Copiluti de mai-iunie 2005 (73)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by andutzy

Danelutza, te rog din inima nu ma provoca, ca umplu cateva pagini...le tin in minte de cateva joi incoace!

spune, nu te provoc, dar e mai sanatos sa te descarci si unde e cel mai usor, aici...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (ingerasul cu galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella reprezinta *Clipa mea de viata*

Daniela, mami de Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Nelia cind era micuta ca Lisandru, Isabella era fascinata de frunzele copacilor, o duceam la plimbare pe malul lacului si-i placea cel mai mult sub copaci sa se uite la ei si la frunze. Acum ii plac florile, culege floricele din gradina si mi le aduce, bineinteles intii le miroase, e atit de scumpa cum apare cu floricele la usa...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (ingerasul cu galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella reprezinta *Clipa mea de viata*

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Buna seara de joi!
Mi-a luat DD vocea! Nu pot sa vorbesc si daca deschid gura juri ca imi trebuie nu-s ce marca de aparate de ras barbi.Si nici macar nu scot articulat. Si asta in cateva ore
Copilul mic are traheita, cel mare e ok, asa ca... e joi. Incerc sa ii cuca si sa ii linistesc si sa ma oblojesc si eu sa articulez maine macar numele copiilor ca ssa ne pitem intelege.

O seara buna!

Aprilie 2008

Mergi la inceput

Aurasa sanatate multa tie si lui Alexandru. Dar ce-ai patit de nu poti vorbi ? Freaca un galbenus de ou cu zahar si toarna lapte fierbinte, e bun pentru git, daca asta e problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

S-a dilit PC-ul :(( aseara in graficul orei de joi am trimis un mesaj dar vad ca nu apare.

Noi maine dimineata sper sa apucam sa plecam la Sighet cu catel si purcel. Nu am facut bagaje si acum sunt zombi. Antonia mi-a plans isteric de la 1 pana la 4 dimineata. Cred ca de la burtica. Acum tati cauta de zor o farmacie deschisa. Numai ca o cauta de o ora si intre timp asta mica a atipit. Tare rau ca peste juma de ora o trezesc sa mergem la contol la pedi. Si s-a trezit si Alexia de la 4 frate si nu ii mai tace gurita. :))

Aurasa, multa sanatate.

Nelia, abia astept sa vad poze de la botez.

Ma doare asa de tare capul de la nesomn ca nu mai pot scrie mare lucru.

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

BIZARII'S WORLD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Buna dimineata!

Monu - snatate multa micilor printese si sa va distrati frumos in deplasare!

Danelutza - sodoul e la mare clasa, numai ca in gatul meu era ceva ce nu se lasa deloc. Acum pot macar sa scot sunete. Dupa al 2-lea. Ieri am testat si pe Alexandru doar laptele cu mierea si a mers de minune (i-a placut de nu pot povesti). Si el a dormit bine azi noapte. La 5 s-a trezit si i-am dat si antibioticul, vad ca respira bine, nu mai tuseste, nu se mai ineaca. Aaa, tu ma intrebai de melc daca papa si aluatul. Nuuu, doar umplutura. restul... nu mai papa nici mami ca nu a ajuns la greutatea dorita, asa ca ajunge la cos.

Nelia - asteptam poze de la botezul micutului Lisandru. Noi ne vom intoarce in Bucuresti pe 5 mai. Plecam saptamana viitoare la Braila la soacra mea. Nu a mai vazut baietii din august 2007.

Gabitza - Catalin se imbraca-dezbraca singur, nu se incalta cu pantofii. A invatat sa puna pantalonasii corect ca mai nimerea si cu fata la spate si i-am aratat chestia aia care este la spate si celor care nu au avut, le-am cusut cate o fundita pe interior la spate. Asa ca ma rezolvat problema. Nu prea mai reusim sa il imbracam noi decat foarte rar, replica e "Nuu, sunt baibatzel, am apoape tei ani".

