**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (61)
Raspunsuri - Pagina 15
Ninutza spune:
Eseea, pentru Lara Georgia un anisor
Tudorcatalin, pentru Tudor Catalin
Michigan, pentru Octavian Andrei
doxinu spune:
LA multe lunici pentru capsuneii care azi se indreapta vretiginos psre 1 anisor!
Eseea, pentru Lara Georgia un anisor
Tudorcatalin, pentru Tudor Catalin
Michigan, pentru Octavian Andrei
Mica super filmuletul!
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
business spune:
mica,felicitari pentru mersul prin casa singurica!Super dulce Maya!
Si noi asteptam cu nerabdare primii pasi dar deocamdata suntem la capitolul mers de manuta...voi ne-ati intrecut!
Am vazut ca Maya s-a nascut la ora 10.35.Rihanna s-a nascut la 12.20.
O zi minunata va doresc si cu mult soare!
DidiAlex spune:
Draga Liv, aseara imi ziceam ca iti este greu sa stai mereu intre ei, si am patit-o io.mi l-a pocnit r de numai :)
Mica, superba piticutza !!
Elteka, am vazut pozele 10 luni. eheeee.. ce cand le astept. ce atent studiaza jucarelele si se joaca in nisip.
Timur, tu nu ai gresit cu nimik dar daca scrii pe forum ceva care contine ...m---u-i--e, ma scuzati fetelor dar trebe sa ii explic fetei fenomenul ca ai zice ca esti in zona crepusculara, iti transforma automat in ia o pauza , tu presupun ca ai scris...Cre-mu-i-esc..
in alta ordine de idei, pediatra mea spus ca pana la 1 an sa il las in pace, ca nu exista fitmoza.
[red][lililove/red],
Pepsica, e mai binisor..dar o las pe ea sa va scrie :) gura-sparta ce-s.
Cristina maria ca tot ne lasi cu okii in soare am avut ocazia sa te gasesc in niste poze cu nepotzelul tau Matei. Hi hi hi...cu Rares nu te-am vazut...
iti aduci aminte ca te-am intrebat si de pozele de la intalneala din 5 martie ?!
Cum se impaca Rares cu Matei?
Graviduta spune:
Mica, ce pitic umblaret si vorbaret ai! Sa-ti traiasca! Am vazut o masuta de activitati interesanta. Poti sa-mi spui ce marca e? (poate ai mai spus, dar n-am fost pe faza)
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
ELTEKA spune:
Didi
De dimineata ma pui la exercitii de supozitii si deductii
Care gura sparta? Care Matei?
N-am pus poze pana acum ca nu am, nu mai sta deloc sa-l pozez, imediat pune capul in pamant si pandeste pana dispare aparatul
Am vazut pozele tale insa n-am apucat sa scriu. Mare veselie e la tine! Si Robert e un frumos, cum isi tine el ochelarii de soare, exact ca tine. David e tare scump, cred ca e alt temperament...si asta ma face curioasa: cum o fi un/o al doilea???
Ma uit la fetele prietenilor nostri: cea mare, fiindca i-au dat foarte multa atentie, nu sta singura deloc, mereu vrea sa-i citesti, vine si te pune sa te joci cu ea (are 3 ani). Cea mica e asa linistita si zambareata, nu stie cum sa-ti faca pe plac... Io deja studiez carti pe amazon , supernanny si altele din aceeasi categorie, ca mi se pare ca al meu se cam intrece cu gluma. Citeam ieri Cookie Magazine (ca imi ridica moralul din cauza de optimism/ton american) si zicea un nene designer cu o fetita de 1,8 ani ca el e mai strict si crede ca , copii au nevoie de un lider decisiv asa cum au nevoie de rutina... Ma mai gandesc la asta ...
Va recomand www.cookiemag.com. are multe linkuri dragute.
'Napoi la tine, Didi.
Frumos la voi la gradina zoologica, aici sunt in niste custi de ma ia pe mine cu plans, nu pot sa merg, dar la vara cat stam o luna la Berlin numai la animale am sa-l duc, fiidnca singura chestie care il face sa manance e o pisica din vecini. Sta cu gura cascata la ea si asa ii mai indes eu niste linguri.
