Cafea cu aroma de femei-cap 81
Raspunsuri - Pagina 4
ramyteo spune:
Mersi mult W. de abia astept sa o tin in brate
sunt topita dupa bebei
ficamea e mare deja si parca mi dor de un bebe![]()
W. 
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Vrem si noi cate un vot
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=28" target="_blank">Mam facut mare...bandita
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Cu batic
wonderful spune:
Daca ti-s asa dragi,de ce nu-ti faci tu alt bebe?Il tii in brate pan' pe la 2 ani,dupa aia faci altul si tot asa...![]()
alic spune:
quote:
Originally posted by iahim
Buna dimineta!
Alice,vad ce esti din Iasi,ai absolvit facultatea in Craiova???
nu, nu....am absolvit o facultate particulara din iasi si am dat licenta cu Fac. din Craiova, dar tot in Iasi....de-asta trebuie sa-mi scot diploma de la ei
ALICe

eu
Dodo-pui spune:
INDEMN LA LUPTÃ
de Radu Gyr (poezie scrisa in inchisoarea de la Aiud)
Nu dor nici luptele pierdute,
nici ranile din piept nu dor,
cum dor acele brate slute
care sa lupte nu mai vor.
Cat inima in piept iti canta
ce’nseamna’n lupta-un brat rapus ?
Ce-ti pasa’n colb de-o spada franta
cand te ridici cu’n steag, mai sus ?
Infrant nu esti atunci cand sangeri,
nici ochii cand in lacrimi ti-s.
Adevaratele infrangeri,
sunt renuntarile la vis.
Pentru oamenii care renunta la vis… Se stiu ei…
Aceasta poezie refk
lecta cum sunt eu azi
.
Doamne ajuta!Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de laDumnezeu imposibilul!
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by ramyteo
'Neata fetelor!
Eu am o nepotica de ieri de la ora 12 dar nu am mai apucat sa va scriu, o nepotica de 3100gr si 51cm si se numeste Andrada.
Fetelor dausi va
pe toate
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Vrem si noi cate un vot
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=28" target="_blank">Mam facut mare...bandita
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Cu batic
iuhuuu , sa iti traiasca nepotica si sa fie sanatoasa

Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim

POZE
Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
principeso
si voua cu micutul Gabriel parca.
la toate
Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim 
POZE
Matza Emma in actiune
principe spune:
hai noroc, in cinstea nou naascutilor sa fie sanatosi si ei si parintii si tot familionul si noi pe langa ei
.
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

la o