In zilele alea ploioase am stat in casa si am facut colaje. Am cumparat de la ziare o carticica: Activitati practce pentru gradinita. Eu am decupat(am doar foarfeca zigurata cu care face pomi si flori, de-aia normala am omis sa cumpar, asa ca nu l-am lasat cu una normala sa nu se intepe), iar el a lipit conform modelului
Om de zapada, Mijloace de transport si Tren.
Mi s-a parut utila carticica, plus ca nu a costat decat 8 lei si inca mai are o multime de chestii de facut.

Cam atat pentru moment ca ma asteapta bucataria (are nevoie de un mop matinal ca aseara nu mai aveam putere).

O zi buna tuturor

Aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

'Neata!

Monule, cred ca a fost ceva ieri cu DC-ul, eu nu l-am putut accesa la un moment-dat... Drum bun si multa sanatate !
Aurasa Sa stii ca si baiatul prietenilor mei a facut laringita + febra 40, a luat augmentin, s-a facut mai bine, si dupa doua zile a cules o viroza, cu febra 39.5 Multa sanatate tuturor !

Fran, concediu placut ! Unde mergeti ? Cand va introarceti ? Pe 3 mai ? Vrei sa ii iei Iepuretelui cadoul, din Niro ?... daca-i pe-asa, n-avem de ales decat 4 mai, sa mergem cu noaptea-n cap La Niro se deschide pe la 5 dimineata

Amdutzy, daca ai ceva pe suflet spune, iti face bine sa te descarci !

Vroiam sa va povestesc cum sta treaba cu virarea alocatiei pe card : mi-a explicat cineva de la Directia de Munca, Sanatate bla-bla: eu am trimis e-mailul cu cererea prin luna martie, si, conform celor scrise pe site, din luna urmatoare depunerii cerereii, alocatia se va vira pe card. Bun! Ce am primit acum in aprilie, cu Posta Romana, este alocatia aferenta lunii martie , si de luna viitoare imi va intra pe card . V-am trimis pe contul comun, pentru cine vrea, un template de cerere pentru plata alocatiei prin cont bancar. Trebuie intai sa mergeti la banca sa solicitati un extras de cont, stampilat si semnat, apoi doar sa scanati docomentele cu pricina - BC / CI pentru ambii parinti, certificat de nastere al copilului/copiilor si extrasul de la banca. Daca aveti nelamuriri, intrati pe site-ul acela pe care l-am trecut in textul scrisorii.

Va pup, sa aveti o zi frumoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mai am o saptamana de servici, cred ca v-am zis. Deja ma gandesc ca o sa-mi lipseasca coltisorul meu, si calculatorul, si colegii, si programul si detasarea zilnica de problemele de acasa. Ma asteapta emotii multe cu Andrei si gradinita, nasterea, bebe mic acasa, oboseala, si tot ce mai urmeaza...Uff!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Salut,

rugaminte: stie cineva o pensiune misto in zona Sibiului. vrem sa mergem dupa pasti citeva zile. si pe net toate arata bine, insa as prefera impresii de la cald ca sa zic asa.

in rest suntem ok. Matei nu a fost la serbare ieri pentru ca am decis ca nu este momentul, nu spunea poezii in fatza copiilor la gradi, si l-as fi expus mult prea repede. daca el nu spune in fatza copiilor imi imaginez cum ar fi fost pe scena. vor mai fi serbari nu au intrat zilele in sac.
a primit ieri microfon!!! as vrea sa stiu creatorii jucariilor si sa le trag cu pistolul in timpla! e foarte frumos, e super incintat, parca nu a fost asa incintat de nici o jucarie,numai ca are si joc de lumini si 2 clapete pe care apesi cu piciorul si la una sunt aplauze si urlete si la alta sunt huiduieli, nu vreti sa stiti cum rasuna casa. iar eu am examen pe 23 aprilie!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Lucas, pot sa-ti recomand pensiunea unde am fost noi in concediu asta vara, e pe drumul spre Paltinis, la iesirea din Rasinari. E cotata la 5 margarete si mie mi-a placut foarte mult. E mai mult hotel decat pensiune. E mai scumputz, dar eu zic ca a meritat. Se numeste Pensiunea Mai, si are si site pe net. Daca vrei sa vezi poze facute acolo, le vezi aici.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput