Copiluti de mai-iunie 2005 (73)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by Cloreta
Tdi, Danelutza, Simona, cafea?

asta-i cu zahar si laptic
asta-i amara cum imi place mie
si suculet pentru cine nu serveste cafea

Mai fetelor, odrasla mea s-a invatat sa-si puna hainutele singura, pentru ca i-am explicat eu tot timpul, asta de cind avea miinile bandajate si nu puteam sa o imbrac. Asta nu inseamna ca se imbraca tot timpul, doar cind are chef si cind stie ca mergem la copiii, atunci se executa repede, eu trebuie sa-i pun "ciopaei" ca ma cheama "mami, ghetit ciopaei", adica i-a pus gresit

Iuliana cam mult 100 de ani in urma . Dar ce de printese are pe burtica si minuta, sint lipite ?!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (ingerasul cu galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella reprezinta *Clipa mea de viata*

Daniela, mami de Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

GABITZAM:daaaa....am popice in casa cu care s-a jucat 2 minute!

Printre altele luni l-am lasat pe fii-miu acasa cu taica-su ca sa merg la aeroport cu o vara de a mea de aici sa stam in earoport cu celalata verisoara din canada care era in tranzit.si am plecat cam de la 12:00-:00.A doua zi, la tv erau niste fete la publicitate si se intoarce fii-miu la mine si imi spune: Mamy uite gagicile!!!Am murit de ras si in acelasi timp mi-am pus intrebarea ce il invatza barbatul meu scump.

nelia: imi pare rau sa aflu ca ti-au luat din bani.Eu scoala care am facut o aici si cea care o fac acum (adica un curs) mi-l platesc singura.Dar stiu cum e sa ti se ia din bani.Te termina.
Bancile aici(ca si peste tot) daca nu ai bani si te rogi de ei sa iti dea niste bani ca sa te descurci pe o perioada te scuipa in ochi.Cand vad ca iti intra bani regulat incep sa se roage sa iti dea bani,Si eu le zic ca ce folos acum.Cand aveam probleme nu m-ati ajutat....acum nu vreau eu...si le trantesc telefonul in nas.
Mult succes si vezi cum recuperezi banii.Sunt sigura ca o sa va descurcati.CAnd ti se ia pe o parte ti se da pe alta parte.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

nelia:m-ai omorat cu scrisul mic.M-am si certat cu fii-miu care vroia la calculator si eu nu terminam de citit mai repede.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Si noi avem popic, dar nu o incanta evident :))) Le-am cumparat anul trecut si le-am dus la curte la bunici.

GARGARITA IN CONCURS
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=7" target="_blank">La baita in natura

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Helouuuuuuuuuu, e joi, nici o plingere nimic, ca pe mine ma dor umerii, dar tot ii pun la bataie, pentru cine are nevoie de ei.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (ingerasul cu galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella reprezinta *Clipa mea de viata*

Daniela, mami de Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Danelutza, te rog din inima nu ma provoca, ca umplu cateva pagini...le tin in minte de cateva joi incoace!

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

HORIA-6 LUNI(sedinta foto)
POZE MARTIE 2008 cu Dragos, Horia si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andra, hai ca ai voie, nu mai tine in tine.
Chiar m-am gandit la voi, cu gradinita, cum mai merge.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Buna dimineata! Hai, ca mi-am revenit, sint o fire optimista si ma remontez repede. Dar aseara eram destul de picata, acum am aflat si de ce: mi-a venit ala lunar! Norocul meu este ca dormea toata casa, ca eu cred ca ma bateam cu toti! Groaznic de rau m-am simtit si toata noaptea la fel. E prima data dupa nastere si probabil de aceea, sper ca se regleaza...

A venit primavara si in Montreal! Astazi sotul trebuia sa fie la spital la 8 dimineata, ne-a dus cu masina la 7.30 la gradinita, de acolo am dus-o pe Agata la scoala si apoi am venit pe jos, prin parc cu Lisandru in carut. Ce frumos a fost! E un soare superb, natura se dezmorteste si se trezeste la viata. Pentru bebe a fost prima plimbare adevarata, a vazut copaci, cerul, pasari. Numai si pentru asta merita sa faci copii, de acum incolo totul va fi pentru el prima data si desi pentru mine sint lucruri prin care am trecut eu in primul rind, apoi am trecut prin fiecare inceput cu Agata si Tudora, acum m-am simtit ca m-am nascut pentru a patra oara! Ma uitam la ochisorii lui, doamne, ce minune e viata asta! Era tot numai ochi dupa orice ii aratam. L-am luat pe genunchi si i-am aratat crengute, frunzulite, iarba, copaci, pescarusi, porumbei, vrabiute, furnici... Era atit de fascinat de ce vede incit mai era putin si-mi sarea din brate. Mi-am uns toate incheieturile rebegite ale inimii cu clipele acestea minunate traita intr-o dimineta superba de primavara... canadiana!

Iuliana, nu trebuie sa-ti ceri scuze, a fost un pic cam dur spus, dar e parerea ta si ai dreptul sa o spui. Mi-a trecut, cind spun sesiune de vara, inseamna doar mai-iunie, de pe 24 iunie pina pe 4 septembrie sint in vacanta... totala. Nu si ca mama, dar tot vacanta e! Referitor la prietenii tai, nu te contrazic, dar e greu sa traiesti cu doi copii din doar atit, foarte greu. In general, eu m-am invatat minte si nu mai cred: toti cei care spun ca se descurca de minune ori cu bani putini (adica sub limita pe care o stiu eu ca te poti descurca decent, dar modest), ori ca atunci cind au avut copiii mici au facut si scoala si servici si s-au ocupat si suta la suta de copii... acesti oameni uita cite un amanunt mic, dar important. Mi s-a intimplat sa mi se spuna: ah, si noi am facut la fel ca voi, dar ne-am descurcat, am si lucrat si scoala si copiii ni i-am crescut singuri. Frustrat ca la altii a fost mai usor decit la tine, si cumva neinteles in munca si efortul pe care il depui, incepi sa intri in detalii, sa afli cum au reusit, amanunte, solutii, idei si afli acele mici scapari: ori mama le gatea, ori mincarea venea pe gratis de la tara, ori nu stiu ce matusa a stat cu copiii, ori copiii au sta la cresa de la 7 la 7, ori, ori, ori... mici flecustete ar zice unii, dar extrem de importante... si atunci ma linistesc si imi spus bravo lor ca le-au avut si au profitat de ele, dar nu e cazul nostru. Si nici calmul si siguranta mamelor nu o mai iau de buna, desi la primul copil le luam si ma simteam o mama nepregatita, ca mai si clacam, desi incercam sa fac totul cit puteam mai bine. Nu, toate mamele clacheaza din cind in cind, toate mai ridica tonul, toate mai ard mincarea sau gresesc reteta... nici macar pe maica-mea si pe soacra-mea nu le mai cred, zimbesc si le ascult intelegatoare, ca eu stiu ca au uitat ca si ele au fost ca mine. Nu le acuz de rea vointa sau ca vor sa ma faca sa ma simt aiurea ca am gresit, ci pur si simplu, dupa ce treci de perioadele grele, uiti amanuntele nesemnificative. Acum stiu asta, dar cind eram mai tinara si mai naiva, aoleu ce mai boceam. Asa ca, stai linistita, trebuie sa fie ceva fff grav ca sa ma tina supararea mai mult de 5 minute!
Onixone, si eu am de gind sa-mi platesc cursurile incepind din toamna anului care vine, ca vreau sa merg la servici si nu mai vreau sa fac cerere de imprumut si bursa. Dar pina atunci, am nevoie de acesti bani, sper sa-i pot da si inapoi, deja sint vreo si 5 mii si ceva, ca restul a fost bursa si eu nu am nici macar un an universitar incheiat. Da' mai mult de 10 000 nu vreau sa am datorie pentru studii, ca ma ajung studiile copiilor din urma pina o termin de platit. Trei ani universitari cit tine programul meu, daca l-as face la timp plin cu 4 sau 5 cursuri pe sesiune, ma costa in jur de 90 000 de dolari, de fapt atit ma costa indiferent daca mi-l platesc dintr-un salariu sau din imprumut, daca il fac la timp plin sau la timp considerat plin ca am copii sub 6 ani, dar cu 2-3 cursuri pe sesiune. Bine, cu totul, nu numai cursurile, ca mai platesti pe linga curs o gramada de lucruri aferente.
Fran, noi in Romania platim aproape tot si crede-ma ca m-au costat mai mult doua luni de Romania, decit doua luni de Montreal si inca nu am cumparat chiar tot, ca mai eram si musafir.[:D[ Deci, nu ne permitem sa plecam toti, biletele lor au fost aproape 3000 de dolari, inca 3000 plus restul... enorm! Desi ar fi fost frumos daca am fi fost impreuna, am optat pentru aceasta solutie, ca sa aiba Agata vacanta dorita in primul rind, sa-si incarce bateriile si sotul, dar si pentru ca e cea mai ieftina. De fapt, principalul motiv pentru care eu ramin aici este bebelusul. El va incepe diversificarea, o schimbare majora in viata lui, nu pot sa schimb atit de multe la virsta asta intr-un timp atit de scurt: incep cu mincarea de aici, continui sa introduc alimente, dar as fi acolo, apoi ma intorc si iar ii dau alimente de aici (sint diferite, orice s-ar zice, desi eu ii voi cumpara pina la doi ani numai organice, tot sint diferite). Plus schimbarea de mediu, de clima etc. Bebelusii sint conservatori, le place locul lor, patutul lor, mincarea lor, lapticul lor... orice schimbare le perturba linistea si aceasta dereglare poate avea consecinte chiar pe timp indelungat.

