**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (61)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
Madi spune:
Nicoll, pentru Leon (uau, deja un an si o luna)
Bogalina , pentru Teodor
Piticasigogosica , pentru Cosmin Cristian
Yoyoyo , pentru Octavian Andrei
Miniuta
Arthurana
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
lbelciug spune:
LA Multi Ani, Miniuta si Arthurana! Sa fiti fericite si sanatoase!
Fetele, mai stiti ceva de Arthurana? Ce-o mai fi facand?
Florentina,Tamara merci pt retete. Voi incerca si eu.
Florentina, cat ati fost plecati ambii copii au dormit la socri? Ziua nu e problema, unul e la cresa si altul cu bona - dar noaptea? Am temeri - nu stiu daca soacra-mea se va descurca noaptea cu amandoi...
Hehe, Irinusha, si M se pune pe B. Da, la Matei ma refeream cu olita. Azi noapte a fost f bine, a facut doar o data la olita, dar i-am redus si lichidele seara.
ELTEKA, nu mai lasa baiatul sa manance nisip. Am vazut cazuri de enterocolite de la mizeriile ingurgitate o data cu nisipul. Ma rog, asta in Ro, nu stiu cat e de curat la voi... Lamureste-ma si pe mine pls de ce stai tu acum in Estonia? Resedinta de baza nu ar trebui sa fie Ro?
betty, Elteka, eu nu va sfatuiesc sa le dati vitamine-pastile copiilor. E mai bine sa-si ia din alimente, treptat. O oarece anemie (nu ma refer si la rahitism) e normala la varsta asta si deci nu trebuie privita ca o problema.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Poze din APRILIE-Mai
Matei la 3 ani
timur spune:
Mary_lou ce probleme aveti la ochisori?
Noi am fost azi la dr la vizita de 10 luni si avem 9.100 kg. Ca noutati de papa: peste (salau sau pastrav), bucatele de paine cu unt si miere/sunca de praga. Pot sa-i fac ciorbite cu carnita fiarta cu legume si borsuri. Voi ce bors puneti la ciorbita?
In lel cu vitaminele, piciul meu a luat acum 2 luni Pikovit. Si el e evazat.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioana13/Ioana13.jpg)
Ioana13 spune:
BettyR acum am pus on-line intrebare despre dr.. o sa iti dau niste raspunsuri deseara. Eu am fost la un control cu P la Medstar la Sorin Andreica, are simbata program acolo, dar el e neonatolog... pina la 1 an are competenta. Voi aveti aproape un an..
revin deseara
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Madi spune:
quote:
Originally posted by timur
Mary_lou ce probleme aveti la ochisori?
Noi am fost azi la dr la vizita de 10 luni si avem 9.100 kg. Ca noutati de papa: peste (salau sau pastrav), bucatele de paine cu unt si miere/sunca de praga.
Laura, mami de Bogdan Alexandru (16.06.2007)
Timur dar nu e totusi prea devreme pentru miere si sunca de praga?! Mie mi-a spus pediatra sa ii dau miere dupa un an (poate sa faca botulism de la miere) si mezeluri dupa 3 ani.
Madi si
![](copilas.gif)
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
tudorcatalin spune:
Nicoll, pentru Leon
Bogalina , pentru Teodor
Piticasigogosica , pentru Cosmin Cristian
Yoyoyo , pentru Octavian Andrei
si pentru mamicile
Miniuta
Arthurana
Magda,mama lui Tudor Catalin
pozeTudor
Florentina Roman spune:
Liviana, a venit soacra la noi si a ramas si bona peste noapte, fiecare cu cate un copil in camere diferite, altfel Cip nu doarme daca-l vede pe Tudor.
Cand am demarat la T operatiunea olita aveam un fel de scutece-paturele de unica folosinta pe care le puneam pe pat, am salvat in felul asta salteaua.
Timur, eu cumpar bors la sticla din Carefoure, e bun.
Bety, daca-i dai laptele imediat dupa ce papa mancarea e normal sa ia doar cateva lingurite, s-a prins ca daca refuza primeste apoi laptic. Am patit-o cu Tudor la fel si s-a dat pe brazda dupa ce am inceput sa-i dau laptele cam la o ora dupa masa solida.
Ai vostri copii au nervisori? Al meu nu stiu ce are de o spt, se supara imediat si tipa cat poate daca nu facem cum vrea el. Cearta cu Tudor ptr masinute era parfum pe langa ce face acum. Aseara chiar a facut o faza haioasa, ca s-a lovit cu un camion in timp ce-l plimba si dupa ce l-am linistit si l-am lasat iar jos, s-a dus glont la el(la camion) si i-a tras una de nu s-a vazut!
Madi spune:
quote:
Originally posted by Florentina Roman
Ai vostri copii au nervisori? Al meu nu stiu ce are de o spt, se supara imediat si tipa cat poate daca nu facem cum vrea el. Cearta cu Tudor ptr masinute era parfum pe langa ce face acum. Aseara chiar a facut o faza haioasa, ca s-a lovit cu un camion in timp ce-l plimba si dupa ce l-am linistit si l-am lasat iar jos, s-a dus glont la el(la camion) si i-a tras una de nu s-a vazut!
Florentina, mamica lui Tudor Ioan(5.07.2002)si a lui Matei Ciprian(22.05.2007)
Florentina si Ana se infurie pe jucarii sau haine (in special, cand ii puneam caciula, dar se mai enerveaza si pe bretelele de la salopeta etc), ca sa nu spun ca se supara pe mine cand o pun la schimbat si ea are treaba!
![](icon_smile_big.gif)
Madi si
![](copilas.gif)
Asa creste Ana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/doxinu/doxinu.jpg)
doxinu spune:
Io ii dau corbita cu bors de casa lui Stefan si ii place tare mult.Cu mezelurile si noua ne-a zis dr pana la 3 ani sa asteptam caci are timp o viata sa pape.Mierea ,sarea si zaharul dupa 1 an.Io cred ca nu este regula.Fiecare face ce crede ca este mai bine pentru puiul ei!
Fetele care ati dat spanac ,cum l=ati preparat?Ne-a zis dr. ca putem sa-l papam cu ou insa nu stiu cum sa-l gatesc
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan