**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (61)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by mary_lou

Madi,
chiar am si eu aceeasi problema ca a ta,de vreo luna ma doare rau locul unde am avut montata epidurala,mersul la sala chiar mi-a accentuat durerea.Chiar aveam perioade cand ma durea rau,am fost la dr si mi-a interzis sala si ma ung in fiecare zi cu bengay asociat cu un usor masaj;acum mi-a mai trecut dar tot ma supara

Patrick
Mary,mami de Patrick Andrei(14.06.2007)

Mary_lou sa stii ca si pe mine ma durea mai mult cand faceam gimnastica, mai ales exercitiul de care scriam acolo. O sa incerc si eu sa ma ung cu ceva antiinflamator, sa vad ce se intampla, ca inca nu am reusit sa ajung la doctor. Tu la ce doctor ai fost?

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

fetelor, am admirat capsunicile, numai bune de dulceata

Sofi continua cu febra de ieri scade la antitermic apoi iar 39...am fost la control si nu are nimik altceva.ati patit cumva asa ceva de la dinti?ca o dor rau si are gingiile rosii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by ELTEKA

Madi
Te mai intreb o nebunie: Cate gauri are? Iese usor lichidul? Supapa e demontabila? Tuguiul e rigid sau flexibil? Ca din Avent trag eu si nu prea iese... Multumesc
Mamica lui ELIAS , 31.05.2007

POZE cu Elias, sau (ex)DOLOFANEL - Fat Frumos care nu mai e nici Gras nici Chel

Elias la 10 luni

Elteka are 3 gauri(edit: acum vad ce a iesitNu Elteka, ci cana are 3 gauri. Sper sa nu te superi pe mine ca am omis o virgula si mi-am permis sa glumesc). Supapa e demontabila si are doua variante: slow si fast. Eu i-am pus-o cu fast. Iese destul de usor lichidul prin ea, dar totusi trebuie sa faca si putin efort sa traga. Ciocul e rigid, dar este imbracat cu un cauciuc/plastic mai moale. Ana e tare incantata si ca poate musca din el (e deja plin de urme de dinti).

Ce haios e Elias cand rade si i se vede dintisorul de jos!!

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Elteka i-am luat io lui STEFAN si ii place tare mult tot de la NUBY.Este de plastic sticluta iar picuratorul de silicon.Io am vrut neaparat sa-i iau cu picurator de silicon ca dr. imi zicea ca cel de plastic ii raneste la gingii.Nu am incercat si am cautat cu silicon.Bea din ea de nu am treaba.ii las sticluta pe covor si cand vrea se serveste

Cu papa asa ziceam si io ca nu mai mananca si acum papa de....da la san nu renunta e asa desert.Ai rabdare ca si mie imi venea sa urlu cand stramba din nas si ma scuipa.Acum papa bine 2 mese fara sa mai ceara san.Cere la 2 ore dupa masa solida.Sa nu flamanzesti copilul ca vine Pepsica cu batul la tine

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

Nicoll, pentru Leon

Bogalina , pentru Teodor

Piticasigogosica , pentru Cosmin Cristian

Yoyoyo , pentru Octavian Andrei

Miniuta

Arthurana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Draga Miniuta

Draga Arthurana

Sa fiti sanatoase si vesele!

Mamica lui ELIAS , 31.05.2007

POZE cu Elias, sau (ex)DOLOFANEL - Fat Frumos care nu mai e nici Gras nici Chel

Elias la 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Iar mi-a dat trezirea andreea la 6. Clara treaba ca si-a schimbat programul.

