**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (61)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

Na, pentru ca n-am somn si trebuie sa astept sa se incarce un fisier audio cu o poveste am mai vazut niste poze: pe Rafi de ali cu telecomanda, pe stefan de doxinu la iarba verde si pe david gabriel de didialex cu zambet si dintisori. Hihi, ce scumpici!

Salvati o inimioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Ella, Andreea mea transpira in somn, urla si are extremitati reci, chiar ii ziceam dr noastre ca e rece si ea imi raspunde ca mi se pare (cateodata mi se pare dusa cu pluta dr asta a mea, dar teoretic e buna, adica e la curent cu chestiile noi). Oare ce o fi insemnand? de scrasnit din dinti nu am auzit-o , numai in perioda cand ii cresteau si dintii de sus si cei de jos si probabil nu stia ce sa faca cu ei. Acuma totusi e mai bine,dar eu ma gandeam ca are cosmaruri, si tot asa o gasesc in picioare cu ochii inchisi tinandu-se de pat, dar a mea nu se mai lasa jos, sau daca se lasa se ridica la loc si urla cat o tine gura. oricum eu sar repede ca mi groaza de vecini.

felicitari pentru mersul singurel! si eu astept cu emotie momentul asta, dar tot mi se parea ca numai in filme se ridica asa copiii si se apuca de mers.

Saraca de ea a trans azi un plans de durere ca se vedea, cred ca incepe sa ii sparga maselele, sau se intampla ceva pe acolo. mi se face frica de momentul ala, ca plange de se invineteste si da din manute. Mor de mila ei ... si numai in brate vrea si e tot mai grea ca abia o tin. Am tot plimbat-o pe afara ca macar in carut mai uita, dar nu statea nici acolo mult.

Si uitati ce a facut tata-su cu fata de ziua ei,mi-a chelit-o. ieri eram cam suparata ca nu-mi placea cum ii sta, dar azi mi-a fost draga asa mai cheluta. asta e fixul lui, ca cica se aeriseste capul mai bine, e mai igienic, nu transpira, bla,bla ... de fapt cred ca e stresat sa nu ii cada parul ca lui, degeaba i-am tot explicat ca e fata si nu are cum sa mosteneasca asa ceva de la el si ca daca e o chestie genetica si hormonala degeaba mi-o tunde, dar atunci o trage cu aerisirea ...

Cred ca mai vroaim sa spun ceva ... multumim de urari si ca ne-ati admirat fetita!

Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

La multe lunisoare pentru puiul meu scump!!! Nu-mi vine sa cred ca mai avem putin si facem un anisor!

Maria de Ralucami

Alice de AlexAlice

Alessia Ioana de Lulu26

Bianca Elena de Katthy

Dominic de Mihamora

Darius Andrei de Alina25

Multumim ca ne-ati vazut cum am mers de-a busilea.

Pepsi Multa sanatate va dorim!

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

betty, pt andreea

(scuze de intarziere)

sa fiti sanatosi si sa va bucurati mereu de ea!

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilly love spune:

fetili dragili,
Va salut cu resspecttt!

