**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (61)
Raspunsuri - Pagina 20
timur spune:
Va rog, spuneti-mi cum le faceti puiutilor ciorbita de perisoare? Ca pt adulti, exceptie fiind sarea?
DidiAlex spune:
quote:
Originally posted by timur
Va rog, spuneti-mi cum le faceti puiutilor ciorbita de perisoare? Ca pt adulti, exceptie fiind sarea?
Laura, mami de Bogdan Alexandru (16.06.2007)
da, io am pus carne de curcan/vita
mierea de la 1 an
DidiAlex spune:
quote:
Originally posted by carrie
fetelor, am admirat capsunicile, numai bune de dulceata
Sofi continua cu febra de ieri scade la antitermic apoi iar 39...am fost la control si nu are nimik altceva.ati patit cumva asa ceva de la dinti?ca o dor rau si are gingiile rosii...
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
CRACIUNITELE SCUMPE
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
acu am vazut intrebarea si-s in viteza.
la sfarsitul cap trecut SUNT prezentate mai multe diverse tipuri de stari febrile. Vezi daca coincide vreuna.
cum mai e Sofi?
carstea spune:
Fetelor eu plec la un training pt 2 zile asa ca nu o sa va mai citesc.In plus, ramane puiul singur cu tata si bunica deci ....stiti ce e in sufletul meu.
Va pup !
La multi ani MINIUTA!
POZE rares(7 mai 2007)
bepanthen 100g -cateva tuburi de vanzare
Madi spune:
quote:
Originally posted by timur
Laura, mami de Bogdan Alexandru (16.06.2007)
Eu, deocamdata, am facut perisoarele doar cu galbenus.
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
kid spune:
La multi ani!!! Multa sanatate si numai bucurii!!!
Miniuta
Arthurana
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
bettyR spune:
Lavini, normal ca o sa mergem tot timpul cu ea la control, suntem tare suparati, mai ales ca e fata. Acuma sunt care zic ca nu o sa se indrepte, altii ca da. Ne-am gandit si la corset, dupa 2 ani, daca nu isi revine. Am inteles ca voi faceti injectabil? de unde ati reusit sa faceti rost? noua ne-a spus ca nu se mai face si ca o sa mareasca doza de vigantol in functie de cum ies analizele. As fi fost mai linistita parca cu tratament injectabil.
Mie mi ciuda pe dr de familie ca nu a vazut nimic si pe mine ca am amanat, ca eu am observat la 9 luni si mi-a zis sa ii dau 3 pic si ca isi revine, si o alta dr mi-a zis ca numai dupa 1 an se intervine ca i se inchide fontanela. Dar am vazut ca nu se intampla nimic si parca calca si stramb si am cerut trimitere la cluj. noua ne-a mai zis ca nu are nimic la picioare, f putin curbat unul, dar sa nu o mai pun deloc in picioare o vreme, sa o mai pacalesc in brate in carut. mi mila de ea ca de ieri se ridica in picioare singura din 4 labe si sigur va merge in curand, ca face cativa pasi. Dar o voi plimba in carut pe afara sa mai uite de mers. Avem emotii pentru rezultate, sper sa nu fie tare grav.
Ioana, multumesc ca ai pus intrebarea.
florentina, ai dreptate si am vazut ca azi i-am dat mai putin lapte si a mai mancat cate ceva. Nu am mai insistat in ultima vreme cu mancarea din cauza ca a facut rosu in gat de 2 ori, unul dupa altul si plangea si nu putea inghiti mancarea si atunci ii dadeam lapte, si s-a invatat asa, mai ales ca nu era ea f mancacioasa nici inainte.
Si da, are f multi nervisori daca nu facem cum vrea ea, si mi-a fost rusine la spital, ca zbiara cat o tine gura daca nu o lasi unde ii trebuie, adica sa intre in orice incapere, sa inchida/deschida orice usa, trage de lucrurile oamenilor, vrea jucariile altor copii ...
m-au trecut toate transpiratiile si pe mine si pe sotul cat am tinut-o in brate si i-am tot aratat afise, desene, pliante, nu sta o secunda locului. Am zis ca trebuie sa fac ceva in sensul asta, dar nu stiu cum la varsta asta ca-s si f curiosi si nu pricep tare multe. Adica inteleg ca nu trebuie in anume loc, dar nu pricep de ce si curiozitatea ii mai mare.
elteka, sa stii ca-s alintati si fac circ sa scape de mancare, asa am observat.
Azi a dat semne ca ii este foame pe la 9:30, dupa ce bause 200 ml lapte la 6, am pus-o in scaunel cu urletele de rigoare, dar nu a deschis gura si s-a apucat de plans. Am dat-o jos si am lasat-o la joaca, peste un ceas iar a cerut papa. De data asta din tot ce i-am oferit, a vrut mandarina, care i-am dat numai asa si a mancat 3 feliute.I-am facut totusi 60ml de lapte ca mi-era sa nu faca acid la stomac si s-a culcat. Pe la 12 jumate, iar plangea de foame, a luat din nou cateva gurite si s-a pus pe plans. I-am dat pace si am dus-o afara, si tot asa din 2 in 2 ore a tot mancat cate un pic. S-a adunat cate ceva si maine incerc sa o las 3-4 ore,dar cum mananca cateva gurite i se face repede foame si plange si se agita. Dar am vazut ca face circ intr-adevar ca sa ma impresioneze si sa nu ii mai dau,si apoi isi astepta laptele si daca vede ca nu vine, nu mai plange cand o pun in scaunel si tot mai mananca un pic. Pe la 6 era rupta de foame si a mancat jumatate de banana si o jumatate de biscuite.Dar clar mancare si mai ales cu carne nu ii place tare mult.
Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
miniuta spune:
buna seara si de la noi. in primul rand, multumesc tuturor de urarile de la multi ani! .
am scris aseara un mesaj luuung si chiar inainte sa termin l-am pierdut, asa, ca tot nu scrisesem de o vesnicie si reusisem sa fac un carnat bun. o iau de la capat azi, poate am mai mult noroc.
sobi, noi i-am luat lui david scaun de la römer, classic line, cu isofix (deh, sa-si faca si sotiunea damblaua). mi se pare foarte comod, mare, cu multe optiuni de pozitionat, cand doarme nu mi se pare deloc ca se chinuie. mi-a placut mult cum e facut in partea de sus, la aparatorile de la cap, mai mult decat cele de la maxicosi.
cu intarziere dar din toata inima un mare La multi ani! pentru daphnica! sa ai parte de multe lucruri bune in viata si sa-ti bucuri (si) parintii.
timur, vad ca si tu ai o "gramada de ajutor" cand vine vorba de pici. sa-ti spun eu una buna. eram acasa la mama, care dornica sa ma ajute s-a oferit sa stea cu david ca sa iau si eu micul dejun cu al meu sot in liniste. taica-meu, desi a auzit-o, striga din dormitor: unde e cafeaua mea??? o astept aici!!!". mi-e pierit instant pofta de masa.... e vorba de tata si eu ma mai plang de socrela
elteka, ma intrebai cum mai e david si daca sta bine in fund acum. sta foarte bine, sta foarte bine si in picioare, se ridica peste tot unde se poate sprijini de ceva, si chiar pune pasi daca il ajuta cineva. cu premergatorul de la vtech nu prea avem succes din cauza ca ala e prea rapid (inca) pentru el. ma gandesc sa-l duc cu el in curte, poate nu mai aluneca asa rapid pe iarba. david am am dupa mine, si uneori ii iese chiar ham. ca asa ii zic eu zilnic la masa, ca sa faca gura mare (bine, asta pe langa multe cantecele si alte maimutareli). am vazut pozele cu elias dragutzul, avem si noi plovaras cu dungi de la zara, dar eu i-am luat unul cu dungi rosii, de la fetite. de unde i-am luat si geaca rosie, ca m-am saturat de haine albastre sau bej.
ella, am vazut tricoul portocaliu al lui bobita si m-am gandit ca de fapt asa trebuia inscriptionate toate tricourile de capsunele (or mai fi si exceptii, dar nu multe, cred).
kid, am vazut filmuletul cu piticul mergand in patru labe. al meu nu avea sanse sa participe, ca se plictiseste repede de mersul asa si se intoarce repede la taratul ca soldatii. dar tare imi place cand merge ca un catelus.
vas, mi se pare asa frumos ca te apuci sa ii scris elisei un jurnal...am vrut si eu, dar mereu am preferat sa citesc decat sa scriu. mi-e tare teama de cuvintele nepotrivite...
pepsi, sper ca intre timp sunteti toti sanatosi! la voi e "ori toti ori nici unul", nu?
madi, pe mine nu ma doare locul in care mi s-a facut anestezia, in schimb pana mai de curand m-a durut crunt epiziotomia. am intrebat la un moment dat pe aici, dar se pare ca nu prea mai sunt ghinioniste.
lavini, si eu i-am dat lui david avocado, citisem despre el o gramada de chestii bune....david a si mancat cu placere amestecul cu iaurt, dar e drept ca nu a primit decat de vreo trei ori, ca si aici nu gasesc decat fructe tari...si pana se coc dureaza mult.
didialex, de cateva zile ma tot gandesc sa-ti rescriu mail-ul ala de nu mai ajunge la tine. ce ma enerveaza ca unele ajung si altele nu....sper sa trec curand si la fapte de la intentii.
lilly love, tare rau imi pare pentru pierderea suferita.
mica, am vazut filmuletul de la concurs, dar recunosc, mai tare imi place cel in care maya bate din palme si tu ii spui "braaavooo". stiu ca ti se tot spune, dar o repet si eu: are niste ochi tare frumosi.
ramona, desi e cam tarziu, LA MULTI ANI! si multe multe bucurii.
doxinu, noi nu i-am luat nimic lui david de craciun pentru ca oricum nu intelege inca nimic din toata povestea asta, si pe aceeasi idee o sa mergem si acum de pasti. la anul insa se schimba povestea!
carstea, v-ati adaptat rapid! englezii si nemtii sunt renumiti pentru concediile din spania! sa va distrati si odihniti!
florentina roman, al meu cu siguranta are nervisori. si ma tem de ziua in care o sa inceapa sa se tavaleasca pe jos...dar vorba lui tata. "exista medicamete!". noi cand suntem suparati il amenintam ca daca nu e cuminte in ducem in cantonament in romania la bunicul (tata). asta e amenintarea suprema, dar eu stiu sigur sigur ca nu o sa-l duc niciodata.
bettyR, doamne, cat mai tragi si tu cu piticoata ta. si cu masa, si cu altele...sa va treaca repede repede!!!!
no ca am gatat un capitol. va pup si va doresc un week-end minunat, fara bolesnite si fara stress.
mamica lui david(21.05.2007)