Azi i-am dat avocado cu ricotta si iaurt cat sa iasa subtire. Entuziasm pauza.
Io azi parca sunt trecuta prin concasor. Tot la 1-2 ma culc, insa Elias l-a simtit pe taica-su care pleca "in delegatie" cu primul avion si-a zis: ia sa vad eu cum e viata dimineata (ca el tot la 9-10 se trezea...). Acum s-a culcat si cred ca las casa asta cu aspect de post-taifun si ma duc sa am bag langa el in pat
Business
Bine ai mai scris pe la noi!
Nu pui niste pozici cu ai tai 3 pitici?
Mamica lui ELIAS , 31.05.2007
POZE cu Elias, sau (ex)DOLOFANEL - Fat Frumos care nu mai e nici Gras nici Chel
Elias la 10 luni
ella_74 spune:
Timur,
pui un varf de deget de crema pe "obect" si masezi usor incercand sa lasi pielea in jos dar cate putin; eu fara crema n-am reusit.
Mica,
ce frumos merge Maya, e o mica robotzica , cum mergea ea glont din dormitor pana in living.
O sa fie super in Turcia; cred ca o sa stati numai la toboganele de apa cu Maya; noi cred ca o sa plecam in Turcia la inceput de septembrie, ca in august, cum as fi vrut eu, e prea cald pentru bebe.
Ma bucur ca Oana si Sonia sunt bine; multumim pentru veste.
Pepsi,
am vazut si filmuletul cu David cum merge cu masinuta premergatoare; doamna din filmulet e soacra ?
Elteka,
chiar ma uitam ieri pe site-ul lui Next si mi-a ramas gandul la o gramada de chestii, atat pentru cat si pentru mine.
carstea spune:
Buna dimineata!
Cer si eu o parere(mai multe de fapt).Rares se trezeste noaptea pe la 1 si il pun la san dar uneori intr-o jumatate de ora o ora se trezeste iar.Noaptea nu-i dau lapte praf ca ma gandesc ca oricum trebuie sa scapam de masa de noapte.Intrebarea mea e nu se mai satura?
SI INCA UNA:Pana ii fac eu laptele noaptea sculam toata casa.Desi am masurile puse in biberon trebuie sa ma duc sa-l incalzesc un pic.Voi tineti apa in termos?
Mica cred ca Maya are ceva experienta, nu?De cand si-a dat drumul?Astept si eu sa vad ce masa de activitati are Maya!
Ella noroc cu tine ca-mi spui unde sa caut de incaltat.La next nu ajunsesem.
POZE rares(7 mai 2007)
bepanthen 100g -cateva tuburi de vanzare
ella_74 spune:
carstea,
noi nu-i dam lapte noaptea, dar e valabil si la noi cu urlatul la masa de dimineata; asa ca ma trezesc inaintea lui, la 6:30 si-i fac bibe fiindca altfel, daca nu primeste laptele pana cel tarziu la 7:00, se trezeste foarte suparat.
da, am uitat ca esti in LO ; du-te frumusel la Next pentru incaltari ca sunt tare dragute; pentru hainute du-te la Primark ( e unul pe Oxford Street si unul parca la Trafalgar Square); de ex, am constatat ca seturile de body de la ei, desi a costat 5 lire setul de 7, sunt mai bune calitativ decat cele de la mothercare/marks & spencer.
Si tot in LO, dar cred ca deja ai ajuns, gasesti hainute frumoase la TESCO, au si astia o colectie cum are TEX-ul pentru Carrefour; eu personal n-am ajuns in TESCO , fiind hypermarket, dar sor-mea care-si face cumparaturile curente de casa la ei , mi-a adus chiar si de incaltat pentru si toate foarte frumoase.
Stiu ca LO e tare scumpa si poate te ajuta sa nu prapadesti multi bani pe lucrurile de bebe.
Elteka,
am vazut si eu pozele cu Elias la nisipar ; cand mai pui poze, da si tu anunt, please.
Ce marime purtati la incaltari? noua ne-au ramas mici papuceii cu arici de la H&M, aia de care are si Elias; erau 19 , mai mari nu aveau; e pe 20-21 acum; si sandalute i-am laut tot 21, nu stiu daca ii vor mai veni la vara.