ehe, Ella draga, chiar cand citeam cascand ultimele postari...pentru ca intru in hopuri din ce in ce mai largi aici la voi...si ma gandeam ce bine daca intram mai des si la timp pt Elteka sa o atentionez cu rubeola/rujeola/pojarelul [cum ca e exclus sa existe febra mare/prelungita la bb DOAR de la dinti]...sau sa mai comentez si eu cum e cu betisoarele de urechi [pe care eu le folosesc la C dupa fiecare spalat pe cap adica la cel putin 2 zile]...hopa intrebi de mine! m-a coplesit o stare de bine [serios!] - si aici mi-aduc aminte de Chris care se bucura copilareste din acelasi motiv - apropo, mai sa zici ca esti copilul naturii, mai Chris! numai despre floricele, peisaje ...unde sunt: cainele enervant, gardul lipsa, rasadurile tzopaite,frigul din casa,...?!hah? sa-ti traiasca piticutii tai fermecati si sa aveti o viata de basm impreuna! LMA pt D!
Boon, ce sa mai scriu mai rpd, ca nici nu mai stiu si iar sar peste lucruri pe care as fi vrut sa vi le impartasesc si eu...in fine, mi-aduc eu aminte...
Azi i-am luat primele ghetute lui C, rosii, ca n-aveau modelul si de baietei; e intrigat si trage de ele pana le scoate si le baga-n gura; deci mesajul: mama, da-mi-le [oh, din gama m-am prostit acasa, ma tot intreb cum sa ortografiez...] doar afara, in carut, ca intr-adevar, e stupid sa-mi pui 3 perechi de sosete din ratiuni de :"n-am nevoie inca...dar totusi ploua "...am dat 15 RON pe ele! -v-am pus o poza - plastic curat, evident, dar chiar m-am simtit prost brusc ca n-are si baietu meu macar o pareche..
cand va aud pe voi cu cinspe mii de perechi care mai de care plus talonete, rigide, moi, flexibile...oh, stiu ca atunci cand va avea mersul stabil voi intra si eu in gasca voastra asa ca stau pe-aproape si citesc cu carnetel langa mine!
ma bucur ca nu mi-a racit, e ok, l-am testat in week-end cu mers la tara si stat in gradi pe patura si mers la matusa racita...pana acum e ok, desi am stat cu ghimpetzel..ii mai dau, preventiv, cand mi-aduc aminte, o doza de oscilococcinum pe burta goala, probabil il ajuta; sper sa-l tina
il iubesc de nu mai pot; asta nu inseamna ca viata mea nu s-a schimbat radical; e altfel; si nu poti sti asta decat traind maternitatea; din pacate nu ai cum sa experimentezi un pic inainte si apoi sa zici, da , e de mine, sau nu e; pot s-o fac, nu pot s-o fac. E foarte greu, cel mai mult ma sperie teama [daca pot spune asa] pe care o simt acut cand ma gandesc ca el e in grija mea, ca lui nu trebuie sa i se intample nimic rau si ca orice potentiala, posibila durere a lui are la mine efect de dezastru - nu dorm, nu inghit, nu stau, mi-e frica. In fine, cred ca si firea mea puternic emotionala ma lasa asa usor prada

Asssa, si ca sa va mai povestesc: aveti grija, daca vreti bb 2/3, daca va iese testul pozitiv, nu va culcati pe o ureche, urmariti cu atentie semnele corpului, daca aveti sangerare suspeca aspect/consistenta, mergeti la medic si faceti echo! transvaginal! e ff important sa se confirme prezenta in uter[ am stat 9 zile in spital pt sarcina ectopica, fara interventie laparo, doar medicatie-asta pt ca am semnalat ceva in neregula si m-am aruncat in camera de garda!- asta ca sa vedeti ca o parte din absenta a fost si cu motiv
eu nu am vrut bb2 acum, a fost neglijenta din partea mea [si e un gand care ma cam bantuie..cum ca bb2 a simtit]
edit: ce vreau sigur sa va mai scriu este faptul ca e bine ca atunci cand aveti un feeling ca nu e in regula ceva, la voi sau la bb, mai mergeti la un medic, sau la camera de garda a altui spital, e f important sa ai un diagnostic corect si din vreme pus
Si scriu asta pt ca in noaptea dinaintea internarii, a fost asa: la cam de garda: echo abdominal - nu se vede nimic, test pozitiv, sa stau internata pt ce? sa fac echo de-abia a2-a zi? Nu, am refuzat, m-am dus in toiul noptii la Euroclinic- acolo o desteapta de drta careia vreau sa-i fac reclamatie mi-a spus la echo transvag ca nu se vede nimic si tot o dadea cu uterasu-n sus, uterasu-n jos..a doua zi am revenit si m-am internat la municipal, confirmare pe 2 echo transvag si ...chin plus asteptare
Acum sunt bine, dar am o teama imensa

v-am pupat, mai scriu eu

Andreea
My baby
http://good-times.webshots.com/album/560327865NfDFnL

IONUT are mare nevoie de noi http://seek-on.com/wpmu/ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

Lulu26, pentru Alessia Ioana

Mihamora, pentru Dominic

Kid, pentru Mihail Vladimir

Alina25, pentru Darius Andrei

Katthy , pentru Bianca Elena

Ralucami, pentru Maria

AlexAlice, pentru Alice

Paky

Chowpersa

Pozici Mirunica

Miruna Maria, 5 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

lilly love Felicitari!!! Sarcina usoara! (Sper ca am inteles bine )
Si eu imi doresc foarte mult bebe2, dar la noi e mare problema de spatiu, asa ca momentan iese din discutie.