Gata, la munci... ca nu ma plateste statul sa stau degeaba.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

gradinita lui Dragos merge bine, doamne ajuta. Inca plange in fiecare dimineata cand il las acolo dar mi-l aduc acasa zambitor si bine dispus. E cumintel si docil acolo, deja spune poezioare, cantecele, un motiv in plus sa nu adoarma seara, ca-si face recapitularea la ce stie sa spuna Il astept sa vina sa-mi spuna cum i-a placut azi, ca au fost la circ.
Un circ mare insa este si toata viata mea actuala. Nici nu stiu cu ce as putea sa incep, probabil in saptamana de dupa Pasti cand voi fi la Constanta la ai mei cu copiii o sa-mi gasesc linistea sa va detaliez.
Pana una alta insa, maine merg cu Horia la un casting pt o reclama la scutece pt bebelusi, sa ne tineti pumnii!
Pupici!

Edit: am uitat sa ma laud ca Horia face de 3 zile kk la olitza! Nu il deranjeaza si daca reusesc sa prind momentul...avem rezultate!
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

HORIA-6 LUNI(sedinta foto)
POZE MARTIE 2008 cu Dragos, Horia si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Andutzy, bafta multa! Si cind ai nevoie, te asteptam sa te descarci! Nu le tine, ca nu fac bine!

Am intrat pentru ca am uitat sa va spun: pe 3 mai il botezam pe Lisandru!!! Si am dat peste un parinte din ala habotnic, de fapt, Octav l-a ales, ca a fost la un botez si i-a placut slujba. S-a speriat nasul, cica sa vina la repetitie, o data sau de doua ori inainte de botez! Plus ca i-a descusut cum stau cu credinta si cu biserica si nu cred ca au trecut nici unul examenul.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput