Poznasi smecherasi de MAI-IUNIE 04 - Sa ne traiti!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Adevarat a inviat!

Nally, sanatate multa!

La multi ani Dragos!
Alina33, sa-ti traiasca feciorul si sa fie sanatos!

noi am fost plecati la socri in prima zi, ne-am simtit bine, chiar daca Teodor a avut zilele astea febra. Ieri ne-am uitat la filme (seriale si artistice), azi stam relaxati in pat. Afara e urat si ploua...

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Dragos, la multi ani!!!
Sa cresti mare, sanatos!

Nally, multa sanatate!

Carmen, sanatate si ptr. Teo! Ce s-a intamplat?
Aveti liber si azi?

Pupici si sanatate ptr. nazdravani si mamici!

Mamica de Cristian (alias Sensible Boy) & Amélie (alias Demolition Girl)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani Dragos! Alina33 sa-ti traisca feciorasul!

Aici e vreme frumoasa, cald si soare, am fost la padure ieri si a fost f f bine! (doar ca Vlad a cazut cu tot cu scaunel in urzici si s-a cam urzicat pe mana... A tot plans saracu, a tot stat in brate pana in sfarsit i-a trecut!)

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Diana, ce urat! Daca Vlad e la fel de sclifosit precum Iustin (are un talent la vaitat, ma scoate din minti: dar cand imi trece? De ce nu-mi trece acum? de ce m-am lovit? offff!), inteleg ce-ati avut de tras.

Irinusha, crede-ma, nu stiu de la ce e febra. Nici n-am avut puterea sa-i pun termometrul... Un colt de masea? Un virus...atat de repede? nicio saptamana n-a trecut de cand a fost cu febra. Ii curge usor nasul si saliveaza abundent. Vom vedea...

si Iustin mi s-a plans de dureri de burta toata ziua, i-am dat acum pe seara debridat si sper sa fie ok maine.

noapte buna!

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

LA MULTI ANI! Dragos

Buna fetele

Ne-am intors si noi aseara de la munte. A fost frumos si am avut parte si de vreme buna. Ne-am plimbat si am admirat peisajul. Bianca a fost foarte incantata. Am vizitat pestera Dambovicioara si Cetatea Rasnov. Ieri am ajuns ci la tara sa o lasam pe Bia pt ca au vacanta saptamana asta.

la toata lumea

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salutare!

Hop si eu dupa o alta absenta lunga. Azi sunt libera, sotul meu lucreaza, asa ca sunt singura-cuc, ma plictisesc teribil. Mi-ar placea sa colind putin prin magazine, tare mi-ar trebui niste bluzite noi (mai largute putin), dar nu ma incumet sa plec pt ca imi inchipui ca sunt inchise toate.
Ieri am fost la dr, am facut o noua ecografie, bb a crescut considerabil, are acum 4,1 cm, caput, corp, picioruse, manute, ba chiar i-am putut numara degetelele de la manute. Era super-activ, topaia si se rostogolea continuu. Dupa toate masuratorile si calculele are 11 sapt, adica exact cat trebuie.
Urmatoarea programare e in iunie, cand trebuie sa fac si triplul test.
In general ma simt bine, cu exceptia zilelor de Paste cand am fost la Craiova si am fost intr-o indispozitie permanenta, m-au terminat mirosurile de friptura de miel (pe care n-o suport) si Darius care e mai obraznic si mai neascultator ca niciodata, pe zi ce trece devine tot mai rasfatat si mai cocolosit de bunici. Trebuie sa luam masuri cat de curand, situatia se agraveaza.

Fetelor, cu Irinel a mai vorbit cineva? O sa incerc sa-i scriu un mail, sa vedem ce mai fac.

Pupici tuturor! Sa aveti o zi frumoasa si relaxanta!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Buna fetele

Hop si eu si sunt la munca. Ca de fiecare data doar prostii de la revista mea lucreaza in zi de sarbatoare.

Berta sa-ti traisca omuletul din burtica. Pe Darius cand il aduceti aici. Ce ai mai facut cu gradinita?

si va doresc o zi cu mult soare

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
Laureta si Bertha, ma bucur mult ca aveti vesti bune de la ecografie!
Bertha,sper ca nu te superi ca iti spun- avand in vedere ca si al meu este cam la fel, dar nu este prea devreme de luat niste masuri; sa nu devin mai incontrolabili pe masura ce cresc.El stie ca va avea un fratior/o surioara? crezi ca intelege si este gelos?
Sebastian de cand merge la gradinita a mai invatat si el cate ceva de reguli si este muuult mai bine; nu trebuie militarie, dar le trebuie o "disciplina pozitiva" (usor de spus stiu...),ca exista niste reguli si limite pe care trebuie sa le respecte (al meu este mai intelegator acum, dar tot mai are iesiri in care tipa si bate din picioare- oriunde s-ar afla in spatiile publice..vad ca il deranjeaza cand i se atrage atentia ca are comportament mai de bebelus si isi revizuieste atitudinea macar putin timp- ca uita des...)
Nicoleta,carevasazica sarbatoriti prin munca ? nu arunca ...

Noi suntem acum la Poiana Brasov, vremea este frumoasa. noi suntem cam mucosi cu totii (inca din Bucuresti), noaptea trecuta a fost un cosmar pt. mine- dormim toti in aceeasi camera, cand Stefi adormea se trezea urland Sebi (cred ca a avut si un cosmar- urla dupa o masina si ingaima ceva cu "nu se poate!"); adormea Sebi era treaza Stefi si plangea de obosita ce era si ca nu putea adormi din nou.Adormea ea, se trezea iar Sebi- m-au tinut asa cred ca vreo 3 ore.Asta a inceput tocmai cand sa ne culcam noi adultii (ei adormisera devreme seara), destul de tarziu dupa miezul noptii...Acum sunt cheauna de cap...Sebastian este afara si Stefania recupereaza somnul de noapte...Doarme de vreo 2 ore, desi ziua are reprize scurte de somn...
Diseara evadez o ora si jumatate- am programare la masaj cu pietre vulcanice, sper sa nu adorm pe acolo..Nu stiu cu ce se mananca masajul asta (doar dupa ce imi spune numele), dar profit si eu acum ca este tati sa stea cu ei...

Va pupam si va dorim toate cele bune!

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

aaa,am uitat sa mai precizez aspectul cel mai important: mai suntem cu doua familii (una cu un baietel de 5 ani, cealalta cu un baietel de 5 ani si o bebelusa de 1 an si un pic..).
S-au creat aliante,s-au destramat, au fost razboaie..uneori se joaca f. frumos, alteori iti vine sa fugi departe..dar , desi obositor, este frumos sa vezi o asa echipa razboinica...si asta nu este tot, hotelul este plin de familii cu copii, seara zici ca este gradinita la receptie si in sala de mese..S-au imprietenit intre ei (sunt si copii maricei, de scoala generala), fac intreceri pe si se joaca impreuna

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput

Cami Pai iti zic dea acuma sa iti fie de bine masajul. si odihna placuta la noapte. Tin pumnii sa doarma banditii. Cred ca e frumos sa vezi atatia copii la un loc.
Cat despre aliante si razboaie, le mai stiu si eu de acasa. Mai nou ma scoate din minti Stefania care atunci cand area ea interes sau nu are cu cine se juca vine la Bianca, iar apoi cand nu mai vrea sa se joace cu ea ii arunca niste vorbe de imi vine sa o ciufulesc putin.

Mergi la inceput