La multi ani cu multa sanatate si numai bucurii!!!

Chowpersa

Paky

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Lilly looooooooooooooove
Clarifica, te rog, mesajul, ca l-am citit si aseara si acum si nu stiu cum sa reactionez!

Asa e, daca as fi avut cartea de bebei cu mine...macar nu ma stresam asa rau... Cum zici tu, fiecare problema a lui devine o catastrofa. Mai scrisese cineva pe aici de un baietel care a murit din senin...zilele alea am crezut c-o iau razna de griji, mai ales ca el n-a fost racit, nu tuseste, n-a mai avut febra. Pojarul e relativ banal, numai ca, din lipsa de experienta, multe chestii obisnuite m-au dat peste cap anul asta... Data viitoare stiu mai bine

Liviana, Didi
Va rog sa nu mai povestiti asa frumos, ca ieri citind de-ale voastre am inceput sa discut cu sotulache despre o fetita cu codita

Ramo
L-am vazut si eu pe nazdravanul tau pe leagan. Si pe tine...ce slaba esti!!

Ella draga
Super bluzita cu mesaj!!!! Si cum doarme Bob!!!!!!! Tare frumos e imbracat in parc!!! Voiam sa ii mai iau si eu una alta din UK la inceput de mai, dar am o "chemare" in Polonia, asa ca va merge taica-su singur, asa ca va trebui sa-i listez de pe net daca vreau ceva neaparat...

Kid
Haios juniorul!

Betty
Ti-am vazut Chelioara, e scumpa. Pai ea avea un par inainte...daca ar fi sa creasca numai dupa cat il rad, io (si Ella) ar trebui sa-i radem pana merg in armata

Mihamora
Ce mai faceti? cavalerul!

Cristinamaria
Cum e cu fatboy?

Motanneluuuuuuuuuuuu'
Ce mai faceti?

Chiqui
Poze noi! Vesti! Cum e Livioara Galbioara??

Poohy
Nu mai pui niste pozici cu Pufarina?? Mi-e dor!

Mamica lui ELIAS , 31.05.2007

POZE cu Elias, sau (ex)DOLOFANEL - Fat Frumos care nu mai e nici Gras nici Chel

Portugalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Vreau sa-mi cer scuze pt mesajul meu care a aparut ieri de 2 ori.A fost din vina net-ului care ba merge, ba nu merge!

Urez si eu LA MULTE LUNICI SARBATORITILOR DE AZI!

CHRIS, ai spus asa de frumos ceea ce simti pt pitica ta ca m-ai emotionat rau de tot!sa-ti traiasca ink o data!

Madi, eu am avut dureri cumplite de coloana de la 3 luni de la nastere pana acm vreo 2 luni.Au trecut brusc!Si erau exact in locul unde a fost facuta epidurala!Abia ma dadeam jos din pat noaptea sa-l alaptez pe David.Acum am ramas cu ceva dureri de mijloc.

si....cred ca ne apar dintisorii!De ieri face kk f moale si f des iar azi noapte mi-a facut febra 38.Parca se simte ceva acolo dar nu-mi dau seama prea bine.Acum e bine, nu are febra.....nu vad de la ce ar fi altceva ca abia am trecut de boala de 1 sapt jumate.Roade tot ce prinde, ne roade degetele noastre...da tot timpul sa muste ceva....cred ca apar dintii, sper!Doar nu ne-o prinde Anul fara dinti!

Unde gasesc si eu opritoare de sertare?Ca n-am gasit la Ikea, la Baby Expo.

Pupici la capsunici!

Alyna @
DAVID(22 Aprilie 2007)

PAPA BUN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudorcatalin spune:

Lulu26 pentru Alessia Ioana

Mihamora pentru Dominic

Kid pentru Mihail Vladimir

Alina25 pentru Darius Andrei

Katthy pentru Bianca Elena

Ralucami pentru Maria

AlexAlice pentru Alice

Paky

Chowpersa

mamaaaa ,Pepsi, ce nasol tb sa fie pt tine (mai ales ca tu esti "stalpul"), sa fie toata casa bolnava,multa sanatate va doresc la toti

magda,mama lui Tudor Catalin

pozeTudor

Mergi la inceput