Elteka, inainte asa manca si andreea, max 300gr pe zi, cu circ mare, si evident numai ce ii placea, altfel nu inghitea,plangea si statea cu gura deschisa sa ii cada mancarea jos . (asa face daca ii dau cartofi de ex). Dar in ultima vreme, cam o luna, si-a tot redus preferintele, si portiile, mai manca fructe, adica mar si para, banana nu stiu ce are dar nu mai vrea deloc si inainte musca din ea. A ajuns de cateva zile sa nu mai vrea deloc mancare. drept ca eu am zis sa nu mai insist, sa incerc sa o fac sa vrea ea singura sa manance, fara circ si jucarii, dar vad ca nu tine. eu mi-am zis sa nu stresez copilul si sa nu capete aversiune fata de mancare. ii tot pun pe tava mancare bucatele, dar nu duce la gura, numai painea, restul le arunca pe jos. I-am lasat sa isi bage mainile sa vad daca nu se linge, vezi de treaba cand se vede murdara tare pe maini plange si se uita mirata la ele.
Acum sa vad ce valori ies la analize, poate are si carente si de asta nu are pofta de mancare. De vitamine, mie mi-a dat un dr bun din cluj, Miu , www.pcfarm.ro/produs/1004/VITAM-SIROP" target="_blank">VITAM , dar nu am putut sa ii dau ca nu le vrea, si cum sa i le bag fortat pe gat zi de zi, mi se pare nebunie. Scrie ca se dau si la nou-nascuti si nu au coloranti sau alte prostii, dar mi-a zis ca trebuie data o sticluta ca sa aiba efect.
Sincer habar nu am cum sa o determin sa manance, o sa ma reapuc de cantat ca asa mai lua cateva gurite si o sa ii dau lapte mai putin, vreo 600ml,in loc de 900 cat bea acum. Si eu ziceam ca astept sa faca anul sa trec la masuri mai drastice.

Daca gasesti metode de imblanzit taurasii sa imi spui si mie. A mea e f rasfatata si nu stie de nici o interdictie. Si de se loveste tot se mai duce o data. de ex, deschide CD-ul de la calc si apoi il impinge si isi prinde degetelele, degeaba plange si ii explic ca se loveste ca tot trebuie sa si le prinda de vreo 3-4 ori ca sa renunte.

Ioana, am fost la Ichim Gabriela de la Pediatrie III, la ea ne-a trimis ortopedul.Dupa ce am rezultatele de la analize vreau sa mai cer si o alta parere. Daca mai stii un pediatru bun din cluj te rog sa imi spui. Eu ma gandeam sa merg tot la Miu. Eu nu cred ca le dauneaza laptele, mai degraba cred ca a vrut sa ma sperie ca sa ma determine sa ii dau mancare, ca intr-adevar pot avea carente. Daca al tau mananca si mancare e bine, nu cred ca este vreun motiv de ingrijorare.

Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

LA multe lunici sarbatoritilor de azi!

Nicoll, pentru Leon

Bogalina , pentru Teodor

Piticasigogosica , pentru Cosmin Cristian

Yoyoyo , pentru Octavian Andrei

Si pentru sarbatoritele noastre,sa fiti sanatoase si sa va bucurati de comorile voastre!

Miniuta

Arthurana

Elteka acum sper sa mearga

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Betty, eu nu cred ca le dauneaza laptele. Mara bea in jur de 450-500 ml pe zi, iar pediatra ei a fost multumita cand i-am zis. Am citit in "Mama si copilul" ca, oricum, de la varsta sta copiii incep sa refuze laptele, adica beau mai putin. Probabil dr tau a vrut sa spuna ca laptele nu-i mai asigura necesarul de vit si minerale asa cum ii asigura la varste mai mici, ci ar trebui sa manance mai multe legume/fructe/carne etc. Dar nu cred ca ii face rau laptele, doar ca, band mai mult lapte, se satura si nu mai mananca din celelalte.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

La multi ani, Miniuta!
La multi ani, Arthurana!
Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de puiutii vostri!

Am mai scris aseara un mesaj da nush ce s-a intamplat cu el ca nu s-a postat, asa ca zic acu pe scurt:
Elteka, am vazut pozele cu Elias, e asa un dulce, imi place cum isi tine buzita de jos si i se vede dintisorul cel nastrusnic.Am observat ca si Bob de Ella are un mod specific de a tine suzeta ghidus intr-o parte, si cred ca majoritatea copiilor au cate o chestie din asta.Al meu isi pune varful limbii in cerul gurii si sta asa un timp, culmea e ca il mai si amuza...

Betty, citeam de problemuta voastra cu rahitismul, ai mare grija cu chestia asta, du-te cu ea la control si luati masuri, e pacat sa ramana cu urme ca e domnisoara si trebuie sa arate bine.Si noi ne luptam cu problema coastelor eavzate, de cand facem injectabil nu s-a marit defectul, nici nu o sa dispara din pacate, dar sper ca in timp, punand ceva carnita pe el si practicand sport(mi-am propus sa il duc la inot, nu de performanta, ci pt a-si dezvolta musculatura) sa nu se mai vada.Chiar daca e baiat, tot nu mi-ar place sa il vad asa "evazat"...

Lavinia si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput