S-a reluat votarea de la zero... Va plac? Merita un vot?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)
Iulia P. spune:
Cami, distractie placuta la Brasov. Stai linistita, nu mi s-a parut Sebi cu nimic mai prejos (inaltime, etc.) decat ceilalti copilasi. Apoi, nu uita, fiecare copilas are ritmul propriu de crestere. Pupici.
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://b4.lilypie.com/zqZGm5.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://b2.lilypie.com/PavWm5.png)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://www.flickr.com/photos/dcppopa/
madutza spune:
Buna fete dragi!
Va citesc mereu, dar de scris doar in week-end am timp. Am vazut pozele copilasilor vostri frumosi si minunati. Si filmuletul cu gemenii. O incantare!
Cami, ce coincidenta! Pe 2 Mai e ziua finei mele. Sugestie de cadou: incearca sa ii iei o icoana de argint sau un tablou. Acum sunt multe magazine de cadouri si galerii de arta de unde poti gasi. Eu acum ma tot uit dupa tablouri. Nu mai am nimic de cumparat pt apartamentul nou in care ne-am mutat anul trecut, doar ca am niste pereti albi si goi...
Nally, tu esti intotdeauna prima in toata: prima care a nascut acum 4 ani, prima cu 3 bb-i....
Saptamana asta am fost si eu la eco. L-am vazut pe BB si i-am vazut inimioara batand. Ce e sigur e ca e unul singur si ca e un pic mai mic dupa masuratori decat arata calendarul.
Sunt tare somnoroasa. Seara ajung acasa si zac. Nu mi-e greata, dar imi vine sa zac in pat si nu am chef de nimic. Si tot timpul plec in delegatii. Saptamana asta am fost doua zile la Buzau, maine iar plec pana miercuri....si tot asa. La cursuri nu am mai ajuns din sesiune...
Si la noi e frumos si cald. O zbughesc la cumparaturi si la plimbare.
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Samburasul(30.11.2008)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos